Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ей ,ще ме разревете! Hug
Ще копирам разказа от другата тема:

Ку-куу!
Вече сме си у дома,от днес.Изписаха ни на 5=я ден защото се приспособяваме към живота повече от добре.
Раждането ми не се получи вагинално,защото док не пожела да поеме този риск,заради размерите на бебето.Не съжалявам.Операцията бе много успешна,възтанових се мн.бързо.Много съм доволна...и аз раждах при доктора на Нина-тита Mr. GreenКакто споделих във форума имах болки от 2часа,които продължиха до 5ч,но  бяха съвсем неболезнени.През това време ходих до Вц-3 пъти,като последния път стабилно Mr. Green...малко след това прокървих и хукнахме към родилно.по пътя болките станаха на 3 мин. но поносими дори приятни hahaha(и толкова чакани) Mr. GreenВ болницата казха,че раждането е започнало и започнаха да ми правят предоперативна подготовка.Не желаех да се оставям на непознати хора и се обадих на моя док.Човека се отзова веднага,прегледа ме,имах малко разкритие,но категорично отказа да ме чака за нормално раждане,даже се поизнерви с мен и леко ме смъмри GrinningАз се предадох.Но се оказа ,че това е било правилно решение.Възтанових се много бързо,секциото няма мнято за сравнение с първото.
с Вики сме добре.Кърмим се успешно.Младежа има голям апетит и успешно изцежда 2 хиперлактирал цици Mr. GreenБлагодаря на всички за стиснатите палци-имаше ефект. Hug
Честито на всички родили и успех на все още неродилите! Hug

Снимки има, очаквайте скоро вкючване и с картина Mr. Green
Авче,честит РД мила!
Честито на 3-годишните набори! Grinning

# 571
Еленитке,добре сте се завърнали вече в увеличен състав... Hug Хайде чакаме снимки с нетърпение... Whistling

# 572
Елени Hug Hug Hug, много се радваме, че всичко е минало безпроблемно и че вече сте вкъщи. Чакаме снимките. А каката как реагира?

# 573
Ели, ти описа мечтаното от всички бременлинки раждане. Знаех си , че си струваше голямото чакане. А и всички тук, цял форумски колектив ти стискаше палци! Браво на Вики, дано и знапред не ти създава грижи.
Опиши реакцията на каката. И снимки чакаме, с нетърпение Hug

Честито на малките порастнало февруарчета! Да са здрави и щастливи!

# 574
Ели незнам ти, но на мен ми се напълниха очите. Ех що съм такава ревла и за хубаво и лошо все нещо ме стиска за гърлото и съм готова  newsm45 Много се радвам, че се оправяш бързо.

СНИМКИ, СНИМКИ, СНИМКИ........
 Малко кафенце от мен

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 09:11 от slanchice1

# 575
Ели - добре завърнала се, с новото попълнение Hug Радвам се, че всичко е минало леко и безболезнено Heart Eyes Дано малкия Вики расте кротко и добро бебче.....и аз чакам разказ в картинки Flutter Пиши и как се държи Стелка.... Hug

# 576
Ей хубавелки, знаете ли за какво се сетих днес?
За НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФЕВРУАРЧЕТАТА с планирането на отпуските тази година ми се струва, че трябва да се реши нещо ако имаме желание.....

Вижте какво ще ви покажа за улеснение и планиране на почивните дни
http://www.xotspot.com/2010/12/oficialni-praznici-i-pochivni-dni-2011.html
аз съм си разпечатала календарчето с евентуалните дни за отпуска, но все още не съм решила как да си ги планирам.

# 577
  • София
Ели, добре дошли с Вики! Много се радвам за теб! И аз чакам с нетърпение снимки на бебока. Стелка как е?

Слънце, права си, време е за организация за нова среща.
Това с почивните дни мен не ме касае, при нас се работи денонощно  Mr. Green

Викито ми е болна. Дано хомеопатията да помогне Praynig

# 578
Ели , добре завърнала се с Вики  Heart Eyes Hug Hug Пиши като можеш как сте , кака Стели радва ли се на мъника ?
Катче , бързо да оздравява Вики  Hug

И аз съм за нова национална среща , само дано има финанси и да успеем пак да дойдем  Confused

# 579
Здравейте!
Честито бебе на Еленита!Да е жив и здрав малкия юнак!
Честито и на всички рожденици!Много смях и усмивки на празника!
Целуваме ви!
Стискайте палци скоро да пиша само добри новини!До тогава няма да пиша нищо за нас , че то и тази година започна с проблеми Sad

# 580
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз ви обичам! Heart Eyes
.................
Стелка е много щастлива и доволна.ПУ-ПУ!Много се радвава на братчето,при всеки удобен случай,ходи и го целува по глвичката,ръчичките.Гали го нежно.Внимателна е....Е случва се да го понатисне,но като осъзнае,че го е наранила се разтройва изпитвайки вина.Много го обича.Снощи ни помагаше с къпането,носи пампи и залъгалки,пуска му музикална играчка за да заспи и му люлее кощарката Heart EyesДано да е все така. Praynig.....фактически единствения проблем при нея беше нашият престой в болницата.
Аз както споделих съм добре,даже днес миткахме по магазините за да сменим гардероба на Викса с по големи номера,защото се оказа наистина едричък и всичко което бях купила му е тясно и не става за носене Rolling Eyes
Момичета,още веднъж  Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички Ви,толкова ви обичам! Heart Eyes
Слънце, с 8 ръце съм за среща!!! Laughing Sunglasses
Кат,адашката бързо да се излекува......Апропо,мисля,че при мен мина леко всичко заради хомеопатията....накрая взимах и арника...и още някакви....

# 581
Снимки,снимки,снимки...
Браво на Стелето,все така да продължава да помага на мама....
Кат,да се оправя Вики...

# 582
  • ВАРНА
Ели, много се радвам, че всичко е минало добре и вече сте си у дома  bouquet
Нека кака Тека бъде все така грижовна към братчето си. Прегръдки  Hug и хубави моменти!

Момичета, за среща и аз съм навита. Дано спестим някой лев и успеем да се съберем отново!

Мациписи, всичко ще е наред  Hug. Нали знаеш, че винаги изгрява слънце  Peace

# 583
Ели , много е сладък Виктор , и е много голям бебок . А с каката какви са сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes HugНякой ако пита къде ги видях - във Фейсбук има доста снимки  Peace

Да се похваля сега - взех си днес изпита по Макроикономика  newsm44 , много съм щастлива  Grinning

# 584
  • sofia
Eли, радвам се, че всичко е наред при вас. Ама аз не мога да ти видя снимките във фейса, не искаш да сме приятели май Laughing ...

Слънце, ако се спрем на тези почивни дни , мисля че там около 24 май е най-добре., защото ще е топличко.. Живот и здраве , когато и да е, дано всичко да е наред - ще дойдем. Страхотно беше миналата година.

Кат, бързо оздравяване на Вики. И моите изкараха по една настинка - и сега секретите излизат - я с кашлици и с гъсти сополки. Но май вървим към подобрение.

Аз пък днес си купих съвсем ненадейно едни боти на разпродажба. Много съм доволна.

Ави, браво за изпита. А за работата - ще изгрее и твоята звезда.  Търпение му е майката.

Общи условия

Активация на акаунт