ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 535
  • 617
  •   1
Отговори
# 510
Може да ти е била късно овулацията, а да си разбрала рано. Защо не пускаш ЧХГ през 48 часа- тогава ще се види как се развива и дали е извънматочна според това дали се удвоява чхг или не.  Praynig

# 511
При мен положението е следното: Или съм забременяла много по-късно или имам извънматочна бременност- ще разбера след седмица Sad

Как така? Дай малко повече инфо! Какво стана? newsm09

# 512
Може да ти е била късно овулацията, а да си разбрала рано. Защо не пускаш ЧХГ през 48 часа- тогава ще се види как се развива и дали е извънматочна според това дали се удвоява чхг или не.  Praynig
ами лекарката каза, че това е вариант, но ми каза, че първо може да отида др. сряда да видим дали все пак няма да се появи сакчето, тя самата се сети, че имам и много късна О

# 513
При мен положението е следното: Или съм забременяла много по-късно или имам извънматочна бременност- ще разбера след седмица Sad

Как така? Дай малко повече инфо! Какво стана? newsm09
Ами нииищо не се видя, ни сакче ни нищо и просто това ми казаха, аз самата предполагам че съм забременяла доста късно, дори си спомням как си мислех по едно време(нали знаете преди О как се появява едно слузесто преди О) и тогава си казах че е много късно, но все пак не се знае Cry

# 514
В такъв случай и при мен може да не се види нищо!  Shocked

# 515
Значи всичко е възможно, спокойно. Значи закъснението не е 11 дни, а по-малко и пак чудно, че е отчел бързо теста. Всичко ще е наред.... Погледна ли за жълто тяло в яйчника, да знаеш от кой яйчник е овулацията? Втора бременност ти е, ако знаеш  предния път от коя страна е била овулацията и този път ако е същата, би трябвало тръбата да е проходима и просто да е раничко да се види.
Лисичка, много паника всяваш и не ми харесва, успокой се малко- не си болна, а бременна, разбирам терзанията ти, но така само се напрягаш излишно, а и околните около теб. Престани да се сравняваш, а и според мен Гунди точно в този момент има нужда някой да я окуражи. На мен ми е втора бременност, като първата неуспешна и въпреки това не се стресирам толкова. Позитивни мисли разрешавам само... Simple Smile

# 516
Това не е паника, не съм се паникьосъла, нито притеснила, просто на мен  ми закъснява с 9 дни и предполагам, че ще е долу-горе същото, едва ли ще се види нещо! Това е!

# 517
chin, благодаря ти за милите дум- предния път бебето беше в десния яйчник(или О), сега усещам дискомфорт и някакви болки пак там ...лекаката малко се озадачи.....

# 518
Това не е паника, не съм се паникьосъла, нито притеснила, просто на мен също ми закъснява с 11 дни и предполагам, че ще е долу-горе същото, едва ли ще се види нещо! Това е!
ами то нали и на теб ти беше по-късно О и ти идваше на 31 дни? Ти не си ли чак в понеделник на лекар, тогава няма май да е късно, а и тя ми каза, че явно О ми е била мнооого късно

# 519
  • Sofia
Добре дошли на новите майки и татко! Simple Smile

gundie, стискам всичките си палци да не е извънматочна!  Hug

Аз вече ще се побъркам от чакане, още 10 дни до преглед. Не мога да се съсредоточа върху работата, а само чета разни работи за изчезващи близнаци и подобни, не искам моите да изчезват.  Tired Хем си знам да не чета "глупости", ама не мога да се спра.  hahaha

Още не съм си избрала къде да ходя на ЖК, засега съм при 2ма частни доктора... Майка ми предлага да ходя във Втора градска, че ми е най-близо, иначе за раждане ми каза Токуда.

Вещицата, а коя е патката от Вита?  Laughing Да си знаем...

# 520
Лисичка, не те нападам ама що не отидеш да прочетеш малко в Библиотеката на сайта? Закъснява ти с 11 дни, но овулацията при жените е в различни дни. Да ти обяснявам ли, че цикъла има фоликулярна, овулационна и лутеална фаза, като зреенето на фоликула продължава различно време при различните жении това закъснение 11 дни може да не е 11, а 5 примерно, защото овулацията е била късна. Може да имаш цикъл 30 дни а овулацията да е била на 18 ден, как смяташ колко дни ти закъснява, като за закъснение се смята над 16 дни след овулация? Това сравнение е типично и много грозно, аз също имам това, а пък ако го нямаш :добре,че го нямам.
Не знам на хормоните ти ли се дължи или си такава по принцип, но имай малко уважение и тактичност към другите. Всички сме в едно положение и паниката е излишна.  На мен при закъснение от 11 дни, 25 дни след овулация се видя плоден сак 21.3мм с жълтъчно мехурче.

# 521
Това не е паника, не съм се паникьосъла, нито притеснила, просто на мен също ми закъснява с 11 дни и предполагам, че ще е долу-горе същото, едва ли ще се види нещо! Това е!
ами то нали и на теб ти беше по-късно О и ти идваше на 31 дни? Ти не си ли чак в понеделник на лекар, тогава няма май да е късно, а и тя ми каза, че явно О ми е била мнооого късно

Да, на 31 дни, а О е някъде между 14-18 ден, така и рабрах кой ден беше точно! newsm78 Но на мен в момента ми закъснява с 9 дни, не с 11!

# 522
Честит рожден ден на рождениците!Живи и здрави!Пожелавам ви всичко най най...!  Hug

ООО...и татко има тук днес,по написаното виждам,че с вашият термин сме еднакви. Hug
Леко бременнеене на новодошлите!
Ади страхотно коремче си имала!  Hug

# 523
Добре дошли на новите мами и татко   bouquet Честито на рождениците   bouquet Чин и на твоя баща също   bouquet  Ади  наистина си имала много хубаво  коремче  и голямо   Heart Eyes  Шунка не се тревожи мила ще видиш ,че всичко ще бъде наред и накрая ще гушкаш едни прекрасни сладки близначета  Hug убедена съм в това  twin_neutral  newsm03  И аз като Чин имам една неуспешна бременност но това ме прави по силна и убедена че всичко ще бъде наред сега  Peace Разбира се че и аз имам своите страхове ,но се опитвам да не им давам връх  Peace Опитвам се да мисля позитивно  baby_neutral нали знаете:   каквото повикало - такова се обадило  smile3521  Днес вече  се чувствам по добре  newsm68  Лека вечер на всички  Hug

# 524
 welcome на новите попълнения и най-вече на таткото
Аз да ви кажа днес звъннах на док и тя каза на 26.10 на преглед. Да видим какво ще каже. Силно се надявам всичко да е наред. И да се оплача - не ми се гади, но пък имам киселини като за световно. От всичко, дори и от хляба. Ако е така до края не знам. Аз също ще се насоча към токуда. Йоана я раждах в Шейново при Данаил Илиев - сега той е в токуда , само не знам по здравна каса ли ще стане или всичко ще плащам. Нещо не са ми много ясни нещата ама май едно раждане си излиза 3-4000.

Общи условия

Активация на акаунт