Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 041
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Наде, знам, че трябва да ти спрат лохиите и да ти дойде желанието. Теоретично дават 6 седмици след нормално раждане. Но ако по-рано си готова, няма какво да чакате.  Hug

# 661
Честито на всички нови мамчета!  Hug

Аз още не съм родила!  #Cussing out
Утре трябва да отида с багажчето в болницата да видим дали ще ме приемат за предизвикване на раждане, защото вече седмица си преносвам след термина! Thinking
Кажете на татковците да не се плашат от секса! Моят всекидневно се опитва да извади бебка ама без резултат!  Tired Единственият резултат /освен разпускането/ е, че после спим като бебета!  Crazy

Ноел ще те чакам на 12 етаж!  Laughing

Хейли това 2 минутно кексче съм го правила ама по друга рецепта  /с какао/ и е много вкусно! Имай в предвид че прелива от чашата така че слагаи по по малко!  Peace

Ето ви малко бремелински рекорди - http://mushabusha.wordpress.com/2010/03/23/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1 … %B5-%D1%81%D0%B8/

# 662
  • София
БЕБЕНЦЕЕЕЕ!!!

от мама Не съм:
“Родих момче, нормално, лесно, в 10,50 ч., 3500 г, 50 см. Поздрави на всички“

Браво на мама Не съм, да й е живо и здраво малкото слънчицеее  Party   bouquet

# 663
 newsm44 ТЪКМО СИ МИСЛЕХ ЧЕ ДНЕС ЩЕ ИМА ЗАТИШИЕ, НО......ЧЕСТИТО НА МАМА НЕ СЪМ  smile3525

# 664
Честито на новите мамчета, бързо възстановяване и много здрави бебчета   bouquet

Тази нощ имах леки болки няколко пъти, но нищо за сега. Чакаме си. И при нас секса е мираж малко, хич нямам желание пък аз, ама то от няколко месеца съм с тази болка долу, едвам се обръщам в леглото, камо ли да мръдна...
   Бебз много ви е хубава количката, приятна разходка  Simple Smile
   Мунка в БГ ми е приятелката, казах и да смени лекаря, дано послуша.
   kalinche  Hug

# 665
  • София
Не съм,да ви е живо и здраво! Heart Eyes Hug  bouquet[/b][/size]

Наде,Краси ти е отговорила!
Ние праавихме след като ,ми спряха гадориите 21 ден Peace е то с голям страх,та и до днес така е знам защо Rolling Eyes

# 666
  • София
Честито на Не съм и Маци! Да са им живи и здрави бебчетата, а на тях бързо възстановяване!

Аз бях на преглед днес. Акушерката каза, ако до четвъртък не съм родила да отида на запис на тонове, където съм решила да раждам. То по болничен термина ми е четвъртък. А ако и в понеделник още не съм родила, доки каза, пак да ходя на преглед. Аз не съм се притеснила. Нощес имах 3 - 4 контракции, ама толкова леки, че да се чудиш контракции ли са или не. А и майка ми дойде днес, и вече съм спокойна, че ако тръгна по нощите да раждам, има кой да седи с Рая.

Орхидейке - количеството изцедена кърма, винаги е по - малко от това, което бебка сама може да изсуче. И аз с Рая се шашках как в началото изцеждах повече, а после по - по - малко. Но си кърмех Рая до 1г 3м и адаптирано мляко никога не съм давала. Така си и остана не отваряна кутията и й изтече срока на годност.

И ние с "тънката част" приключихме още лятото. Много ми се стягаше корема и болеше и спряхме. А сега като се сетя, как Бобчето писа, за акушерката дето погалила бебето й по главичката, и я питало дали се е размърдало - хич не ми се и иска.

# 667
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА НЕ СЪМ!Да й е живо и здраво!  bouquet

Орхидейке,кантарче имаш ли да теглиш да видиш по колко сучи ЕВ?
Аз съм решила да си взема електронна везна!
Утре съм на консултация с анестезиолог!

# 668
Честити на Не съм - да й е жив и здрав бебока )))
Оридейке, сега се чух с мойта приятелка - тя си купува от аптеката копър и анасон на семена.
Смесва 2 чаени лъжици копър и 1 чаена анасон - стрива ги и ги запарва около половин - един час. Прави си една чаша и си я пие цял ден, като може да се държи в хладилник. На нея това и помага за кърмата. Такъв чай дава и на малкия против колики, освен капки.
Има и някакъв чай в аптеките - лактогонен - той също съдържал копър и анасон.

# 669
Честити бебчета на Не съм и Maci,
Да са ви много здравички и послушни!

Бебз, много ми хареса количката ти, цвета особено, ама какво да се прави като моя беболинко ще е мъж.
Pashic, а как мина твоят преглед вчера?
Wafi Hug още мъничко остана.
Irinopolis, дано и при теб да е скоро. Сигурно не ви е останало вече търпение.
Аз както се водих до сега рискова бременност с риск от преждевременно раждане накрая може и да пренося.

Мен преди малко ме ядосаха на работа, имахме оперативка и им казах, че другата седмица съм на лекар, за да ми свалят серклажа и след това едва ли ще мога вече да работя, а те ми отвърнаха "че защо, то това не означава, че ще ти започнат родилните болки." Много съм бясна, те какво искат аз да работя, докато не тръгна да раждам на стола ли? И вече твърдо реших, че няма вече да съм съвестна и да им влизам в положението, а си вземам другата седмица болничен. Hug

# 670
Skorpion4e3 това с чая от копър и анасон, тази доза за колко количество вода е ? Две лъжици копър, една анасон и вода колко ???

# 671
Pashic, а как мина твоят преглед вчера?

Ами добре мина, тоновете бяха добре,плацента 2-ра степен,2700гр,но водите са намалели и са по-малко от нормалното за тази г.с. и предвид трето раждане ми смениха датата още по-рано!И сега толкова смесени чувства,че  Rolling Eyes хем нямам вече търпение,хем шубе ,но няма начин!

# 672
  • София
Още веднъж честито на МарияЖоро за хубавия юнак Християн   bouquet

Писе, и аз така с тоновете - вторник и петък. Може в този кабинет така да е модерно  Mr. Green
А този виц няма да му го разкажа, че съвсем че изперкуляса от страх да не направи нещо на щерка се, сакън  hahaha  Joy

Хейли, и на мен ми се ходи, но не обещавам. Зависи корема на коя страна е взел завоя  hahaha Сутринта ще ти кажа.

Наде, ама ти още ли не си му пуснала на човека? Ако раната е зарастнала, не се повъртай повече  hahaha В началото по-внимателно, после ще прецениш. Аз пък мислех, че повечето от родилите вече отдавна си се радвате на мъжленцата...  Joy

Хехехе, Димяни ще черпиш  Heart Eyes

flufffy, ама ти още ли работиш?????  ooooh!  #Crazy Умът ми не го побира......................

# 673
Веси, това тя си го прави за една чаена чаша и си я пие цял ден.
Каза, че на опаковките си пишело начина на приготвяне и при всеки прозиводител е различно - някъде пишело да не се стриват преди това. А за дозата за анасона пишело половин чаена лъжица, тя слага една. Така че за всеки случай си гледайте какво точно пише на опаковката. На нея лично тази комбинация много и помага и е доволна.

# 674
Ето и новите предложения за заглавие на новата тема. гласувайте на воля!

Simple Smile  Grinning  Laughing  Mr. Green  Joy  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт