Отговори
# 645
  • В уютен дом! Елените
ЧЕСТИТО НА МАМА ДОРИ!   bouquet ЖИВ И ЗДРАВ ДА РАСТЕ МАЛКИЯ ВАЛЕНТИН И МНОГО ДА СЛУШКА И РАДВА МАМА И ТАТИ!  newsm30

# 646
Еха още едно бебче си имаме  Heart Eyes
Дори, да ти е жив и здрав малкия мъж, много да папка и да слуша мама, татко и батко.

# 647
Честито на мама Дори! Да е жив и здрав малкия Валентин Simple Smile

# 648
Ех ама новина, значи с Дори няма да се видим на следващата консултация.... Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ СИН ДОРИ

ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ И ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ

АМА И ХУБАВО ИМЕ СИ ИМА
  newsm51 newsm51 newsm51

Момичета, не съм разбрала освен Kölsches, коя е другата вестителка и как да взема номера за евентуални новини.......?

# 649
Честита радост на мама Дори! Да е жив и здрав малкия мъж, да е много послушен и да има безгрижно детство. Бързо възстановяване на Дори и скоро я чакаме отново сред нас!!!   smile3525 newsm51

# 650
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, не съм разбрала освен Kölsches, коя е другата вестителка и как да взема номера за евентуални новини.......?

Виж на първа страничка са написани никовете на вестителките  Hug Избираш някоя от тях и й искаш телефона   bouquet

# 651
Хеййй, ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ДОРИ!!!! МНОГО ДА Я РАДВА И СЛУШКА МАЛКИЯ ВАЛЕНТИН И СКОРО ДА СЕ ПРИБИРАТ У ДОМА И ДА РАЗКАЗВАТ !!!    bouquet     bouquet     bouquet

# 652
Каква изненада!  Shocked

Честита радост на мама Дори!
Да й е жив и здрав малкия Валентин, на нея бързо възстановяване и батко Алекс много да я слуша!

# 653
Дори, да ви е жив и здрав малкия Валентин, и много да ви радва ! Hug smile3525

# 654
Дори,честит син мила! Да е жив,здрав и много щастлив.На теб леко възстановяване и скорошно изписване Hug

# 655
Маи наистина си започва бавно и славно бебевалежа, и много се радвам на всички нови бебчовци!  Heart Eyes

Мамо Дори, честита ти рожба! Да ти е жив и здрав малкия Валентин, и мноооого да ви радва!!     Hug  bouquet

Миньонче, малко на патеричка, да е жив и здрав и твоя инжинер, и много да слушка !

Аз съм малко мързеливка днеска и поспана, че снощи хубаво си поседохме и се посмяхме с гости, но седяхме до към 3:00 и сега съм направо така  Crazy 

Лек ден мами!  Hug

# 656
  • В две мънички очи...
Ние бебчета с буквичките А и Б май няма да имаме Simple Smile започнахме директно с В Simple Smile
Започнах да се шашкам - Виктор, Валентин - нашия е Венелин да не реши и той да бърза че още нямам направление за хоспис Simple Smile

# 657
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАМА ДОРИ ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ВАЛЕНТИН!!!   smile3525
Бързо да се възстановява мама и да се прибират и гушкат вкъщи.  Hug

# 658
Честит бебче  Дори!Пожелавам ви да бъде здраво като зимата,Очаквано като пролетта.Желано като лятото и богато като есента!  smile3525 smile3525 smile3525

Две от нашите вестителки родиха  Heart Eyes да видим коя ще е следващата?

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 15:13 от didka banditka

# 659
Дори, честита ви радост! Да ви е жив и здрав сладуркото, много да ви радва! Леко възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт