За първи път в България – продуктите NATALIA за бременната жена и бебето

• 9 388
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, Windy!

За съжаление още нямаме партньор в Търново, но ако желаете можете да поръчате избраните от Вас продукти на адрес info@natalia-bg.com или на телефон 02/8053170 и ще Ви ги изпратим с безплатна доставка.

Поздрави
Екпиът на Natalia

Здравейте!

Вече поръчах Пакет Щастливо бебе, детоксикиращ ексфолиант, масло и олио против стрии от Ваш партньор - аптеки Фрамар. Те има промоция в момента, но ми се обадиха и ми обясниха, че имат затруднения с набавянето на промоционалните продукти. Сега очаквам окончателното им обаждане, за да ме информират дали, в крайна сметка, ще могат да ми изпратят продуктите, които съм избрала. Недоумявам как може да липсват продукти, които са в промоция...  Crossing Arms

# 46
Здравейте отново!

Не знам какво точно е причинило забавянето, но се чух с тях ще ви изпратят продуктите утре. Извиняваме се за неудобствата. Надявам се да останете доволна Simple Smile

Поздрави
Екипът на Natalia

# 47
Здравейте отново!

Не знам какво точно е причинило забавянето, но се чух с тях ще ви изпратят продуктите утре. Извиняваме се за неудобствата. Надявам се да останете доволна Simple Smile

Поздрави
Екипът на Natalia

Благодаря за съдействието! Очаквам поръчката с нетърпение и вярвам, че продуктите ще ми допаднат. Реших се да поръчма след доста добри отзиви, споделени от приятелки.

# 48
Здравейте и честит първи учебен ден Simple Smile

Днес имате последна възможност да се възползвате от септемврийската промоция на Natalia - в магазин Штъркел на адрес бул. Ал. Стамболийски 188 в София всички продукти от серията се предлагат с 15% отстъпка.

Очакваме Ви!
Екипът на Natalia

# 49
Здравейте!

Преди време поръчах хидратиращия ексфолиант на Natalia от Аптека Framar. Много ми допадна, но за жалост, опаковката е почти на свършване, тъй като ползвам продукта активно, а и беше само 60 мл.
Сега бих искала да си купя по-голямата опаковка - тази от 250 мл. За съжаление обаче, в Аптека Framar такава не се предлага.

Бихте ли ме ориентирали откъде мога да си поръчам?

# 50
Здравейте, Windy!

Радваме се, че Ви харесва ексфолианта. Можете да си поръчате при нас на: info@natalia-bg.com като посочите име, телефон и адрес за доставка. Доставката ще бъде безплатна. Иначе можете също да поръчате при някой от нашите партньори, например http://kozmetika.bg/.

Поздрави
Екипът на Natalia

# 51
Здравейте, Windy!

Радваме се, че Ви харесва ексфолианта. Можете да си поръчате при нас на: info@natalia-bg.com като посочите име, телефон и адрес за доставка. Доставката ще бъде безплатна. Иначе можете също да поръчате при някой от нашите партньори, например http://kozmetika.bg/.

Поздрави
Екипът на Natalia

Намерих ексфолианта, който ми трябва, точно на този сайт. Дори го получих вече. Благодаря Ви!

# 52
Здравейте!

Щастливи сме да съобщим на всички бъдещи и настоящи майки от София, че от 10ти до 12ти октомври Център Съвременни Родители и Natalia съвместно организират специално за Вас презентационни дни на Natalia. От 10 до 18 часа ще можете да посетите информационния щанд на марката, да научите повече за марката Natalia, за БИО козметиката, както и за ползите на отделните БИО съставки за здравето на Вашата кожа и кожата на Вашето бебе.

През цялото време ще можете да закупите всички продукти на Natalia с отстъпка от 30%. Освен това ще можете да участвате в томболата на Natalia и да спечелите подаръчен пакет или някой от нашите продукти от серия по Ваш избор – за бременни, майки или бебета.

Адресът на Център Съвременни Родители (www.roditeli.info) в София е ул. Русалийски проход 15–17, вх. 3, офис 41.

Очакваме Ви с нетърпение!
Екипът на Natalia

# 53
Книжката за масажи на бебето я имам, но е на английски език. Има ли я някъде преведена на български?

# 54
Книжката за масажи на бебето я имам, но е на английски език. Има ли я някъде преведена на български?

Мисля, че в сайта на марката е преведена. Виж ето тук: http://natalia-bg.com/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%BE … D0%BA%D0%B0.shtmlPeace

# 55
Здравейте!

Да, книжките за масаж за бременни и за бебето ги има преведени на нашия сайт Simple Smile

Поздрави
Екипът на Natalia

# 56
Книжката е страхотна и полезна за всички мами! Благодаря!

# 57
Купих си едно масажно масло Наталия, което сега се наложи да започна да ползвам /чаках да свърши  предното, което ползвах/. Да, но зачитайки се в етикета се оказа, че това било масло за масаж на гръб и врат  Shocked! Интересува ме, дали ще е проблем да си го мажа по цялото тяло, а най-вече корем и бедра!?!

# 58
Здравейте, Дария!

Можете да ползвате масажното олио за цялото тяло, но с него не гарантираме предпазване от стрии, тъй като съставките му са предназначени само за подхранване и успокояване на кожата.

За предпазване от появата на стрии ви препоръчваме "Natalia олио против стрии с двойно действие", или ако имате по-суха кожа - "Natalia подхранващо масло против стрии".

Поздрави и успешни последни месеци от бременността  Simple Smile

Екипът на Natalia

# 59
Здравейте!

С радост искаме да Ви поканим да посетите щанда на марката Natalia на ежегодното изложение за бебешки и детски стоки БЕБЕМАНИЯ. От 18ти до 20ти ноември в зала Универсиада в София ще имате възможност да научите повече за продуктите на марката, за БИО козметиката, както и за ползите на отделните БИО съставки за здравето на Вашата кожа и кожата на Вашето бебе. Освен това ще имате възможност да тествате някои от продуктите, да участвате в томболата на Natalia и да спечелите продукт от серия по Ваш избор. Приготвили сме Ви и други приятни изненади!

Очакваме Ви с нетърпение!
Екипът на Natalia

Общи условия

Активация на акаунт