Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, тумбалани!
Това беше най-кошмарната ми нощ. Ужас. Снощи не можах да заспя до късно и се въртях часове наред от нерви. Даже се наревах едно хубаво. После, не стига, че заспах с триста зора, ами се събудих към 03,30ч. и това безсъние продължи - въртях се, няма заспиване, избеснях просто. Заспала съм към 06,00ч. някъде. Сега направо съм труп, така ми се спи.  Close
Но отивам на лекар. Вика ме да ме види. Дано има някакво развитие, ама се съмнявам. Няма да родя скоро, казвам ви и ако пренося трябва да се разправям пак с тия в женската консултация, а това просто ме ужасява.

Arim, наистина вече са доста болезнени движенията на бебо. Моята като се върти и намества ми се "обръща" стомаха и почва да ми се гади.
veselina miteva, леле какво бързо раждане. Супер. Пожелавам си го и на мен и на другите мами, на които им предстои. 
marvina, ако болезнените контракции са на точно определени интервали от време значи са родилни. Успех! Ти как ще раждаш? Малкият как го роди?

# 481
Добро утрооо  Flutter

Първо:
Честити бебешоци на Цвети и Алексия! Да са им здравички, игриви и добрички  Hug

Браво мамчета - 01.10 и 10.10 - супер дати сте нацелили  Peace
Наденце - ооо тук сме си, въобще не се губя, малкия ще си дочака термина и сигурно и повечко ще поостане  Grinning Валъо и майка ми вече са на ръба на търпението и почват и мен да ме изнервят, ама гледам да не го мисля  Crazy Приятна разходчица днес, че от утре пак ще е дъждовно...И да облечеш Дари, че аз бях вече навън и е адски стуууддд ooooh!

Йоанче - какъв е сладък малкияя Heart Eyes Браво за разходката вчера! И количката ти отива  Grinning
Веселина - браво бе мамче - ти си сред рекордъорите по бързо раждане! Браво, браво!

Тони - радвам се, че сте си изкарали добре вчера на погачата - сега отивам във Фейса да търся снимчици  Party Да ги нацелуваш мишлетата  Hug

Исках още да пиша, ака какво беше  newsm78

Ноел - и аз вчера нали се хвалих как спя като пън...Е тази нощ като се ококорих в 2 без нещо, ставах, разхождах се, гледах ТВ, легнах и сигурно след дълго време, в което място не можех да си намеря към 4 и нещо съм заспала.. Tired Не е типично за мен, явно и аз си нося някакво напрежение и чат-пат се изразява  Thinking  Та напълно те разбирам Hug

Да се похваля - завършила съм успешно летния триместър, успеха ми е на нужното ниво за продължаване на магистратурата ( изискват ни успех над българското 5 - американското 3 ( те оценяват от 0 до 4)) и от ноември почвам следващия  Grinning Реших го - нека свършва догодина, че имам чувството, че цял живот уча  Mr. Green Лекции имам от 1 до 6 ноември вечерите и после от 21 до 29 ноември и мисля, че ще успея да отскачам  Peace

Мишанкаа - стискам палчета за изпита   bouquet Пиши после как е минало!

Оххх - отнесох се Blush До после Wink

# 482
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни!  Hug

Честито на новите мамчета, здрави и послушни бебенца!

Веселина, браво - страхотно раждане!

Ей ме и мен! Относно опъването - и моето здраво опъва и аз съответно се нацепих, ама буквално си се цепя като ме рита, усещам как започва да ме сърби едно такова особено и след малко като се погледна - оппааа, една червена стрия. А онзи ден ми излезе една дето си е като рана, все едно имам одрано там, чак милото вика, ама това бебе ще те разпори! Доста неприятно, ама няма как, ще го изтърпим, малко остана!  Peace

Гледам доста се оплакват, че не са спали, пък аз днес си спах и даже сънувах, че е навалял сняг и си викам - ааа не, няма да раждам!  hahaha Ей такива глупости!

# 483
Добро утро мамита  Hug

Абе с това спане какво става не знам, всяка вечер голямо бодуване, дали е това че организма се настройва за появата на бебчо  newsm78 И интересното е че сутрин ставам в 8 бодра и целия ден съм така, вечер си лягам късно......странна работа.....

Веси Митева, страхотно раждане, супер си, браво  Hug

Ради  Peace браво и на теб със семестъра, и аз уча но прекъснах защото няма да мога с бебчо, сама ще си го гледам и няма да мога да съчетая лекции, четене и новородено бебче  Confused Ще продължа догодина живот и здраве, като малчо е вече на годинка Simple Smile

# 484
  • София
Добро утро,
арим днес няма ли да се включих за добро утро като изпратиш ученика ?
Ооо, колко мило че си ме чакала  Heart Eyes
Аз днес съм ядосана майка на пубер и го оставих сутринта сам да се оправя за училище, не го събудих, поспах си добре  Simple Smile Цял уикенд не мръдна от компютъра, на никого грам внимание не обърна. Колкото пъти влязох в стаята му да му кажа нещо, все беше много зает да говори по скайпа и на мен ми гръмнаха бушоните  Twisted Evil Снощи му казах по всякакви въпроси да се обръща към компютъра си, за храна, за пари, за събуждане... Та, затова ме нямаше  Mr. Green
Как така било преносено твоето бебче, като имаш още дни до термин?

Весеее, браво браво!!! Какво е това скорострелно раждане  ooooh! Как става, давай рецептата насам (или Богдан е добро и изпълнително бебе)  Mr. Green Ти ми вдъхна голям кураж, благодаря ти че сподели   bouquet Контракциите са ти, защото се свива матката. Дано скоро да са неболезнени  Praynig

*Noel*, още мъничко остана  Hug И аз се чувствам така, нервна и боли кожата на корема. Ти си се събудила в 3, аз пък тогава си легнах  Simple Smile Обикалях дневната като звяр в клетка и се молех на бебка да се извърти някак, да разпусне резливата болка поне за мъничко  Simple Smile Не си сама в тези усещания, сигурно повечето дето още не сме родили сме така  Heart Eyes

Ради, браво! Ти си отличничката на нашата групичка  Hug

Дали ще имаме бебенца днес?

# 485
  • Русе
Добро утро и от мен  Hug
Вчера най-сетне се прибрахме. Толкова е хубаво да си удома  Laughing
Благодаря на всички за пожеланията и честито на всички родили мами. Нямам време да изчета написаното досега, но на паузите между храненията вече ще се включвам  Simple Smile

# 486
  • София
Повръщането не е на фонтан, в повечето случаи изтича по брадичката, но понякога е в доста големи количества, което всъщност е и моето притеснение. По време на хранене започва да се напъва, гърчи се, тогава също връща, защото се превива. Тогава всъщност се разваля и вакуума при сукане. Иначе позата, в която се кърмим е люлка, най ми е удобна, гледам да спазвам стриктно вашите съвети, коремчето му е залепнало за моето. Издава звуци точно като прасенце, ръмжи. Количеството чай е минимално, да се събират най-много 30 гр., като даването му е 2 или 3 пъти през деня. Давам го когато е много неспокоен и се е събудил от болки в коремчето малко след като е заспал.

Предполагам, че по-честото оригване по време на хранене би намалило количеството върнато мляко. Успех!  Simple Smile

# 487
  • На село (близо до Лондон)
Добро утро и от мен! От тази седмица съм вече майчинство и чакам бебко Heart Eyes...дано да се позабави и да дойде другата седмица да имам време да си полежа.

Честито на новите мами с бебчета! Весе много скорострелно твоето раждане..браво дано и другите останали да сме така Praynig Бобченка и при теб добре е минало, по-дълго но важен е резултата.

Тази нощ имах болки в гърба/кръста и си помислих че тръгна но не ... напоследък съм много добре сутрин с доста енергия и до след обяд съм гроги Confused...

# 488
Привет ))
Ради, браво за решението и успех!!!
Веси, това се казва бързо раждане )))
Момичета, с какво си мажете бебоците - с каква козметика и ползвате ли преварен зехтин или мас???

# 489
Иринополис, днес залагам за теб, най-късно утре Peace

Аз мисля отново с преварен зехтин да мажа след баня и Бат Бочко за дупето, а за къпане с Бюбхен.

Все пак да питам имаше ли памперс 0 или единичката да купувам за болницата?!?

# 490
Маминки от София, чудя се дали да излизам днес,гледам се е смрачило... дали няма да завали? newsm78 Crazy А така ми се излиза,спокойно е няма вятър.... Flutter

Как ме ядосаха в общината ако знаете  #2gunfire #Cussing out имаме акт за раждане от 1 седмица,а още не са вписали Дария в регистъра,какво е това нещо обяснете ми. #Cussing out #2gunfire Трябваше да си подам документите за еднократната помощ ама уви и на всичкото отгоре отидох да си взема талон за първоначален избор на лекар за беба и знам,че работят от 9-12,а то какво било от 9-12 четни дати,а на нечетни от 15-18,умрях от яд  #Cussing out #2gunfire 2 загубени часа и висене къде ли не!

Тони,а как ме подмина само  Cry Cry Викам ей сега я хванах  Mr. Green Ама ти не,бързаше с една зелена кола  Mr. Green

Ради,поздравявам те за взетото решение и добрия резултат!Ще се съберат много поводи за почерпка при следващото ни виждане,някъде из моловете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гушкам те и кажи на мама и Вальо да имат малко търпение,на Никинцето му е добре вътре в коремчето,пък и е хладничко!

Ноел  Hug Hug

Скорпионче,аз мажа бебето с мляко на А-дерма има и една почистваща водичка,която ползвам пак на А-дерма ,а олио и шампоан ползвам на Себа Мед,както и измиващо блокче пак на Себа Мед.Иначе за подсичане мажа със Судокрем,а относно зехтина Криси съм го мазала със зехтин,но Дария не!

# 491
Скорпионче, аз не използвам козметика почти никаква.
Само във водата слагам олио за новородени, че Нико е със суха кожа и това е.
Душ-гел и шампоан въобще не съм ползвала. Дупето го мажа със Судокрем или Бепантен.
Къпем го през два- три дни.

# 492
Добър ден на всички!  Hug

Веднага се сменям с някоя от бодърстващите през нощта коремчета- тя да гледа бебо, а аз да спяяяяя.... Предлагам и заплащане!  Wink Снощи малкия мрънкаше от 8 часа вечерта, та чак до 1:30.  Shocked
И пак ме е срам да се оплаквам, защото от изписването мъжът ми си е вкъщи, свекърва ми идва всеки ден да ми помага, а освен това сме ангажирали и една жена- пенсионирана акушерка, която понякога гледа малкия за няколко часа, та ние да излезем някъде. И въпреки това времето все не ми стига.

Наде, къде го видя това слънце за разходки? Май в Люлин е друг климат, тук при мен (Ман. ливади) си е облачно и студено, но съм решила да излезем поне за половин час. И понеже наблизо няма парк, ще обикалям блока.  Laughing Аааа, сега видях, че и при вас вече е облачно. И да завали, слагам дъждобрана и на бегом се прибираме, вкъщи не ми се стои.  Crossing Arms

Ради, честито за успешно завършилата сесия.   bouquet  Стига съм ти стискала палци за изпитите тогава, сега вече чакам малкия Ники с нетърпение.  Heart Eyes А представям си ти как се вълнуваш!

Ноел, и теб те чакам тези дни.  Wink

Скорпиончето, аз ползвам за мазане след баня един лосион Кокон, на А-дерма. Препоръча ми го педиатърката. За измиване засега съм на Себамед-измивен гел, но май ще мина на Бюбхен. За подсичане ползвах Бочко, но нещо не съм доволна и си взех на Себамед Diper cream.

И аз чакам бебчета днес! Нямам търпение след двайсетина дни всички да се прехвърлим в "родили".  Praynig

# 493
  • У дома
Аз мажа с преварен зехтин, а за дупето ползвам един правен крем от аптека, страхотен, дупето ни беше ужасно като се прибрахме от болницата, но с него за два дни всичко отшумя. Иначе в началото бяхме с Бочко, ама никаква полза от него, ако е червено дупето.

Он, моето чуденце днес е много криво, дремва за 15 мин. и после пак търси да яде, ми нищо не мога да свърша, искам поне да мога да му простра дрешките, количката я сглобих, но трябва да я оправя с одеалца, уж ще излизаме на разходка, пък той ......... и в момента дреме в ръцете ми.

# 494
Привет бонбонки!  Hug Hug Hug
Аз също мажа дупето със Судокрем, а за тяло ползвам млякото на Бюбхен.  Peace
Хайде днес няма ли бебенца  Thinking
Ето малко снимки на моята мишка, паролата ие като на албумчето  Hug Hug
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/malkiyat-niki.540580.20989922

Общи условия

Активация на акаунт