Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Оле, днес май си оздравяла, щом така се бъзикаш с народонаселението  Hug

# 676
  • София
Ето и новите предложения за заглавие на новата тема. гласувайте на воля!

Simple Smile  Grinning  Laughing  Mr. Green  Joy  hahaha

Третото най - ми допада.  Whistling

Irinopolis, дано и при теб да е скоро. Сигурно не ви е останало вече търпение

Всъщност аз не приритвам. Татето се притеснява, че в края на седмицата му свършва отпуската, а началника им бил забранил всякакви отпуски. Казвам, му, да си ползва тази за бащинството - не искал. Щото така щял да изтърве не знам какви си 250 лв, за незнам колко си дни ползван отпуск. Иди ги разбери.

Скорпионче - на мен тази комбинация ми изглежда да е за коликите повече, отколкото за стимулиране на кърмата.

# 677

flufffy, ама ти още ли работиш?????  ooooh!  #Crazy Умът ми не го побира......................

Ами да, тук няма по закон болничен преди раждането. Тук доста голям процент от жените спират да работят просто и след раждането въобще не се връщат на работа и явно затова не им е наложително да променят нещата. А аз нали от няколко месеца съм на половин работен ден заради скъсената шийка на матката и се опитвам да им влизам в положението и да съм максимално полезна, вярно само до обяд съм в офиса, но доста често доработвам и следобедите от къщи, което естествено е само на добра воля от моя страна. Ама те като не го оценяват ще им тегля майната и ще гледам само себе си. Confused

Pashic, и моето е горе долу толкова тежко, и според лекаря е нормално. За водите не е ли нормално да са намалели доста вече в тази седмица? Сигурно и моите са намалели, защото коремчето ми се струва по-малко. Не се страхувай, и мисли само позитивно, това е най-важното. (знаеш ли колко пъти на ден трябваше да си повтарям, че всичко ще е наред, когато имаше най-голям риск за моето бебче като ми откриха скъсената шийка. Убедена съм, че това ми помогна.)  Освен това,  дори и сега да го извадят бебчето, вече се смята за напълно износена бременност. Hug
Irinopolis, и моя мъж е същия, бебето трябва за това в почивен ден по възможност да се роди.

# 678
Арим, искренно се надявам да съм по-добре. Чувствам подобрение, дала съм си срок до утре, да съм много по-добре, ако не да почвам някъв АБ.

Колкото до анкетата, не се сърдете, ама две мами сме дето само си мечтаем за тези еклери и все за тях гласуваме, а никога не ги избират  Sad

В този ред на мисли, Хипопотама не се е включвала скоро, да не е родила?

# 679
Ихууу  Party

Честит син на Не съм! Да й е здрав, игрив, послушен и да порастне голяяммм мъж   bouquet На мама - браво за бързото и лесно раждане  Hug

Wafi - направо не ми се мисли какво ти е! Мислех пак да питам къде се губиш, ама се сетих, че е доста изнервящо и без друго, та си замълчах  Blush Стискам палци утре да те предизвикват вече и да гушкаш бебче  Hug И да не забравиш да ни информираш!

Тони - браво за "онази работа"  Grinning Наде - и аз незнам какво се подмотваш..Лелеее от януари  ooooh! Аз сигурно щях да съм изперкала вече  Crazy

Оле
- направо не мога да си избера заглавие...толкова са хубави всичките  Mr. Green

Аз след цялото това чистене и готвене съм като изцедена... Направо се чудя откъде имам толкова сили  newsm78 Но тази вечер ще почиваме с Валката, въпреки че ми се ходи нещо на кафенце..Вече се чудя какво да обличам! Бременните ми панталони са тънички, а не ми се дават пари за нови ( няма и за кога).. Абе да си имам проблемите  Laughing

# 680
Забравих да честитя на Не Съм!   bouquet

Излизаме на разходка, ако все пак искате честна и разнообразна анкета, се надявам Димяни по-късно да влезе да ви пусне, ако не аз по-късно пак ще пусна, но не гарантирам за разнообразието  Crazy

# 681
tsvelichkova, ти си с моя термин. Откачаш ли като мен?
irinopolis, термин днес, а?!
Oleto, голяма майтапчийка си. Laughing
wafi, дано да ме дочакаш. Ще пием кафенцее.  Sunglasses
Не съм, честит бебешор! Да ти е жив и здрав! Дано и ние можем така да напишем "нормално, лесно".

# 682
Иринополис, тя дава от този чай и на детенцето за коликите, но и на нея и помага много )))
Относно секса..............от март сам на сухо, ама нямам и желание, странна работа, а и моя го е страх )))))))))))
Но сънища какви имам......... hahaha

# 683
Честито на всички с бебенца! Ако знаете само как ви завиждам благородно Wink Днес ми е официалният термин, но май госпожицата се е заинатила...Няма никакви намерения да се показва, а коремът ми продължава да расте. Преди се мажех редовно всяка вечер с маслото на Икаров ooooh! Мнооого неприятно е...Изхвърлих си 2 нощници заради него...Та реших вече да не се мажа, за да избегна къпането сутрин, че да не настина, пък си и мислех, че повече няма да ми расте коремът... А то какво - коремът продължава да си расте и забелязах стрии, та пак започнах с мазането ooooh!

Хейли, много ми стана интересна статията за кърменето. Реших да се поразровя из сайта на МЗ да намеря становището на техните експерти за храненето на кърмачетата и ето какво открих http://fnap.government.bg/UserFiles/File/Hranene-info/preporaki%20karmacheta.pdf
Много се зарадвах, защото сега ще мога да пратя линка на Свеки, че да не ми разправя глупости - според нея детето трябвало да си яде всичко от много рано. Само ми се подиграва, че съм щяла да гледам детето по компютър  Grinning Постоянно ми казва как на нейното дете нищо му нямало - а синът и всъщност е с язва и наднормено тегло, ама явно тя се гордее с това  Rolling Eyes  

# 684
  • София
Честито на Не съм, много да се слушкат и папкат  Hug

Към консултантите по кърмене: Днес ми се наложи да изляза за свалянето на конците и оставих малко изцедена кърма. Слава богу, върнах се навреме и не се наложи да се ползва, обаче това ме наведе на мисълта, че нямам представа колко точно ядат бебетата като се кърмят и че ако излизам и оставям изцедена кърма, не знам по колко да оставям. Има ли някакви средни стойности по колко милилитра хапва бебето по месеци, или седмици, или знам ли и аз?

# 685
  • До хладилника, който обичам
Бърди, ето една хубава статия по въпроса с нагледен материал Simple Smile

# 686
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте мамита,

Гледам днес настроението доста се е покачило покрай палавите ви дискусии за сексуалните мераци... newsm53 newsm47
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МАЦИ И НЕ СЪМ!!!   bouquet
Сега се връщам от доки, ходих за тонове. Имам си контракции и изгладена шийка, успокоиха ме` че може и до понеделник да си имаме ново попълнение  Crazy  #Shocked Ама на мен все ми се струва, че има време... Thinking Даже днес с таткото си правехме планове за събота... Party

Отивам да сглобявам вечерята, но ще ви държа под око  Mr. Green

# 687
Ами да, тук няма по закон болничен преди раждането. Тук доста голям процент от жените спират да работят просто и след раждането въобще не се връщат на работа и явно затова не им е наложително да променят нещата. А аз нали от няколко месеца съм на половин работен ден заради скъсената шийка на матката и се опитвам да им влизам в положението и да съм максимално полезна, вярно само до обяд съм в офиса, но доста често доработвам и следобедите от къщи, което естествено е само на добра воля от моя страна. Ама те като не го оценяват ще им тегля майната и ще гледам само себе си. Confused
Стана ми интересно Simple Smile Колко е майчинството? Ами ако спрат да работят не им ли се намаляват парите през майчинството? Това в различните щати различно ли е? Ти къде си точно?

Аз пък снощи си видях корема в огледалото и се депресирах. Видя ми се огромен и много по-голям от миналата седмица. Ужас Sad

Писето, вицът е страшен  Mr. Green
Аз все си мисля че ако нямаш скъсена шийка и разкритие няма нищо общо с бебето.
Ами ако изкараш още може и да се засечем в ТК  Laughing - пратила съм ти жсм-а ми на лични.

Аз пък сънувам само кошмари вече.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 17:09 от Мунка

# 688
Честито на Не съм, да расте здраво и щастливо бебчето!   Hug

Искам да ви попитам нещо, за бебешкото олио.   bouquet Гледах сега в Кауфланд на Нивеа, на Джонсън, на Бочко, още някакви марки имаше - всичко е с минерално масло, Парафинум не знам си какво...
Чудех се дали да не купя зехтин екстра върджин и да го преваря на водна баня. Мая така я мажех, но не помня дали нямаше лоша миризма.. Някой ползва ли за бебчето си зехтин?   bouquet Знам, че Себамед и другите медицински козметики сигурно са хубави, но когато мъжа ми си намери работа, тогава ще купуваме от тях.. Сега, за съжаление, просто няма как, а е важно бебчето да се маже с нещо наистина безвредно.

Оле, тъкмо се възмутих, че има проблем при мен и не ми излизат заглавията...  Joy

# 689
  • София
Бърди, ето една хубава статия по въпроса с нагледен материал Simple Smile

Много благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт