Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Вчера се скъсах да чистя и се сетих по едно време за една от лекциите в Люлин как жената каза, че когато много ни се чисти, тогава е дошъл момента да се ражда ))) да, ама не и при мен )))
Така е, така е  Laughing

Ноел, как беше раждането у дома, защо ужас? (в съня де) Аз сънувах кошмари защото вчера бяхме на гости у пра-баба му.

МилаЕлейн, за кърменето наистина звучи малко като бг педиатърка  Mr. Green аз да ти кажа така като се подплаших че трябва да се връщам на работа на година, а той на 9 месеца още незахранен и давай пюрета! и той за малко не се отби - почна да суче само нощем и на сънено състояние - преди заспиване и след събуждане, много съжалявах за това!

Благодаря за разказа и на gkpetrova!

# 436
Честити бебчета на Цвети и Алексия! Нека бъдат много щастливи!
Момичета, да Ви питам кога сменяте памперси  newsm78, аз сменям преди хранене и после докато цокаме и мъника пак си свършва работата и сменям пак  #Crazy незнам какво да го правя.

# 437
Рени, аз преди ядене не сменях  Peace

# 438
Благодаря ви момичета,много сте мили Heart Eyes

# 439
  • София
Честити момченца на Цвети и Алексия  !Много да са здрави, да папкат и слушкат!

Нашата погача мина в тесен кръг но изкарахме добре и най-важно бебките бяха много спокойни и през цялото време спинкаха! Heart Eyes
Ще кача по късни снимки в Фейса  Wink

# 440
Бебз и аз съм така с пишкането ходя максимум 1-2 пъти на ден и то по 2-3 минути пишкам  Mr. Green,а най-странното е ,че не усещам кога ми се пика  Mr. Green

Мишанка
  Mr. Green Само не знам как става между етажите,като има само 1 асансьор,а стълбите се заключват,ама сигурно са намерили цаката!Виж,ако имаш лекар винаги има тънкости да си видиш бебето.което е малко гадно за другите,но пък върши чудесна работа.Както казах,моя мъж видя Дария,още на 5тата минутка след раждането,омазана и немита  Mr. Green Crazy Whistling

Моята дама днес е много будна,не плаче ама ококорила едни ей такива  Shocked Shocked Shocked очи  Mr. Green

Тони,чудесно че всичко е минало прекрасно и бебките са били спокойнички!Само здраве и хубави моменти оттук насетне   bouquet Crazy Heart Eyes

Аз пък сменям памперсите преди ядене,за да не я тарлачкам докато е нахранена.Повечето случаи,тя ака някъде в средния интервал между яденетата.

# 441
  • София
Аз сменям винаги преди ядене Peace

Наде Hug Heart Eyes

# 442
Честити момченца на Цвети и Алексия! Да са живи и здрави!
Към консултантите: Днес възникна следния проблем, от два часа почна да яде уж се наяжда, остявам го, но той почва да мята глава и да търси да засуче. В същото време повръща кърмата, но пак продъжава да търси да суче. Имате ли идея защо го прави, гладен ли е, нещо го боли или нещо друго? И дясната ми гърда отдолу много ме боли, но е мека, проблем ли е? Той последно от нея сука час и нещо.
Благодаря, предварително Simple Smile

# 443
Здравейте, момичета!!!
Нямам време да чета назад Simple Smile Благодарско на всички!!! Честито и за новите ни бебоци междувременно!!!

Аз набързо да се отчета само: вече сме си вкъщи с Паола, чувстаме се повече от перфектно, ама наистина! Таткото е на 7мото небе. Мен още ме държи адреналина - за 4 денонощия съм спала 5-6 часа общо и съм пушка!!!
Пожелавам всеки му такова леко раждане! Имам да разказвам много и да пиша в "смешно ли е раждането" - но това по-нататък Simple Smile Вече се кърмим на поискване и спим спокойно. Паола е най-послушното бебче на света!!!
Ето линк с няколко снимки от днес:
http://iva83bg.snimka.bg/baby/paola-ognyan-nedelcheva-r-d-07-10- … 0.540369.20977760

Прегръщам ви всички!!!

# 444
  • Сливен
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН
ПЪРВО ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НИА НА МАРИС
ЧЕСТИТИ СИНЧЕТА НА АЛЕКСИА И ЦВЕТИ
НЕКА НИА,АНТОНИО И ГАБРИЕЛ,РАСТАТ ЗДРАВИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ДЕЦА,СЛЪНЦЕТО ВИНАГИ ДА ГРЕЕ В ОЧИТЕ ИМ И ДА ИМАТ БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО

# 445
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ах, Nad1 каква се била калпазанка ти... Hug  Mr. Green От това, което казваш и от това, което ми предстои ще взема да сглобя и аз някакъв вариант  Mr. Green  Crazy А, твоята кукла толкова време те е слушала без да ти вижда, сега е нормално да те изучава повече  Party  newsm03
SeaAngel   , добре дошли у дома!  Hug Голяма хубавица е малката  Heart Eyes

Момичета, гледам говорите си за зависимостта между чистенето и раждането...Ако съдя по себе си от половин месец съм в страшна офанзива  Crazy ииииии резултат още нямам...То, не остана нищо за чистене вече... hahaha

# 446
Zdravejte

nie se pribrahme. iskah da vi pi6a kak mina vsi4ko no nqmam fonetika. 6te pi6a podrobnosti po-kysno kogato otstranim tozi problem.

4estito na vsi4ki koito gi e spogodila moqta radost   bouquet

# 447
Добре дошли на мама Veselina Miteva и на SeaAngel  Hug Лелеееее, страхотна е малката принцеса на SeaAngel като кукличка  Hug

Никой не ми отговори на въпроса за столчетата за кола  newsm78, явно никой няма наблюдение дали има такива комбинирани, които да стават и за новородено и после столче..... ???

# 448
Веси, има но аз не бих ги ползвала. Особено едно малко бебе не знам дори как ще седи в тях.
В кошницата е легнало, обърнато в посока обратна на движението.
Аз моята я ползвах дълго с Мила. Малко след като навърши 1 година купихме голям стол.

# 449
Веси,Явно не си наясно мила -има само столчета за кола и са на три групи според възраст и колограми!Взема се най-малкото (0м-13кг) ,става от новородено до приблизително годинка!После се минава на по-голямо!Има си допълнителни меки възглавнички за новородено!Наричат ги още кошници,но все е столче!Трябва да е закопчано столчето с колана на колата според инструкцията!ако стола и количката ти са на една марка т са съвместими и можеш да го слагаш и на количката!Ако се сетиш др питай!

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … c58aa8862e9cadf9a

п.п.Мила ,не е ли едно и също столче0-13кг и кошница

Общи условия

Активация на акаунт