Отговори
# 600
  • София
Йеее, честит син, мамче Дарка!
Да е жив и здрав, както и вие с татито!

Честит рожден ден на инженера, Миньонче!
Много да слушка и да не ревнува новото бебе.

Малвинка, наистина, на 19 октомври лекцията ще е за кърменето, много ще е полезна!
Точно д-р Анета Попиванова ни обучаваше, тя е неонатолог в МД, председател на Националния комитет по кърмене, изобщо, страхотна е!
Поканвам всички!

# 601
Puf paf, браво за изпита! Гледай само да не почнеш да раждаш пред някой професор  Grinning !
Беруш, направила си страхотна торта! Майсторка еййй!  Peace Аз също надничам в тортената тема от време на време,но засега не съм се осмелила да сътворя нещо. Само отстрани се възхищавам на творбите на момичетата.
Мимче, дано да ти се оправят показателите за калция! Ще ти стискам палци!  Hug
Мимозке, честити ти покупки! Не се ядосвай излишно за тоновете и лекаря! Казал ти го е така, все едно е проблем, а то не е !То верно е също, че сега сме много по-чувствителни!
Люси, замислям се за тази лекция! Може ли някой да даде пак координати, къде и кога е , че не си записах!  Hug

# 602
  • в гората
 Миньон, да ти е жив и здрав рожденика!Много да се слушате и да се обичате!

# 603
Може ли някой да даде пак координати, къде и кога е , че не си записах!  Hug

На 19.10 в ЦУМ на втория етаж от 10:30, но ние обикновено се чакаме в 10:00 часа пред входа откъм Мария Луиза. Ако искаш да се запишеш предварително, можеш да го направиш на телефони: 0876 181 114 или 946 13 69.

# 604
Aбе момичета аз ли съм изкукала или нещо от 9 месеца са се объркали - в списанието наистина пише, че лекцията ще е за кърменето, ама вчера на лекцията жената от списанието каза, че във вторник лекцията ще е въпроси към педиатъра  newsm78 Сигурна съм, че така каза, щото някоя мама изкоментира, че тези въпроси ще ни изникнат чак като се родят бебетата. Аз май няма да мога да дойда във вторник, колкото и да ми се иска, но или ще съм пак по доктори или ще трябва да свърша една друга работа. Днес май ми дойде в повече натоварването и отивам да си полегна пред тв-то.

# 605
Aбе момичета аз ли съм изкукала или нещо от 9 месеца са се объркали - в списанието наистина пише, че лекцията ще е за кърменето, ама вчера на лекцията жената от списанието каза, че във вторник лекцията ще е въпроси към педиатъра  newsm78 Сигурна съм, че така каза, щото някоя мама изкоментира, че тези въпроси ще ни изникнат чак като се родят бебетата. Аз май няма да мога да дойда във вторник, колкото и да ми се иска, но или ще съм пак по доктори или ще трябва да свърша една друга работа. Днес май ми дойде в повече натоварването и отивам да си полегна пред тв-то.

Да, наистина така каза мацката от "9 месеца", но може и тя да се е объркала.

# 606
Мишките това, мишките онова.. айде пуснали сме ви изненада във фейсбук групата  Flutter

# 607
Аз видях вечеееее!  Heart Eyes
Малвинке, мерси за инфото! Не зацепих, че става въпрос за лекция на 9 месеца. Ама защо е толкова рано  ooooh! ! Аз ставам чак към обяд!  Whistling
Момичета, как да се направя инкогнито във Фейса? Някой знае ли? За чата имам предвид?

# 608
И аз видях, много сладкооо. А да попитам в групичката във фейса не може ли да си направим отделен албум за бебчетата и там да слагаме техните снимки  newsm78 ако сте съгласни де.

# 609
И аз видях, много сладкооо. А да попитам в групичката във фейса не може ли да си направим отделен албум за бебчетата и там да слагаме техните снимки  newsm78 ако сте съгласни де.
Точно това се замислих и аз. Сега ще пусна отделен  Crazy

ПП Фейсбук не поддържат тази опция.

# 610
Хехехе, еднакво мислим !  Hug

# 611
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз видях вечеееее!  Heart Eyes
Малвинке, мерси за инфото! Не зацепих, че става въпрос за лекция на 9 месеца. Ама защо е толкова рано  ooooh! ! Аз ставам чак към обяд!  Whistling
Момичета, как да се направя инкогнито във Фейса? Някой знае ли? За чата имам предвид?

Биби, мисля, че става долу в дясно, където пише чат.Като натиснеш на него има опция  Настройки и оттам натискаш Мини извън линия...Дано да става дума за това  Simple Smile

# 612
Катенце, мерси, на Терминаторчето също  Hug!

# 613
Здравейте, неспящи момичета!
Имам въпрос -  според видеозоните, правени 6 пъти, моето бебе върви с 10 -ина дни напред. Днес го измериха около 3400 гр., глава и крак, отговарящи на 39 седмица. Плацента зряла, амниотична течност с плуващи вътре епителни клетки на бебето. Според гледащия съм съвсем в края на бремнността. Да,обаче гинеколога ми прекрасен не се интересува от тези резултати и си следи кръглото календарче с последната менструация, според която трябва да родя на 7 ми ноември и ни ден по-рано! Вика ме след 10 дена чак. Не знам на кого да вярвам. В такъв случай каква е практиката в Бг? Ако някой има подобна информация, моля да ми пише. Докторката в бГ, с която се консултирам, е неоткриваема уикенда.

# 614
Ти със секцио ли ще раждаш? И всъщност, извинявам се, ако прозвуча малко глупаво, но какво значение има, то бебето само си знае и ще тръгне, когато реши. Т.е. ако всичко си е в ред с теб, и няма други неща, които да те притесняват.......

Общи условия

Активация на акаунт