Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 46

• 43 514
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Момичета да ви подсета, че още текат номинации за "Най-нещастна двойка в Листопад".  Flutter
Митхат и Ферхунде

Аз да подсетя, който иска да се изяви с красив колаж за първата страница на 47 тема, да се готви. Очакват се и идеи за анкета.  newsm53

# 616
  • Варна
Въпросче до гледащите Канал D:ББ: Седеф влюбена ли е в годеника си или просто го харесва? Забрави ли Шевкет?
Мерси предварително!

ББ:Според мен не е влюбена,още си мисли за Шефкет и не може да го забрави!

Приятели нещо много важно,ББ:нали се чудихме каква новина е съобщила Хайрие на другите,аз помолих Мишел да преведе този фрагмент от серията!Искам да изкажа още веднъж и тук благодарностите си към нея за отделеното време и бързия превод! bowuu
ББ: Хайрие е ходила да прави справка и се е оказало,че има къща/имот в Трабзон!!! Еййй,най-накрая да имат нещо свое! Wink

Ей, това е новина !бб ббНай-сетне нещо хубаво в дома им след удара на Али Ръза. Повод за радост си е наистина.

Та и нея да продадат Naughty
Тая къща ме притеснява  бб Дали сценаристите не са решили да върнат семейството на село  Thinking Нали и в трейлъра на сезона Али Ръза пътуваше с влака и си спомняше как са дошли в Истамбул Whistling

# 617
Тая къща ме притеснява  бб Дали сценаристите не са решили да върнат семейството на село  Thinking Нали и в трейлъра на сезона Али Ръза пътуваше с влака и си спомняше как са дошли в Истамбул Whistling
ББ Да отидат пак там, където са живели в мир, разбирателство и спокойствие.Интересно предположение.

# 618
Дааа.ББ и в къщата остават Шефкет,Ферхунде и Лейля Laughing

# 619
ББ Да отидат пак там, където са живели в мир, разбирателство и спокойствие.Интересно предположение.

бб аз също мисля, че поятава на тази къща не е случайно. Хайрие и Айше най-вероятно ще се завърнат там и така ще свърши филма, след смъртта на Али Ръза. Там, където са били щастливи и нямало е да им се случат всички тези нещастия, разочарования...

# 620
Най-нещастна двойка Шефкет и Ферхунде. Лейля и Оуз също бяха доста нещастни в началото, сега уж бяха по-добре, ще им дам шанс и ще видя как ще са занапред... Така че тях не ги номинирам.
Али Ръза и Хайрие са другата ми номинация. Wink

# 621

бб аз също мисля, че поятава на тази къща не е случайно. Хайрие и Айше най-вероятно ще се завърнат там и така ще свърши филма, след смъртта на Али Ръза. Там, където са били щастливи и нямало е да им се случат всички тези нещастия, разочарования...
ББСМЪРТ ЛИ

# 622
Тая къща ме притеснява  бб Дали сценаристите не са решили да върнат семейството на село  Thinking Нали и в трейлъра на сезона Али Ръза пътуваше с влака и си спомняше как са дошли в Истамбул Whistling

ББ Не мисля, че Али Ръза ще умре. Щото, ако изгние коренът и дървото ще загине. Ако са решили краят да не е чак толкова добър, тогава и това е възможно. Но, според мен финалът няма да е от най-розовите, но поне ще е обнадеждаващ.

Аз вече номинирах. Wink

# 623
Моята номинация-Али Ръза и Хайрие-то тяхното не е живот,а мъка. Flutter

# 624
ББ: То вярно, че е драма, ама чак пък Али Ръза да умре не ми се вярва. Поне да има малко розовина няма да е зле. Сега разбирам какво съм видяла. То беше много отдавна, още беше предишният Шефкет при нас в БГ и аз гледах и се чудех какво става. Чувах само имената, "афиет олсун" и разни други поздрави, които след толкова сериали научих.

# 625
Аз да подсетя, който иска да се изяви с красив колаж за първата страница на 47 тема, да се готви. Очакват се и идеи за анкета.  newsm53

Може да сложиш моя за Адапазаръ до този на Босфора или на негово място да има разнообразие. Ако няма някой нещо против ...

Моите номинации са Фикрет и Таксин
 и  Левент - Аслъ

# 626
  • до една звездичка
Видяхте ли в рекламите на бТВ, че Фикрет ще е гост в "Шоуто на Слави"?

# 627
Да. Wink

# 628
Да. Wink
Peace

# 629
  • Варна
Момичета бб тази седмица Джем ще умре  Cry Cry Cry Много тежки серии ни чакат Confused На погребението идват Левент и Аслъ и сестрата на Джем също е на погребението .

Общи условия

Активация на акаунт