Отговори
# 615
Притеснението ми е, че плацента и води отговарят според сонографа на последна седмица на бременността. И ако наистина е така, става опасно за бебето да стои повече. И би се наложило секцио. Иначе съм За естествено раждане. Терминатор, аз съм на 7 часа назад от БГ, Доминиканска република.

# 616
Иве,мила, то бебето ако реши да тръгне, ще си тръгне! Няма начин да остане по-дълго! Шашнала си се , иначе защо да си мислиш, че ще трябва секцио  Laughing !

# 617
Беруш, БРАВО за тортата!!! Наистина е страхотна!!!   bouquet
Маринка, спокойно, от предишния ти пост разбрах, че всичко останало с бебка е суперско, не се тревожи за калция. Ако се подобрят резултатите перфектно, но ако не - здраве да е. Стискам ти палци, но по-важно е наистина здравето и финала на цялото наше "пътуване" до тук.
Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug Дано наистина всичко завърши благополучно за всички ни!  Praynig
Иве, а доктора, който ти следи бременността, какво казва за състоянието на водите и плацентата? Той на ехограф гледа ли те?
Даре, много е сладък мъника!!!  Heart Eyes Скорошно прибиране у дома!

# 618
  • В две мънички очи...
Щом ще раждаш естествено детенцето само ще реши кога да тръгне. Ако започнеш да не го чувстваш или усещаш някакво неразположение тогава можеш да отидеш направо в болницата. Така поне казват. Иначе не се впечатлявай от това което дава фм и гинеколога термина всички знаем че зависи от много неща Simple Smile
И мен от 36г.с. направо ще ме гледат в 38г.с. - детето даваше преди месец и половина 2 седмици назад - за този период не са го гледали. Ако реши да излиза ще пропусна и прегледи и тонове ама какво да се прави.

# 619
Благодаря ви, момичета! Следящият ме гинеколог не гледа на ехограф. И аз ходя отделно на подробна ехография, като феталната в Бг. шашнах се, верно, с тия случаи на грешни термини, зелени води и не знам какво си... А и това четене напред-назад из нета...

# 620
А ако знаете, какво ми дойде на акъла бременски: нали има вероятност да ми изтекат водите на спалнята и така ще си изцапам чисто новия латексов матрак! Ще взема да си сложа една от пеленките дето си ги взех да повивам бебето! Ама какви глупости мисля  Joy Joy Joy!

# 621
А ако знаете, какво ми дойде на акъла бременски: нали има вероятност да ми изтекат водите на спалнята и така ще си изцапам чисто новия латексов матрак! Ще взема да си сложа една от пеленките дето си ги взех да повивам бебето! Ама какви глупости мисля  Joy Joy Joy!
Ама ние от бездействие какви ли не ни хрумват в главите Grinning 

# 622

Явно си мислим за едни и същи бременелски глупости, защото вчера в Баумакс гледах протектори за матраци /за спалня/, същите като бебешорските и доста се позамислих дали да не си взема, ама малко не ми хареса цената /май някъде около 40-50 лв беше/. Но съм решила да проверя и на още няколко места и да сравня цените, пък може и да си взема. Whistling

# 623
  • В две мънички очи...
Kölsches Mädel, спокойно аз се чудя през ноща къде ще кърмя бебо, ако сме на спалнята ще будим и таткото че незнам - място за стол няма и без това е малко мястото Simple Smile

# 624
  • Дъблин
А ако знаете, какво ми дойде на акъла бременски: нали има вероятност да ми изтекат водите на спалнята и така ще си изцапам чисто новия латексов матрак! Ще взема да си сложа една от пеленките дето си ги взех да повивам бебето! Ама какви глупости мисля  Joy Joy Joy!
Много си права да си го мислиш Wink Ние си купихме преди време протектор за матрак, от долната страна е непромокаем, отгоре е като хавлиен. Не се бях замисляла тогава за водите, а си мислех като слагаме беба на спалнята, да пазим матрака. Ама то и за водите си важи  Peace
Malvinka, толкова са си като цена май, нашият го взехме за 40 лв. когато купихме и матрака, но на фона на неговата цена  ooooh! не се и замислих за 40-те лв., все едно като е с протектор ще остане вечно нов  hahaha
За лекцията във вторник и аз се чудя. Чух вчера, че ще е за педиатъра и даже и аз коментирах, че трябваше да е за кърменето  newsm78 Може да пробвам да се запиша в понеделник и да питам по телефона каква е темата все пак.
beru6ka, много е хубава тортичката, снимай и резенче съвсем да олигавя тука  eat

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 02:19 от Smurfieta

# 625
  • в гората
 Момичета, само да отбележа, че добре сте се сетили за протектор за матрак и реално погледнато си е добро вложение, защото дори да не ви изтекат водите на спалнята все ще сложите бебчо там.А бебетата цапат  Wink, и още по-важно, в началото докато ви се регулира кърмата ще има едни течове едно чудо.Аз редовно се събуждах в локвичка  Rolling Eyes.

# 626
  • В две мънички очи...
Явно списъка с покупки пак започва да се увеличава Sad

# 627
Алеле Ива, тоя твоя мъж къде те е завлякъл, аз от моя се оплаквам, че съм в;пустинята, пък твоя Wink шегувам се. Как е там, разкажи-харесва ли ти? Аз да ти кажа, откакто излязох навън, вече хич не ми се живее в БГ, обикаля ми се-малко свят да видя, пък и по-хубаво от разнообразието няма Simple Smile
Иначе да ти кажа, във Франция нормалната бременност според хората продължава 42 седмици, така че спирай да четеш, ами се успокой.
А иначе за протектора за матрак-аз няма да купувам, че и без това трябвад а сменяме матрака Simple Smile така ще ускоря процеса, но като се знам каква съм късметлийка, водите ми няма да изтекат на матрака Sad (нали съм спестовница).
Пък мъжа ми да ви кажа и той какво ми е прасе, нали си купихме нова кола и я пази като очите си, много е смешен, и сега като се е затюхкал, как ще ме кара до болницата и аз ще му изцапам седалките. Аз му предложих, ако иска да тръгна пеша  Joy
Пък с покупките сме готови-вероятно остават едно две неща, но засега сме приключили-днес купихме и матрака и протектори за матрака. Та за бебешока всичко е подготвено, вече е изпрано, изгладено и пакетирано Simple Smile
И най-накрая ще взема малко да подредя стаята и да я снимам да се похваля Wink

# 628
Добро утро коремчета  Heart Eyes
Днес нещо съм ранобудна, та по тоя повод да ви почерпя кафенце и тортичка (това и е разреза на мойта торта)

Това за протекторите си е много добра идея, хич не е глупост. И после след като родим ще са от полза. Аз първия път като родих и бях с епизотомия и не ми беше особено приятно да ми се допира превръзката до там и съответно се получаваше малко омазване, та спях с една хавлия под дупето.

# 629
Добро утро и от мен!Вчера не се чувствах хич добре и затова не съм писала.Ходихме до нашите и като ми се беше втвърдил този корем така цял ден.Ходих пеша и вече много се уморявам гледам да полегна и дори въздух  не ми стига толкова високо ме подритва бебка.А за краката и таза  ooooh! просто не ми се говори ходя не като пате,а като .... Ана всичкото отгоре и гърлото леко ме драска и нослето ми се опитва да тече ужас.
beru6ka -голяма изкусителка си ти с тая прекрасна торта.Мерси и за кафенцето
Гледам,че сте писали за дрешки за нас за изписването аз се запасих с едно ново панталонче на "Зара" и една блузка още миналия месец,само се надявам да ми стане  Praynig
iva_a -аз не има вярвам много на тези ехо-графи.Ние до 36та сед.вървяхме 2сед.напред,а сега вече всичко си е в норма. newsm78 Спокойно не се притеснявай всичко е наред с бебо.

Общи условия

Активация на акаунт