[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 270
  • 342
  •   1
Отговори
# 210
  • In transit
Много харесвам фишута, шалове и всякакви такива Simple Smile Някой във Варна може ли да ме насочи къде има шалове на сносни цени ( под 15-20 лв) Praynig

на кръстовището на чаталджа и генерал колев има едно магазинче за всякакви джунджурии. Там има шалчета между 5- 8 лева.

# 211
здравейте  Hug ,записвам се,че да не ви изгубя -тъкмо съм ви открила   Grinning
ще ви изчета/само сегашната тема  Wink/,а после ще покажа и моите шалове   bouquet

# 212
Зашийте два шала и се получава:

# 213
  • София
Страхотна красота!
Как е направено?

# 214

Не съм ги правила аз, но ми се иска да си направя, че имам много. Сгъваш два шала, преплиташ и зашиваш в другите им краища, това на прима виста.

# 215
  • София
И аз съм любителка на шалове,направо преобразяват дрехата!
Ето я и моята последна придобивка,която показах и в темата за придобивките в гардероба Simple Smile
Шал

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 09:17 от *Bubble*

# 216
Ето я и моята последна придобивка,която показах и в темата за придобивките в гардероба Simple Smile
Шал

Честит! Аз пък забравям да снимам новия купен, но ето един плетен дизайнерски от мен:

# 217
big pufana, идеята с двата шала много ми допадна. Само ще се опитам да съчетая два мои шала цветово и като материи и ще пробвам. Обаче ако е много дълъг няма да съм много доволна, че не съм много висока.

# 218
Еййй, откога не съм писала в тематаааа..... Моите поздравления за продълженията й...  Hug
Аз станах маниачна на тема шалове и само купувам, че и плета... Даже в понеделник пак ще купувам прежди за мен, за майка ми и за свекървата...  Crazy
А си нямате на идея колко се радвам, че дойде есента, за да мога да си ги нося....  Heart Eyes

Хубав ден на всички!   bouquet

# 219
  • София
Аз също напоследък съм всеки ден с шал, лятото не вървеше, че умирах от жега.

Бях и 10 дни в Турция, та си допълних колекцията. За тази зима съм решила, че искам плетен шал, който е като кръг и се увива няколко пъти.

# 220
Момичета искам и аз да споделя нещо с вас Simple Smile едно много интересно и полезно клипче

http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU&list=FLIRD6Iq0z9w … cU0Xw&index=7

# 221
Страхотно клипче, ще го изгледам още няколко пъти, много интересни начини на връзване има. Благодаря, Bamb0la.

# 222
Момичета искам и аз да споделя нещо с вас Simple Smile едно много интересно и полезно клипче

http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU&list=FLIRD6Iq0z9w … cU0Xw&index=7

Наистина много хубаво клипче, а покрай показното се сетих и за още няколко начина за връзване, и не видях моята панделка...  Laughing

big pufana, страхотен шал! Моите адмирации!  Hug

# 223
Няма защо Simple Smile И аз много обичам шалчетата,но знаех само няколко начина на връзване и това клипче ми беше много полезно.Радвам се,че и вие сте го харесали Simple Smile

# 224
Интересен начин да се преправи старото/ново пончо

Общи условия

Активация на акаунт