Отговори
# 630
  • Карнобат
Честит син на Дарче! smile3525Да ви е жив и здрав юнака,много да ви слуша и да ви радва! А на теб бързо възстановяване,
Честит рожден ден на малкия инженер на Миньон на патерички. newsm59 Да расте все така умно и усмихнато дете и много да радва мама и тате!
beru6ka тортата изглежда страхотно. Браво на теб!

# 631
  • София
Добро утро, и аз да вляза в списъка с момичета дето не се чувстват много добре. Вече 2 дни се будя с болки в кръста, но от двете страни бая ме боли, особено отпред отдясно, там явно има бебешки крачета, които ме ритат. На прегледа ми каза док, че имам малко повече околоплодни води, което не е опасно, може на прегледа след 2 седмици да бъдат нормални вече. Но съм по-широка настрани, може и това да е причината. Доста ме рита малкия, разтяга се, бута...А казват, че в осмия месец най-малко рита.  Имам чувството, че е рано, ама ще ходя утре да се уговарям с доктора за секциото да видим какво ще каже.  newsm78 С големия не съм имала такива проблеми, толкова беше по-леко...  Rolling Eyes

# 632
Добро утро, момичета. Аз снощи направо имах чувството, че почва раждането - като се събудих по едно време до тоалетна, станах и като ме преряза ниско долу в слабините - УЖАС. После легнах и пак на два, три пъти някаква адска режеща болка, но без контракция. А аз тези болки си ги спомням от раждането, придружени с контракции. Sick Просто всяка вечер става по-зле като усещания и сън, а и всеки ден. Май ми наближава времето (не искам още, ама никой няма да ме пита). Май наистина повечето сме с повечко болчици вече, само дано издържат максимално до термин мъничетата! Praynig

# 633
  • В две мънички очи...
Добро утро!
Берушка страхотна майсторка си - от вчера се облизвам.
mim4ето, пази повече леглото така може мъничето да се успокои и да реши да почака още малко.

# 634
  • в гората
 Берушка, от вчера ми се върти твоята торта в главата, но днес направо .... eat

# 635
А ако знаете, какво ми дойде на акъла бременски: нали има вероятност да ми изтекат водите на спалнята и така ще си изцапам чисто новия латексов матрак! Ще взема да си сложа една от пеленките дето си ги взех да повивам бебето! Ама какви глупости мисля  Joy Joy Joy!

Явно си мислим за едни и същи бременелски глупости, защото вчера в Баумакс гледах протектори за матраци /за спалня/, същите като бебешорските и доста се позамислих дали да не си взема, ама малко не ми хареса цената /май някъде около 40-50 лв беше/. Но съм решила да проверя и на още няколко места и да сравня цените, пък може и да си взема. Whistling

Смеете се вие, ама аз протектора за моя матрак си го купих още преди месец. Още легло и матрак нямам, но протекторът е налице. hahaha Това за единичното легло, което ще си инсталирам в детската стая. Този път няма да слагам бебето на нашата спалня.

iva_a
, недей да прекаляваш с четенето на теми за раждането, че съвсем ще се ошашкаш. Щом са те гледали на ехограф и не са ти сигнализирали за нещо обезпокоително, значи всичко си върви по график - не непременно този от календара, а този на бебето.  Wink Наистина, не е изключено да тръгне по-рано, ако е готово за това, но щом ще раждаш нормално, това не е повод за притеснение. Стискам ти палчета!  Hug
Между другото, мене също ме викат за преглед от 35-а чак в 38-а седмица. Само записите на тонове са ми всяка седмица, но и това не е малко - като се сетя, че миналия път ми измериха тоновете на бебето само веднъж за цялата бременност - 20 мин. преди секциото... Rolling Eyes

Берушка, страхотна торта си извъртяла, браво на тебе! Добре, че остана от нашата торта от вчера и сега си я похапвам с кафенце, иначе щях да слюнкоотделям пред монитора. Simple Smile
Моят рожденик още спи, изтощен от вчерашните купони.  Shocked И това при положение, че обикновено ставаме към 7:30 заради градинския режим. Беше много хубаво, толкова много смях и вълнения имаше през целия ден чак до късно през нощта. Обаче аз здравата се уморих, почнаха ми контракции, заболя ме кръста... личи си, че вече сме на финала. Днес имам много за разчистване и подреждане, но мисля да не си давам зор и да карам полекичка, да не стане някоя беля. Искам поне до ноември да сме си 2 в 1!

# 636
Вестителска новина! [/color]

Днес, 17.10, в 2.30 се е родил малкият Валентин на Дори, 2800гр, 49см. !!! В събота са и изтекли водите, после контракции и е родила секцио. Поздравява всички и пожелава късмет на всички мами с предстоящо раждане!

Доре, мила, страшно много се радвам за малкия Валентин! Да ви е жив и здрав! Много да папка и слушка! Ти да се възстановяваш бързо и да разказваш как е минало! Много гуш!  Hug
Извинявай, че толкова късно пиша ( Дори е писала сутринта към Sunglasses , ама като е поспалива вестителката!  Blush

# 637
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честито момченци, Дори   bouquet Да Ви е жив и здрав малкия Валентин  Hug

Ние да не станем октомврийки накрая  Laughing Изгубих вече бройката на бебенцата ни  Hug

# 638
Еха, Дориии! Честито слънчице!
Нека да е жив и здрав малкия Валентин! Да расте весел и радостен и да има живот, изпълнен с щастие и късмет!
Ч Е С Т И Т О!!!!!!!

# 639
Да знаете отсега нататък всеки ден ще ви следя!  Naughty  Дори се беше загубила от събота, но не ми е направило впечатление! Сега всяка, която не се разпише в присъственика ще става подозрителна!  Joy Joy Joy
Страхотно е да се събудиш и да прочетеш смс с такава новина!  Hug Казах му на мъжа ми, че още едно момиче от нашите е родило. Той ме пита, кога и е терминът, а той на 12.11! Вика ми, а ти какво се моташ, няма ли да си стегнеш багажа?!  Joy А то майтап, майтап, но наистина може да тръгне всеки момент.
Катенце, ние в темичката вървим доста добре! Нали следих септемврийки и октомврийки. Те по това време доста вече бяха родили, а ние си стискаме кълките. Обаче от другата седмица вече очаквам голямо зачестяване!
Беруш, мерси за кафето! Ама и тортичка да беше почерпила ли... Whistling
Терминаторче, хахха, тези мъже са върхЪ! За какво се е притеснил човекът!  Joy
За протектор ме накарахте да се замисля! Изобщо не се бях сетила такова нещо, а още повече, че има вероятност бебокът да спи при нас! Ще трябва да се пазарува.

# 640
  • В две мънички очи...
Честит малък мъж Дори! Да те слушка, да папка добре и да те радва!
Аз се надявах много да сме заедно в Шейново, но явно малкия е решил да изпревари Simple Smile

# 641
честото на мама Дори и бързо възстановяване Hug Hug Hug Hug Нека малкото бебешорче им носи само радост и щастие,а на него едно прекрасно и безгрижно детство  bouquet  bouquet  bouquet

# 642
  • в гората
 Хе хе, почна сеее... Grinning Grinning Grinning

Честито на мама Дори!!!Да й е жив и здрав, много много да се радват взаимно!!!

# 643
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ДОРИ!!!   bouquet  smile3525 ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ВАЛЕНТИН!!!

# 644
  • Козлодуй
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВАТА МАМА ДОРИ!
ДА ВИ Е ЖИВ, ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН МАЛКИЯ ВАЛЕНТИН, А БАТКО АЛЕКС МНОГО ДА ПОМАГА.

Общи условия

Активация на акаунт