[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 295
  • 342
  •   1
Отговори
# 105

Последният е направен от четири вратовръзки, разпорени и после съшити една към друга с набиране по средата.

# 106
Още малко красоти от бивши вратовръзки

# 107
Докато ви открия... ooooh!
Подариха ми черен шал, който в крайщата си има нещо като метални висулки и пружини. Предполагам се използват стандратните начини за връзване, но аз да си питам дали случайно няма нещо по специфично при тези видове, че не съм много запозната по тази тема. Сега съм на работа, но обещавам да постна снимки, за да покажа  Peace

# 108
Ето нещо, което може да се носи по няколко начина и да служи като пуловер или поне ръкави

# 109
Днес намръзнах в снега и реших да си направя шал с качулка. Ето малко от проучването ми на това какво са направили вече хората:

# 110
Момичета, някоя от вас знае ли къде мога да намерея хубави копринени шалове в Пловдив?  Flutter

# 111
  • У дома !
Привет и от мен!
Вчера в Теранова видях,че шаловете са намалени по 10лв.
Купих си този и много му се радвам

# 112
  • Варна
Последно си взех такова но в бежово с лъскава нишка. По-интересно е не е като стандартните шалове

# 113
Привет*мривет преди новата година да е дошла Mr. Green

Днес и аз се сдобих с още 5 шала Crazy ... 2 ще оставя за мен, др. ca за подаръци Laughing.

А тези шалове качулки(hooded scarves/winter cowl) са страхотни .. бяхме писали за тях и преди  Grinning.

Хайде нова година - нов(и) шал(ове) Whistling Crazy Flutter Mr. Green Heart Eyes Laughing Wink

# 114
  • Казанлък of all places
И аз, и аз! Сивкаво-син  с ламе шал тип кюнец ( ей ,някой ден ще си изкарам боя с тези приказки...Simple Smile) Хем красив, хем плетен, хем  ми ходи ! Simple Smile)
БЗ, срама нямаш!  Hug

# 115
  • Благоевград
Здравейте момичета!!!
Както винаги, страхооооооооооооооооооотни шалове сте показали и купили!!!

Ето го и моя от днес:

# 116
http://media.snimka.bg/7826/021907941.jpg
http://media.snimka.bg/7826/021907942.jpg
Това е шалът, който получих за Коледа. Някой виждал ли е подобни? Идеи за по-ефектно връзване?

# 117
whitetara, до къде стигна с плетивото? Много ме заинтригува с тези шалове качулки, досега не бях виждала такова чудо Flutter Разпитах насам натам - никой не е чувал. Ако се сещаш къде в София ги продават, или ако някой друг се сеща, моля нека сподели Hug
Аз през това време съм дала на баба ми прежда да се опита да ми направи една такава красота Laughing
Може ли малко инфо как точно го правиш, а ако можеш и снимки да качиш си златна Praynig Praynig

# 118
Дени Вал, шаловете-качулки са много лесни. Плете баба шал, какъвто си поиска, после намира средата му по дължина, нанизва бримки за качулка, изплита и нея и готово.  Simple Smile

Мен ме кефи това мултифункционално чудо - http://www.knitty.com/ISSUEfall08/PATTversatility.html

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 20:23 от big pufana

# 119
big pufana, наистина звучи доста лесно. Ще видим дали моята баба ще се справи и ще ви се похваля със снимки Laughing
П.П. Това мултифункционалното наистина е много интресно. Особено 1 и 4 снимка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт