За първи път в България – продуктите NATALIA за бременната жена и бебето

• 9 386
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте!

Още от времето на моята бременност съм почитател и редовно използвам продуктите на Наталия. Като се роди бебчето ми и него мажа с тези продукти. Изключително доволна съм от тях.
През миналата седмица от аптека "Адонис" на бул. "Иван Гешов" в  София закупих кремчето Универсален балсам за бебешка кожа. Миризмата на този крем, обаче, няма нищо общо с миризмата на този, който ползвах до скоро.  На какво се дължи това?
Съмнявам се в оригиналността на продукта.  Моля, посъветвайте ме какво да направя!

# 61
Здравейте, Stacked!

Радваме се, че сте редовен наш клиент. Различната миризма може евентуално да се дължи на различна реколта на съставките. Но ако Ви притеснява, може да дойдете другата седмица в нашия офис и ние ще Ви го сменим. От понеделник до петък от 9 до 18 часа сме на адрес бул. Фриьоф Нансен 9, етаж 8. Ако имате други въпроси, можете и да ни се обадите на телефон 02/8053170.

Поздрави и лека вечер!
Екипът на Natalia

# 62
  • София
Определено нещо не е наред. Кремът има неприятна и остра миризма. Ще мина до офиса ви другата седмица.

# 63
Здравейте!

По повод наближаващия празник на влюбените Св. Валентин марката Natalia организира игра за своите почитатели във фейсбук! До 14ти февруари включително всеки от вас може да участва в играта и да отговаря на въпроси, свързани с марката и нейните продукти. Първите три верни отговора печелят подарък от марката! За да дадем възможност на повече наши фенове да спечелят награди от играта, един и същи човек няма да има право да участва за наградите повече от 2 пъти.

Вече имаме два зададени въпроса, включете се и вие тази седмица: http://www.facebook.com/pages/Natalia-%D0%BD%D0%B0-Vital-Touch/134282883285431

Повече за продуктите Natalia може да прочетете тук: www.natalia-bg.com, a отзиви във форума можете да разгледате тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538475.msg16814332#msg16814332

Поздрави
Екипът на Natalia

Общи условия

Активация на акаунт