[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 253
  • 342
  •   1
Отговори
# 195
  • където си пожелая...даааа...
Това на последната снимчица с преждата е много оригинално Hug

# 196
Много харесвам фишута, шалове и всякакви такива Simple Smile Някой във Варна може ли да ме насочи къде има шалове на сносни цени ( под 15-20 лв) Praynig

# 197
В индийските магазини.

# 198
  • Варна
Аз купувам главно от Parfois  Peace

# 199
А в Пловдив да знаете някое магазинче за хубави шалчета?  Flutter

# 200
Ох, какво приложение ново намерих на шаловете нииии: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=2e0deExQEhc&feature=player_embedded#!

# 201

Погледни в Самсонайт срещу общината. Там има евтини, отбрани са , за зимата има комбинации с шапки, има и по елегантни и по- спортни неща. Магазина с куфарите сигурно го знаеш. За подаръци там е идеално място, мацките разбират и са учтиви. Фишутата са 3, 5 лв.

# 202
  • София
Отдавна само си ви чета ама сега не се стърпях да пиша  Grinning
big pufana Жестока идея  Peace Peace Peace

Това са последните ми шалове, всичките са от секънд хенд  Peace

# 203
mishchitzata, не знам откъде си ги набарала, обаче са великолепни! Честити!

# 204
  • I want it all and I want it now.
Ох, какво приложение ново намерих на шаловете нииии: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=2e0deExQEhc&feature=player_embedded#!
Благодаря за клипа. Много ми хареса. Сега ще си имам чанта.

# 205

Погледни в Самсонайт срещу общината. Там има евтини, отбрани са , за зимата има комбинации с шапки, има и по елегантни и по- спортни неща. Магазина с куфарите сигурно го знаеш. За подаръци там е идеално място, мацките разбират и са учтиви. Фишутата са 3, 5 лв.

Благодаря ти, ще го преслушам тия дни.  Simple Smile

# 206
  • София
Темата е много хубава и идейна. Аз, обаче, имам широко лице и шаловете около врата никак не ми отиват. Но пък ползвам другите варианти.

# 207
Мисля, че във вторите употреби има страхотни шалове. Преди около две седмици си купих пет шала за 10.20 лв.. Два от тях са лятно-пролетно-есенни с прилично големи размери, за да се използват вместо горна дрешка в не много хладно временце, а три са вълнени,  от които два тип пончо.  Като ги гледам, в нормален магазин цените им ще са между 15-20 и 40 лв., а може и повече. Много им се радвам! Онзи ден съвсем случайно, пак от секънд хенд, се сдобих с голям кашмирен шал с две лица, но излезе малко скъпичък - 5 лв. Simple Smile))

# 208
  • София
Момичета, отдавна не съм влизала в темата, тъй като нямам време, но попаднах на 1 много готино клипче и се сетих, че сигурно ще ви е полезно и на вас.  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU

# 209

Аха, мерси. Знаеме го! Много е хитро!

Аз да се похвал с един 100% вълна от снощи, италиано веро. Ще го сним и показ, че беше тъмница като се прибрах.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт