[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 271
  • 342
  •   1
Отговори
# 150

Ето я блузката. Просто шалът се прегъва на две и се прави деколте, отстрани има два шева, като се оставят около 15-20 см отстрани и отгоре, за да да получи нещо като ръкав.

# 151
Супер е. Откъде намери толкова голям шал?

# 152
И на мен ми хареса! Отдавна карам майка ми да ми направи подобна, но все не намираме големи шалове.

# 153
А може би просто парче коприна ще свърши работа
Иначе като видях идейката, метнах хитър поглед на новия ми голям памучен шал, но не - той ще ми пази раменете през лятото
Аз го премятам и му боцвам една роза от дантела - фиксирам го и е шик

# 154
  • където си пожелая...даааа...
Мелани, точно гледах такива плажни роклички в сайта на ВС и се чудех дали ще мога и аз да си направя, и ти си дала идеята....браво, страхотно е Hug, само трябва да си намеря подходящ плат...

# 155
  • I want it all and I want it now.
Още мин. година благодарение на тази тема си купих шалове. Така се ентусиазирах, че подарявах на всичките си приятелки за Р.Д. Обаче тази година не мога да намеря големи. Нещо изчезнаха. Блузата е станала страхотна.

# 156
Може ли да споделите със снимки как носите шаловете през лятото?   bouquet

# 157
Може блузката да се направи и от плат разбира се, аз просто си харесах десена на този шал и за щастие размера точно отговаряше. Всъщност е доста прозрачно, на снимката не се вижда, но го нося основно по курорти.

# 158
  • I want it all and I want it now.
Може ли да споделите със снимки как носите шаловете през лятото?   bouquet
http://texeresilk.com/cms-fold_03.html?PHPSESSID=fc38baba07574982193c2418b6046147 - линка е от темата.

# 159
И аз много харесвам шалове, но през лятото ми е трудно да ги нося. Ще слядя за идеи.

# 160
Аз пък ги нося летните като бижу. Изплитам си плитка от шала и го връзвам. Получава се много голям ефект, защото е хем дебело, хем цветно.  Joy

# 161
  • където си пожелая...даааа...
Аз пък ги нося летните като бижу. Изплитам си плитка от шала и го връзвам. Получава се много голям ефект, защото е хем дебело, хем цветно.  Joy
Пуфанче, разясни малко, че нещо не си представям плитка с шал newsm78 Laughing

# 162
 Nik`s mom, сгъваш шала на лента. Слагаш го на главата и мериш колко е обиколката ти, все пак трябва да влиза през нея, нали?! Така. После връзваш на възел, там където е края на кръга и с останалите две крайчета заплиташ плитка с едната страна на кръгчето. Връзваш ефектен възел и готов картоф. Та-да!!! Hug

# 163
Ето плитка с шал. Правила съм си и аз нещо подобно.

# 164
Много обичам да нося шалове и имам много за всички сезони. През лятото по принцип нося тънки копринени шалчета, сложени небрежно - за плажа например, а когато излизам вечер, избирам по - изискани. Тях вече ги слагам в зависимост от тоалета. Имам едно шалче например, което е със щипка, на която има роза (същия десен като шала) и така могат да се измислят много вариантиSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт