Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 555

Мила АВИ, честит празник, нека щастието ,любовта ,здравето и красотата бъдат винаги твои спътници в живота ! Незабравимите вълшебни мигове нека да са колкото листата на розите в букетчето ми към теб... Mr. Green  Весело посрещане  .. Grinning

# 556
Благодаря ви , мили момичета , от сърце  txtloves newsm76 Kissing Heart
Да ви почерпя за 30-я си рожден ден

Сега честитките :

Честито бебче Виктор , мила Ели , да бъде много здравичък и послушен и само радост да ви носи !!!
newsm30

Честит рожден ден на порасналият батко Люко !!! Да расте все така чаровен и да бъде най-добрият батко !!!
nbirthday

Честит рожден ден на Ивана !!! Весел празник и много подаръци !!!
newsm59

# 557
Здравейте момичета мили, имате много поздрави от мама Еленитка. Възстановява се милата, още не са и донесли бонбона да го види, чака да и го донесат днес. 

Честит рожден ден Ави!  bouquet

Честит рожден ден на Люко и Ивана!

# 558
  • Sofia
Ави, честит юбилей, още много такива да имаш и все с усмивка и в отлично здраве да ги посрещаш!!!  newsm59

Миме, жив и здрав да ви е Люко, да е грижовен батко и да слушка много!!!

Честит празник и н Ивана, много здраве и безгрижно детство и желая!!!

Хайде сега някой този и следващия, че и малко от по-следващия месец да остане дежурен в темата и да дава тон с честитките, че вижте как се отнасяме.  Mr. Green

# 559
  • София
Хайде сега някой този и следващия, че и малко от по-следващия месец да остане дежурен в темата и да дава тон с честитките, че вижте как се отнасяме.  Mr. Green
Flushed  Абе голям срам, така да ги забравим ooooh! Ама те и мамите да бяха почерпили поне

Живи и здрави да са Февруарчетата, вече навършили 3г!
Чести Рожден Ден и на Ивана!

# 560
Молим ви се, по "фейсбукарска линия" не ги пропускаме. Ама дай да не се цепим от колектива - и тук:
          Честит Рожден Ден, Ави!

Честит Рожден Ден на Люко!

P.s. След напомнянето на Вал  Embarassed се връщам за важна корекция:
Честит Рожден Ден на Борис на Зузу! Да расте силен и умен! И да се радва на много обич!

Майката на Ивана гледам, че се води несъществуващ потребител вече, та поздравите по водосточната тръба май трябва да ги пращам newsm78

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 15:34 от Мама Пух

# 561
  • Sofia
Аз понеже фейсбукарската линия ми е малко чужда, ще се повърна малко назад във времето тогава и ще честитя на Борис на Зузулинка рожденият ден!
Зузу, жив и здрав да ви е Борис, умерено палав и да ви слушка поне с едното ухо и да е вашата гордост!  Grinning

Хайде сега ще съм по-редовна с поздравите, извинявам се че така със закъснение ама до уши съм се омазала с пудра захар и брашно и пропускам много неща.

# 562

Za teb Avi  Hug S pojelania za vsi4ko nai,nai-hubavo  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Dobre doshal i na malkia Viktor ! Mnogo zdrave,shtastie i kasmet mu pojelavam  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Izviniavaite za latinicata,ama nemoga da se opravia s tozi kredor... Na facebook neshto si pipnah nastroikite...shte se opitam da si gi opravia  Grinning

Val v kraia na meseca se pribirame  Mr. Green dano da moje da se vidim.Naistina popadnah v Raia  Laughing
 Mr. Green

# 563
Честит рожден ден на Авинка, Борис на Зузу, Люко, Ивана и всички навършили 3г февруарчета! Много здраве и усмивки на всички!  Hug  bouquet
Честит имен ден на на днешните и утрешни именници! Със здраве да си носят имената!   bouquet

# 564
Добро утро   food010

Честит трети рожден ден на Samuel на Jimmy_H !!!
newsm59

Голямо затишие в темата , откакто Ели роди  Mr. Green Аз все още си чакам да ми се обадят за работата , ама като гледам те въобще не бързат  Tired

Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания   bouquet , много си ви обичам всички  Heart Eyes

P.P. Вече имам резултати , не ме одобриха продължавам да търся  Weary

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 09:50 от *Ави*

# 565
Ави, съжалявам да го чуя, но... може би това не е била Твоята работа. Надявам се в най-скоро време да ти се открие чудесна възможност Hug.

WhistlingМалко пресни диалози от нас:

- Мамо, аз съм най-силният доктор на света и вече само аз ще те оперирам.
- А мерси, не искам никой да ме оперира повече.
- Добре, мамо. Тогава ще оперирам твоите доктори. Ще им сложа една лилава инжекция (не знам защо е точно лилава Laughing), ще им потекне кръв и ще ги оперирам.
- Става. Ама мен няма да ме оперираш, нали?
- На теб само ще ти целуна коремчето да ти мине.

Седим си на столчето за хранене, аз му припявам: "Пиле шареноо", а той ме поправя: "Не съм пиле шарено!". Казвам: "Добре тогава: Калояне моой". А той ми приглася: "Принце твооой".

- Мамо, ти като си бяла малка (така се казва на бил, била Laughing), баба те е родила.
- Абе не беше точно в тая последователност. Първо ме роди, после бях малка.
- Не, аз ще те родя.
- Това просто няма как да се случи. Мъжете не раждат. Само жените.
- Да, мамо. И жените нямат пишки. Само аз и татко имаме.

- Мамо, как така пишкаш в голямото гърне, като си нямаш пишка.
- Трудно.
- О, миличката ми тя. Ще ти купим една пишка от магазина, за да пишкаш лесно.

Нали съм ви казвала, че обижда на "тъпанар" и "селяМин" всеки, който ни засече на пътя (признавам си, че го научи от мен Embarassed). Гледа филмчето "Каквото направи дядо, все е хубаво" по Андерсен. Вечерта му разказвам приказка преди лягане, а той ме прекъсва: "Пък един тъпанар (разбирай - селяМин), вместо да си поправи покрива преди да е дошла зимата, се качил на масата и танцува с една тъпанарка"

Вървим си по улицата, разминаваме се с три жени и в момента покрай нас минава циганин с дръглива кранта и каруца. Калоян започва да вика възторжено:
- Мамо, мамо, виж, каляска.
- Не е каляска, най-обикновена каруца е.
- Да, ама като я омагьосаме с вълшебната ми пръчка, ще стане каляска. За теб, Пепеляшке моя! (в повечето случаи съм Снежанка Laughing)

# 566
Еееех, Пух Joy....много е сладък тоя Кало hahaha Joy hahaha Ама никак не ви е скучно с такъв бърборан в къщи Laughing

Ави и аз съжалявам мила, но както е казала Пух сигурно това просто не е била твоята работа Peace

Честит рожден ден на SAMUEL newsm59

# 567
Честит рожден ден и от мен на Samuel

Пух твоите разговори с Кало винаги могат да ми повдигнат духа hahaha hahaha.
Просто са ни уникални мъниците с бисерите им.
Ави хайде слдващата ще е твоя. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 568
Ехо, тука съм..

Честито малко слънчице , Елени! Да ти е живо и здраво голямато момече и както повелява името му - винаги  да бъде победител!

Честит Рожден Ден на всички сладки февруарчета , които вече са на три години!Да са здрави и да бъдат радост, гордост и щастие за всички , които ги познават.
  Ави Честит Рожден Ден със закъснение!Пожелавам ти много здраве и безкрайно щастие! Не тъжи за работата -  някъде те очаквата по- вълнуваща , по- приятна и по - платена ,скоро ще я намериш.
 Аз поизчезнах през последните седмици ,защото Ицката изпръска вода върху компютъра и трябваше да изсъхне , а като го включихме се оказа че се налага и ремонт.

# 569
Честит рожден ден на Ивон!

Общи условия

Активация на акаунт