Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 46

• 43 497
  • 718
  •   1
Отговори
# 30
  • На изток от рая...
Що се прибра Лейлята? Да прояви търпение и да чака Охлуз да се резведе, нали го обича. Да седи, да реди масата вери фьешън и да бърше тефтерите от кутиите. Всички искат разни неща, обаче не им стиска да им платят цената! Я Фикрет какво постигна с търпение - и тахсин я заобича, и децата, че и дъртото зверище и то лека-полека ще се озъпти (не знам как се пиша тая дума)...
...май се разгорещих нещо... Embarassed

И аз тва се чудя. На фона на всички гадости, които му прости, "защото го обича", това, че ще се разведе след няколко месеца й е най-малкия проблем. Нали уж много му вярвя - така разправяше и на майка си и на Седеф.

# 31
  • У ДОМА
Я Фикрет какво постигна с търпение - и тахсин я заобича, и децата, че и дъртото зверище и то лека-полека ще се озъпти (не знам как се пиша тая дума)...
...май се разгорещих нещо... Embarassed

Джеврие ханъм да се озапти??? Трудна работа!-почти невъзможна!  ooooh!  я вижте това! newsm62

# 32
Джеврие ще се озапти когато аз спря да пиша тук Simple Smile Няма как да стане нито с провокация, нито с негативизъм, нито с желание ....
Али Ръза пак ни изненада с хубав комикс  hahaha hahaha hahaha

Как да не му се радвам на Али Ръза като ми пълни очите с такива хубави колажи  smile3532 smile3532 smile3532 smile3534   чак си го обичам (а сега да се пукат от ревност всички Хайриетки) txtloves

# 33
Неджля се почувства отново като прогонена от дома на родителите си, защото тя знае, че за нея и Джем вече няма място в там. Е, думите към баща й и майка й бяха излишни, вярно е. Мисля, че трябва да се успокои вече това момиче, да се съсредоточи върху съпруга и образованието си и да подминава с пълно безразличие всичко свързано с Лейля, защото точно това заслужава тя - тотално безразличие.
Не знам кое ви се видя толкова грозно в думите на Али Раза, човекът просто си изля душата и каза това, което чувства. Не го направи пред Лейля, така че никой не може да го обвини, че е искал да я обиди или засегне. Към нея, мисля, Али Раза е бил винаги най-грижовен и мил, затова и е толкова краен в разочарованието си.
На мен лично ми беше много по-грозно съскането, злобата и надменността на Лейля по адрес на всички - Седеф, майка й, баща й, Шефкет, Фикрет, хайде за Неджля е разбираемо... И в най-трудните си моменти Неджля никога не се е държала по подобен начин към друг от семейството, както го направи Лейля.
Съгласна съм с теб, особено с първата част.
Що се отнася за споделянето на Али Ръза с Шефкет, разберете, че порядките в Турция са такива. Той е синът в семейството и това в тази държава значи нещо.

angel4e_f, благодаря. bouquet ББ Това тъпо Хайрие ми иде да му разбия простата тиква. Значи все по-просто и ограничено става. Имаше проблясъци с майчинското си държане и оттогава май все повече изтъпява.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 11:47 от Snejka

# 34
  • Дива Индия
Ще поживеем - ще видим!
алабала&Ники, устата ти се разтегли до ушите да се хилиш като репа, къзъм! По-възпитано се дръж, че срамота!
Со благо, со кротце и после с бой, стригане и сръбска музика всичко се постига! Хау!

# 35
Ще поживеем - ще видим!
алабала&Ники, устата ти се разтегли до ушите да се хилиш като репа, къзъм! По-възпитано се дръж, че срамота!
Со благо, со кротце и накрая с мой стригане и сръбска музика всичко се постига! Хау!

Не мога аз кротко и тихо ... аз съм дивак, футруна, ураган, социално зло ... как да си затворя голямата уста със змийския език ... замислям се дали не съм осиновена и истинската ми майка да е Криси Патрашкова  newsm78 newsm78 newsm78
 Joy Joy Joy

# 36
  • У ДОМА

Аааааааа нека да се смее!Той смеха е здраве!Смейте се и вие!

# 37
Али Ръза мускулна треска на стомаха ще хвана да се смея с теб и произведенията ти ... а познай сега нож или ножица?????

апропо: НЕ съм бременна!!!

# 38
  • У ДОМА
Али Ръза мускулна треска на стомаха ще хвана да се смея с теб и произведенията ти ... а познай сега нож или ножица?????

апропо: НЕ съм бременна!!!

Дръж се!Има още!!!!!!! Joy

# 39
Алиииииииииииииииииииии
вземи се сприииииииииииии
давай ги по двееееееееееееееее
така е по-добреееееееееее.
 hahaha hahaha hahaha

Даже има и рима . Джевтие ми е милиони пъти по-интересна отколкото Текинови Simple Smile

# 40
Али Ръза много ни радваш тук! и разсмиваш.... Снощи така се смях за "туристката"  Joy Joy ти си го изтипосал тук - супер!!!

# 41
  • У ДОМА
Али Ръза много ни радваш тук! и разсмиваш.... Снощи така се смях за "туристката"  Joy Joy ти си го изтипосал тук - супер!!!

Благодаря!Радвам се че ви харесва и се забавлявайте!
Хайде този е последния за днес-че нещо се поизчерпих откъм идеи! newsm62
Само Джеврие ханъм е неизчерпаем източник на всевъзможни глупости-според мен трябва да и дадат Нобелова награда за това! newsm62

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 12:19 от АЛИ РЪЗА

# 42
Специален поздрав за Али Ръза от мен Simple Smile

# 43
  • У ДОМА
Специален поздрав за Али Ръза от мен Simple Smile

Малииииии! Тя работата била много сериозна!Явно ножа е опрял до кокала! Joy

-Дениз--бабо!бебето ще е момче!чу ли какво каза лекарката!!!
-Джеврие--Млък Дениз!Да не изядеш някой шамар!Ти да не би да вярваш на тая машина!

# 44
angel4e_f Hug  Голямо благодаря!   bouquet  ББ Дано истината все пак се докаже и всеки си плати  за делата си.Жалко за Али Ръза,ама така е,филма свършва с окончателните събития както става в живота,като умре бащата на фамилията и живота спира.  Tired

Али Ръза, алабала&Ники,много ни радвате с колажите и свежият хумор! newsm53

Специални благодарности за темичката на соичка!И приятно изкарване в Истанбул!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт