Отговори
# 660
Здравейте,
само страхотни и изненадващи новини напоследък   Heart Eyes
Честит втори МЪЖ на Дори! Да те прави още по-щастлива и обичана! Бързо възстановяване и изписване и много радост вкъщи!
Това с имената с В и аз си го помислих  Laughing И започнахме с много момчета бебевалежа, само Йоана отсрамва, ако не се лъжа  Mr. Green

# 661
Дори, честито ти момченце!
Да ти е жив и здрав!
Много да те радва и слушка!
На теб бързо възстановяване!

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 662
  • Карнобат
Дори да Ви е жив и здрав малкия Валентин и много, много да Ви радва!

# 663
  • Дъблин
Честито второ момченце на мама Дори, да расте здрав и силен и много да ги радва!

Хехе, с Дори явно няма да ходим на лекцията за кърмене във вторник, тя си търсеше компания, а сега си има най-сладката такава   ylinfant

Кьолшес, записвам се в присъствената книга за днес Wink Утре съм на преглед в болницата и се надявам вече да знам и дата за секциото. Пък ако и я дочакам, ехеее.... Wink

# 664
Дори да ви е честит малкият мъж   ylinfant  party006  party006  party006
Много здраво бебче да е и ти бързо да се възстановяваш!!!

Мен вече почва да ме хваща шубето,нали ми е първо  Embarassed

# 665
Ееей, че хубава новина! Честит Валентин на Дори! Да й е здравичък, а на нея бързо възстановяване.
Миньонче, да ти е жив и здрав инженера, със закъснение! Много да те слуша и да стане един прекрасен батко! Вчера нали се разправях с различните мнения на моите доктори, та забравих.
Мимче, стискай още малко! Почивай повече, помага.

# 666
Честито Дори Simple Smile Да ти е жив и здрав сина Simple Smile Много да те радва и да сте много здрави! Simple Smile

# 667
  • Λάρισα
Честит син на Дори! Да е жив и здрав и само радост да носи на мама, татко и батко!

Ама тука няма ник'ъв ред, бе..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 668
ЧЕСТИТО НА МАМА ДАРКА И МАМА ДОРИ!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕНЦАТА, А ТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО!

# 669
  • Велико Търново
Страхотна новина!

Честито на мама Дори   bouquet - Да ти е жив и здрав Валентин и много, много да те радва! Лично за теб - бързо възстановяване!

# 670
Момичета помагайте, кажете някоя бабешка рецепта за гърло, от обяд нещо взе да ми дере на гърлото като преглъщам  Tired Пия чайове, сега пратих милото за лимони, имам и мед, ако знаете нещо друго ефикасно казвайте.

# 671
Две от нашите вестителки родиха  Heart Eyes да видим коя ще е следващата?
Дидке, така е! Първо вестителките, че после да съобщават за другите!  Whistling
Лама, а колко по-лесно щеше да бъде, ако имаше ред, ехеее! Теглиш си номерче, чакаш  и си знаеш!  Mr. Green Това е може би едно от "предимствата" на секциото- знаеш кога е и няма изненади!
Беруш, дано да се оправиш бързо! Жалко, че не знам някое средство да ти кажа!  Hug

# 672
  • Козлодуй
beru6ka:
направи си отвара от цвят от лайка. В 300 гр. вода сложи 1,2 суп. лъжици цвят от билката.Остави да кипне и нека ври няколко мин. (3, 4 мин.) Отдръпни и го остави да поизстине малко.После сложи 1 ч.л. сода за хляб и си прави гаргара по няколко пъти на ден. На мен и на детето много ни помага.Стискам ти палци да се оправяш по-бързо, че не е никак приятно.

# 673
  • Λάρισα
Kölsches Mädel, предпочитам безредицата тогава Mr. Green И без това ми се иска и аз да се попрередя малко.. Joy

Беруш, и аз само чай, мед и лимон знам. Дано да мине по-бързо!  Hug

# 674
  • Пловдив
Беруш аз като бях изстинала пих сиропче Стодал - хомеопатично е помогна ми много , също смучех хапчета Коризалия и те са хомеопатични.
Иначи и аз знам за чай , лимони и мен ама в големи количества за да има ефект, чувала съм за нещо с лайка... ама не го знам.
Бързо оправяне ти пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт