Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за отопление на дома?
Какви са препоръките за лечение на хрема?
Какви са препоръките за направата на слинг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за отопление на дома?
Форумът предлага различни варианти за отопление, като конвектори, маслени радиатори и климатици. Потребителите споделят положителни отзиви за икономичните и ефективни стени Adax конвектори. Някои майки предпочитат климатиците за отопление, докато други смятат, че изсушават въздуха. Всеки избира метод според своите предпочитания и нужди.
-
Какви са препоръките за лечение на хрема?
Потребителите споделят различни методи за лечение на хрема, като хомеопатични лекарства, като Coryzalia, и други лекарства. Един потребител споделя, че е получил препоръка за използване на Adcaid, което се е оказало ефективно. Важно е да се консултирате с лекар преди започване на лечението, за да изберете подходящия метод за вас.
-
Какви са препоръките за направата на слинг?
Форумът предлага идеи за направа на слинг от леко разтеглива материя, като се предлагат различни варианти за изработка, които са по-достъпни от пазарните. Потребителите споделят, че са си направили слингове с халки и от лека материя, като цената на изработката е значително по-ниска от тази на закупуването на готови продукти.
-
Какви са препоръките за декориране на бебешката стая?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на бременност и кърмене?
Нищо не сме усетили.

!
, само дето някой трябва да го пали,а това няма как да бъда аз! Така,че съм решила в междинките,когато загасва или загрява да се отоплявам с маслените радиатори или с конвекторите, едно от свете ще си купя! Твърдо съм против климатиците (без да искам да обиждам някой), прекалено много изсушават въздуха,иначе струята може да си се намества навсякъде,което хубаво! Но все пак това е моята гледна точка!