Училища първолаци Варна

• 150 225
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 795
Заложете на личния контакт. Майчинското чувство няма да ви излъже.

Много точно казано Simple Smile Именно на това се доверих миналата година като избирах учител за синът ми. И наистина не сбърках, много съм доволна.

# 796
  • Варна
Благодаря. Но ми е неудобно, пък и не ми се струва съвсем редно да правя "кастинг" на учители...Не искам и да разчитам толкова много на шестото си чувство, за да си направя извод за някой и работата му от 10 минутен разговор.

# 797
Здравейте момичета, имам нужда от помощ!
Трябва ми препоръка за учител за първи клас в у-ще Патриарх Евтимий кв. Вл.Варненчик. От скоро сме в квартала/новодомци сме/ и до сега малката беше на градина в центъра. Моля ако някоя мама има поглед в/у училището и учителите които ще поемат първокласници да ми препоръча някоя г-жа.

Благодаря предварително  bouquet

# 798
Дойде ред и аз да се запиша, а не само да ви чета.
Мина и родителската среща в Захари Стоянов - въпроса е: отзиви за Валентина Димитрова и Бистра Димитрова. Някой да има отзиви за тези учителки?
Сториха ни се приятни жени със самочувствие и уверени в себе си, особено Бистра Димитрова.

# 799
  • Варна
И аз бях на родителската среща, но до колкото разбрах няма да можем да си избираме учител.

# 800
  • Варна
И аз бях на родителската среща вчера в Захари Стоянов и ако имах избор, бих избрала Бистра Димитрова. Аз обаче още не съм решила в кое училище да запиша сина ми - дали в Раковски или в Стоянов. Раковски е по-близо до домът ми, но... Лошото е, че не знам при кой преподавател ще се паднем. В Раковски също нямаш право да си избираш, което не пречи класа на едната госпожа да е запълнен вече  Wink
Когато вече излезе класирането, ако не съм доволна, може би ще е късно да реагирам и да запиша детето в другото училище. Не знам и аз...

# 801
  • Варна
Rosi79, а за коя госпожа от Раковски става въпрос. Ако искаш може и на лични.
Аз подадох заявление в Раковски.

# 802
Момичета, в ''З.Стоянов'' имате право на избор ,но на паралелка,записвате го в заявленията Б.Димитрова и Атанасова/за тези госпожи получих много добри отзиви и съм отбелязала в заявлението си/ще поемат паралелката с български и математика  и мисля език поне така ми обясни госпожата, която ми прие март месец заявлението.Валя Димитрова мисля,че беше на паралелката с рисуване,но не запомних добре Wink

# 803
Здравейте на всички,
Някои има ли информация кои ще са учителите наесен в 1-клас в Гео Милев?
Изобщо каква информация имате за Гео милев

благодаря ви

# 804
Здравейте,моля някой да сподели мнение за у-ще "Йордан Йовков",колебая се между него и още едно училище,ще се радвам за малко помощ!

# 805
Здравейте, някой да е ходил на вчерашната родителска в Н. Геров.Да сподели информация какво са казали.Коя госпожа кой език ще преподава,Вие коя ще предпочетете. Извинявам се, че така задавам въпроса но не успяхме да отидем и сега събирам инфо.Благодаря предварително.

# 806
Здравейте,моля някой да сподели мнение за у-ще "Йордан Йовков",колебая се между него и още едно училище,ще се радвам за малко помощ!

Доста западнало училище.Наблизо има друго малко,в което се правят много хубави неща.

# 807
  • Варна

Доста западнало училище.Наблизо има друго малко,в което се правят много хубави неща.

Би ли споделила кое имаш предвид, Иван Вазов или Васил Априлов може би?

# 808
Априлов.

# 809
  • Варна
Здравейте, някой да е ходил на вчерашната родителска в Н. Геров.Да сподели информация какво са казали.Коя госпожа кой език ще преподава,Вие коя ще предпочетете. Извинявам се, че така задавам въпроса но не успяхме да отидем и сега събирам инфо.Благодаря предварително.

Голяма навалица беше. Казаха какво се учи по отделните предмети, показаха униформите, припомниха критериите за предимство. Не препоръчаха занималнята, защото много се били уморявали децата. Ще има 5 паралелки по 24 деца. От втори клас са на смени. Учителите, които ще поемат класовете не присъстваха. Обяснението беше, че още не се знае кой ще е 5-ят учител и не било коректно спрямо него да се представят другите.
Най-ценната информация от цялата среща беше относно езиците. Класът на Яшева ще учи руски, на Йорданова - немски, на Кирилова, Демирева и 5-ят учител - английски. До 30 май трябва да се подаде заявление за желаният език.

Това е като цяло. За мен лично беше разочароваща родителската среща, най-вече защото я сравнявам с друга такава в друго училище.

Общи условия

Активация на акаунт