Училища първолаци Варна

• 150 539
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 720
Може ли някой да даде информация за учителките, които ще поемат първи клас в Арабаджиев

# 721
Здравейте!Никъде не видях в темата отзиви за СОУ"Димчо Дебелянов'.Ако има мами,чиито деца учат там,моля да споделят впечатления за училището,занималнята и т.н...Тази година доколкото разбрах първи клас ще поемат г-жа Гинка Ефтимова и г-жа Красимира Стоянова,някакво впечатление за тях?

# 722
  • Варна
А аз търся информация за учителите от ОУ Йордан Йовков и ОУ Иван Вазов? Ако някой има впечатления моля напишете ги тук или на лични   bouquet

# 723
  • Варна
Някой знае ли кога започва подаването на заявленията за Климент ? newsm78

# 724
  • Варна
Някой знае ли кога започва подаването на заявленията за Климент ? newsm78

Тук има информация.

# 725
Здравейте!

Не намирам никаква актуална информация в темата за ОУ "Васил Априлов".

Моите колебания бяха между него и "Черноризец Храбър", но в крайна сметка се насочихме към Априлов по препоръка на една организаторка на куклени представления, която познава варненските училища и по-точно хората, които ги менажират.
Честно казано, Ч. Храбър ми е по-близо и по-удобно, но и мъжът ми ме разколеба, след като ходи да играе там и не беше останал с добри впечатления по отношение на организацията.

Та затова везните наклониха към Априлов...

Моля, нека ако има майки, които имат информация за учителките, които поемат първи клас там, да се включат и да споделят!

bouquet

# 726
Здравейте!

Не намирам никаква актуална информация в темата за ОУ "Васил Априлов".

Моите колебания бяха между него и "Черноризец Храбър", но в крайна сметка се насочихме към Априлов по препоръка на една организаторка на куклени представления, която познава варненските училища и по-точно хората, които ги менажират.
Честно казано, Ч. Храбър ми е по-близо и по-удобно, но и мъжът ми ме разколеба, след като ходи да играе там и не беше останал с добри впечатления по отношение на организацията.

Та затова везните наклониха към Априлов...

Моля, нека ако има майки, които имат информация за учителките, които поемат първи клас там, да се включат и да споделят!

bouquet
Аз не мисля ,че най-важното при избор на училище е организацията на куклени представления,а госпожата която поема детето и спокойната и позитивна обстановка.Нищо  лично Peace

# 727
Точно в тази връзка е и въпросът ми: Кои ще са педагозите, които поемат първи клас във "Васил Априлов" тази година и има ли някой лични впечатления от тях. Значи и за мен е важна първата учителка на детето ми.  Simple Smile Споделих информация, без да искам да разколебавам никого, решил да запише детето си в избраното училище.
Просто имахме възможността да видим нещата от друга позиция и това не е нашето разбиране за правилно отношение към хората и възпитание на деца...
А и обратно, няма гаранция, че в което и да е друго училище ги възпитават по-добре. Въпрос на късмет.

# 728
  • Варна
В у-ще не ги възпитават,там ги учат! Simple Smile

# 729
A-a-а, не съм съвсем съгласна  Naughty
Но да не става излишен спор...  Hug

# 730
  • Варна
Да побутна малко темата и да попитам някой има ли представа дали в последните години е имало опашки и списъци за "Славейков"? Оставам с впечатление, че докато в другите училища ще тече записването след класиране, в "Славейков" ще се приемат още заявления, което доста ограничава избора Sad "Славейков" ни е под терасата, затова ни е първи избор, следват "Априлов" и "Цар Симеон". "Априлов" обаче май ще приеат само 3 паралелки, а само ПГ са 2, и децата вземат 3 точки само от това.

# 731
  • Варна
М.г. имаше опашка, имаше списъци за Славейков. Около 9 часа в първия ден получихме номер над 100 (не помня вече кой) и подадох заявлението след чакане около 2 часа (не знам през нощта дали е имало чакащи). Ние живеем извън района на Славейков и не бяхме приети, но деца от още по-отдалечен район влязоха (не знам да са ползвали привилегии някакви), така че не знам на какъв принцип са избирани. В това у-ще имаше и прием с изпит по рисуване (моето дете не се е явявало). Щом сте в района, би трябвало да се ползвате с предимство, така че - успех, ако сте го избрали!

# 732
В Априлов има голям наплив в последните 1-2 години. Паралелките наистина са три, защото нямат повече възможност. Май вече приемат документи. Ние сме много доволни от реда и от госпожата. Избирайте учител, училището не е толкова важно.

# 733
  • Варна
Благодаря!
malina а спомняш ли си кога беше този първи ден. Че въобще не ми е ясно откога ще приемт документи в Славейков - сега след съвета им ли или през юни  newsm78

# 734
  • Варна
На сайта на Славейков пише, че след 1.04. ще излезе информация за приема на ученици в 1ви клас.

Общи условия

Активация на акаунт