Отговори
# 675
  • 42.016399,23.101179
Ехеее, страхотна новина!!!

Дори, Честита ти рожба!!!
Жив и здрав да е малкият човек и всички покрай него!!!
Бързо въстановяване и прибиране в къщи ви желая!

beru6ka наблягай на лукчетата и чайчетата, за друго не се сещам. Дано бързичко и по леко да ти мине. newsm78

# 676
ДОРИ, честит ти малък мъж!!! Жив и здрав да ви е! newsm30 smile3525  ylinfant

Отбелязвам си присъствието за днес. Маман и татко бяха на гости. Избрахме климатик най- накрая, а аз си купих нощница за болницата- електриково оранжева- да ми създаде настроение за раждането. Laughing Коментара на милото беше- приличаш на бременен барбарон от пътното. По- късно пак ще пиша.

# 677
Берушка аз знам за отвара от черупките на орехи. Сваряваш една тенджера и оставяш да изстине, после прецеждаш и пиеш вместо вода. Също така и киви много пресича,но сега са много сухи.Успех и се оправяй бързо  Hug

# 678
  • в гората
Момичета помагайте, кажете някоя бабешка рецепта за гърло, от обяд нещо взе да ми дере на гърлото като преглъщам  Tired Пия чайове, сега пратих милото за лимони, имам и мед, ако знаете нещо друго ефикасно казвайте.

Берушка, аз ползвам това:

# 679
  • София
ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ НА МАМА ДОРИ!!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

# 680
beru6ke-и аз съм на мед и лимон,но за сметка на това и едната ми ноздричка се е запушила и само подсмърчам  Sad
Къде се загуби booboo's mama-нейния термин май понаближава все повече?А и няма отчет скоро?
Видях те,още си сред нас  Blush Blush Blush Blush

# 681
ЧЕСТИТО НА ДОРИ ЗА МАЛКИЯ МЪЖ! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВ И ЖИЗНЕРАДОСТЕН, А МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО, ЗА ДА РАЗКАЗВА  bouquet

Много скоро ми идва някакси....още не мога да осмисля как скоро ще настъпи страшен бебевалеж Simple Smile

И аз като Берушка съм леко настинала  Tired, само че мен ме изби на кашлица. Много противно се треса цялата докато се изкашлям. Лекувам се с чай, лукчета, много лук в салата и червено винце (да не виждам осъдителни погледи, знам че ви се иска  Mr. Green). Ще видя утре как ще се чувствам и ако съм по-зле ще звъня на док.
За магнерот-а се разбрахме да не го почвам, освен ако не усетя силни болки както преди. Та си трая засега Simple Smile Пък и пу-пу не съм усетила такива Simple Smile

А сега да видим коя мама ще е следваща  Grinning Както вече някой забеляза се започна от вестителките...та Кьолнче, ти как се чувстваш  Mr. Green

П.П. Дидка, Booboo's mama е имала проблеми с интернета, все още си е 2 в 1 Simple Smile

# 682
  • В две мънички очи...
Определено си наближава бебевалежа, гледам че някои имат вече по 2 седмици останали въпреки че това не е гаранция Simple Smile

# 683
  • Торонто/София
момичета ето ме и мен - след 4 дена без интернет едвам успях да ви изчета и да наваксам всички новини
ДАРЧЕ - още веднъж честито
ДОРИ - честито и на теб - само много радостни моменти!
на всички с поводи които пропуснах - рожденни дни, годишнини - честито на патерица   bouquet
при мен все още няма развитие но като гледам как бързо стават нещата нищо не се знае .... на преглед съм чак в сряда да видим дали има промяна в разкритието но според майка ми май ще го чакаме бебо навреме. Последния път на ехограф бях на 26ти септември т.е. преди 3 седмици и нали не ми казаха горе долу колко е голямо бебето - най накрая миналата седмица док ми каза че тогава е бил около 3.2 кила така че май пак сме се запътили към 4ти кила като с баткото  Mr. Green
иначе ремонта продължава - поне всичко за бебето е готово - само количката остана да изпера че отдавна не сме прали тапицерията и това е - най кофти е че за кухнята ни трябват поне още две седмици ама в крайна сметка колкото толкова ... ще се радвам после на крайния резултат   chef
иначе и аз имам болки - краката, таза, пелвиса, кръста и гърба от време на време и почти всяка вечер киселини но не се оплаквам, малко остана - поне килата на кантара не са мръднали, кръвното се държи добре и кръвната захар също и хемоглобина ми е около 125 та поне тия неща са наред
айде толкова от мен - до после
ПП май yuls и аз сме писали по едно и също време

# 684
Честита радост мамо Дори!Да е жив и здрав малкият Валентин и много да ви радва,а на теб бързо възстановяване!
Vesico22 и мен почва да ме хваща шубето,но като си представя че ще гушкам малкия бебок и всички лоши мисли изчезват Hug

# 685
Dori, миличка, как ни изненада. Честито ти второ съкровище, да ти е жив и здрав Валентин. А ти да се възстановяваш по-скоро и те чакаме да разказваш и да показваш снимки.

# 686
Честито Дори!   bouquet Да ти е жив и здрав малкия палавник и много радости да ти носи Simple Smile
Аз пък да ви кажа, и аз се бях притеснила, че се почна, но сега като се замислих, аз съм супер убедена, че ще родя на 23ти ноември, така че само ще седя ще ви гледам, и ще се радвам на новоизлюпените ви рожби Simple Smile

# 687
Хихи, Юлс, добре се чувствам засега  Mr. Green ! Обаче вече няколко човека се обадиха да питат дали не съм родила  Joy Мнооого отрано почнаха да му се не види! Добре, че са приятели на мъжа ми и тормозят него, не мене  Whistling
booboo's mama , аууу,много голям върви бебока! Браво! А на ремонта май му се вижда края!  Peace

# 688
Терминаторче ,кефи ме колко си убедена Mr. Green
И мен почнаха да ме проверяват по телефона.Днес звънях на една приятелка и тя вместо "ало" ме пита" роди ли?" Mr. Green

# 689
Дори, честита втора рожба и от мен мила !!! Жив и здрав да е малкия юнак и на теб бързо възстановяване ти желая  Hug  baloni baloni baloni
хи-хи Терминаторче нещо много сигурна те виждам, че ще раждаш стрелец ама никога не се знае  Hug Нали виждаш какви изненади стават  Mr. Green
То и аз се чудя - с планово секцио съм ама никога не се знае та за всеки случай взех че си нагласих багажа отсега. Все пак и аз не мисля да се давам преди датата, ама бебка не знам на какво мнение ще е...

Общи условия

Активация на акаунт