Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Честит Рожден Ден, уважаеми Дон Тино! С пожелания за много игри и веселие, сладурчо мамин!

Честит Рожден Ден, Анди мен! Да си гордост и опора на мама! А тя да е все така усмихната и щастлива до голямото си и красиво момче!

Честит Рожден Ден, бате Пламчо! Бъди щастливо, мило дете!

# 616
Честит Рожден Ден на Тино,Анди,Пламен и Марти.Да сте живи и здрави мили дечица.Много весело и палаво детство ви пожелаваме.А на мама и тати само радостни мигове с вас...

# 617
Честит рожден ден ма всики сладки Февруаречета, които навършиха три годинки през тези няколко дни Да са живи и здрави, по-малко палави и много, много щастливи дечица!
 Tada newsm59  Gift
Извинявам се за закъснелите поздрави, но преинсталирахме компа и май нещо пак не е както трябва, защото не ми приема всички команди от клавиатурата и пиша много трудно #Cussing out

Аз ползвам фейсбук съвсем отскоро, ама като Виви постоянно се мотам Embarassed  незнам как да ви търся newsm78  линка на Ади въобще не ми се отваря - дава ми недостъпна страница newsm78

# 618
  • София
Пух, извинявай, ама няма как да не се присъединя към твоите пожелания  Grinning

Честит Рожден Ден, уважаеми Дон Тино! С пожелания за много игри и веселие, сладурчо мамин!

Честит Рожден Ден, Анди мен! Да си гордост и опора на мама! А тя да е все така усмихната и щастлива до голямото си и красиво момче!

Честит Рожден Ден, бате Пламчо! Бъди щастливо, мило дете!

Викито още е болна и може би ще се наложи отлагане на празненството в събота

# 619
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СКЪПИТЕ НИ МОМЧЕНЦА - ТИНО, АНДИ И ПЛАМЕН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Златомирка, ЧРД(на патерица)!Бъди здрава и винаги така щастлива  bouquet  bouquet  bouquet

Катче, дано много скоро да оздравее прекрасното Вики!

# 620
Здравейте, момичета,

благодаря ви за поздравите за Плами.

Използвам случая да честитя рождените дни на всички февруарчета, които съм пропуснала. Най-важното е да са здравички, щастливи и много игриви.  Hug

Понеже съм мързел безподобен, ще пусна две снимки на децата (от фейсбук)

# 621
  • София
Живи и здрави да са Анди, Тино и Пламен Grinning Големи и силни мъже да порснат Grinning

Диди и Племен много  са пораснали  Grinning

# 622
  • Sofia
Честит празник на Анди, Тино и Пламен, много здраве и усмивки им желая!!!   bouquet

Златомирка малко със закъснение, но да си все така лъчезарна и добричка!!!   bouquet

# 623
тортата с жадуваното влакче:

празника в градината:

готов да духа свещичките .....

Брои свещите, натоварени на влака.

Благодаря за пожеланията, трогнахте ме много, почерпете се за здраве и късмет на Тино!
П.П. Извинете за многото снимки!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 17:30 от gotika80

# 624
Честит празник на Анди, Тино и Пламен, много здраве и усмивки им желая!!!   bouquet

Тино е станал истинки ученик! Heart EyesГоти все повече ми прилича на теб!Тортите ви са мммм страхотни!А снимки можем да гледаме и повече не бой се:)
Пламен и Диди са големи красавци!
Лелеееее,колко са ни пораснали бебетата!!!
Пожелавам На Вики да се излекува за РД-то си. Praynig

# 625
25ти е страхотна дата-като съдя по момченцата прекрасни, които празнуват днес!
ЧРД на на най-големия шмекер във февруарския отбор-Дон Тино. Помня го на Срещата-събра ми очите това дете!Голям образ! Готи , да ви е жив и здрав и винаги да ви разсмива!

ЧРД и на златокоско Пламен! Желая му здраве и щастливо детство!

ЧРД на Анди! И на него пожелавам най-вече здраве и да е умерено палав!

Кат, пожелавам на сладка Вики да се стабилизира и да празнува незабравим РД Praynig

Ама че месец-февруари-най-болнавия месец ...и с тази грипна епидемия нито смея да организирам кой знае какво, нито да си правя големи планове..... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 21:25 от yzida

# 626
Честита трета годинка на прекрасните Тино Heart Eyes, Пламен, Марти и Анди!   bouquet  bouquet  bouquet
Много весели игри, крепко здраве и усмивки!
Златомирка и на теб честит рожден ден на патерички! Да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая!

Чудни снимки, прекрасни дечица  :love
:

# 627
Честит Рожден Ден на Тино,  newsm59  Анди,    nbirthday   Пламен     newsm67и Марти.   newsm59
 Да сте живи и здрави,щастливи и много талантливи  мили деца  Hug Hug Hug

# 628
Честит 3-ти рожден ден на най-куулската малка дама Вики!
Оздравявай бързо, бъди много много щастлива и се радвай на безгрижно детство!
Вики, Вили, много  Hug от нас!

Светле, Баленка, незнам дали четеш форума,
Да ти е жива и здрава порастналата Маги! Да ви радва и да расте много щастлива!
Чакам с нетърпение да се включиш отново тук!

# 629

Честит празник, миличка и много специална за нас Вики!

С най-сърдечни пожелания за много здраве и късмет в живота!

И много прегръдки и целувки от нас!!!

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:55 от Мама Пух

Общи условия

Активация на акаунт