Отговори
# 585
  • В две мънички очи...
Добро утро и  от мен!
Миньон, да ти е здраво момченцето и само радости да носи Simple Smile
То като гледам май вече всички си имаме болки, при мен са от време на време но не ми се втвърдява корема, а като ходв е по-гадно защото се е смъкнал надолу. Иначе и при мен си стои от дясната страна но с гръбчето навън.
Аз съм се забила в чуденка за стволовите клетки - до каква степен е оправдано да се направи и дали не е повече бизнес.

# 586
  • София
Миньон, да ти е жив и здрав рожденика и да има най-прекрасното детство!  newsm59

Аз съм си приготвила една рокля за изписването, широчка и дебеличка  Mr. Green, но понеже е без ръкав ще си облека някое боди по нея и разбира се ще се запася с плътен чорапогащник.

Хубав уикенд!

# 587
Миньонче, да ти е жив и здрав рожденникът! Много щастливо детство му желая, весели игри и много усмивки!
Честита ви детска стая! Ще ходя после в темата за детските да те шпионирна !  Mr. Green Нашият тате тази сутрин добоядиса детската. Остава да залепим стикерите. Поръчали сме и стикери с името на калпазанко, та  се чудя сега ли да ги лепнем или след раждането като кажем името!  Thinking Ще го измислим!
Гледам обсъждате изписването: и аз мисля да ми донесат едно сешоарче и гримовете, а за дрехите няма да го мисля толкова много. Хавлии има в списъка за болницата, но се чудя дали няма да е много смешно, ако си взема халатчето!  Mr. Green
Аз мога да се похваля, че бях на друг офталмолог за второ становище относно дегенеративните проблеми на ретината. Човекът ме прегледа обстойно и изобщо не видя такива неща!  newsm44 Даде ми зелена светлина да си раждам нормално! Отметнах този проблем, но трябва да мина още един, два теста и чак тогава може да се каже дали мога да раждам нормално или не.

# 588
  • София
Относно дрехите за изписване, ще си бъда с някои от бременните одежди.

Миньонче, Честит Рожден Ден на баткото! Да ви е жив и здрав, умерено палав и грижовен батко! Браво за новата стая  Peace.

Малвинка, за 19.10 и аз най-вероятно ще дойда. Само дето трябва да се запиша.

Пуфпаф, как е коремчето днес? За Нош-па, изпивала съм до 3 x 2 хапчета на ден.

Киара, късмет и ще чакаме щъркелови новини  Hug.

Ангела_Веси, носи си хавлийка в болницата  Peace.

# 589
Даре, честито!!! Да ви е жив и здрав сина и много да ви радва заедно с батко си !!! А на теб - бързо възстановяване ти желая
Миньон, честито за рожденника и весело празнуване  newsm59 baloni
Момичета на всички останали желая приятен уийкенд   bouquet

# 590
здравейте сега се прибирам пак бях на изпит и слава богу мина благополучно Hug контракциите снощи спряха и успях да заспа,но днес дали от притеснение сутринта пак имах леки Shocked пия ношпато и гледам да полежавам повечко Hugотивам да се изпъна по късно пак ще се включа

# 591
Здравейте, момичета. Аз да се оплача - излязоха ми резултатите от изследването на калция и нивото на единият вид калций е до минимума, а на другия - доста под, въпреки увеличените дози на лекарствата  Cry Другата седмица пак ще повторя изследването и ако нещата нямат промяна или са по-зле няма да ми позволят да се пробвам нормално изобщо  smile3518 Остава ми само да се надявам на подобрение  Praynig
Миньон, честит ти рожденник   bouquet !!! Ама те твоите съвсем едно до друго ще се подредят  Mr. Green
Kölsches Mädel, БРАВО за резултата от прегледа! Дано всичко се подреди и имаш едно прекрасно, удовлетворяващо, нормално раждане!  Peace
пуфпаф, не свършиха ли тези изпити? Трябва вече по-кротко да я караш с емоции, напрежение и психологическо натоварване. Още малко поне трябва да устискаш.  Wink
Хайде, до скоро, дами!

# 592

Берушке
, секцио ще бъда. Вчера си ходих нашарена като индианец от пробите за упойките (нямам реакция, супер!  Simple Smile) Взеха ми и разни проби за изследвания, голямо чакане и размотаване падна. Аз се бях подготвила да ми вземат кръв и не закусих - направо изпуках от глад до 13:00 ч, когато стана ясно, че няма да ме бодат.   Whistling
При тебе какво е положението?

И аз ще съм секцио, но още не сме определили дата, ти имаш ли вече определена дата? А с изследванията и аз обикалях като луда, остана ми само микробиологията и онази гадна проба дето трябва да се носи. Онзи ден само заради нея ме върнаха и не ми взеха секрет за микро, бях побесняла. Иначе теста за упойки и при мен е ок, кръвните ще ги видя тази седмица като ида за микро. Обаче хубавото е, че поне всичко е на едно място, а не се налага са да търсиш различните видове доктори.

Момичета да ви се похваля каква тортичка направих днес, отдавна ми е мерак да се пробвам и мисля, че се получи прилично, дано и на вкус да е хубава.

# 593
beru6ka, ай стига бе, сериозно ли ти я направи. Как се прави фондана отгоре, страхотна е, браво на теб, какъв скрит талант. Усещам, че в къщи за всеки повод ще си имате оригинално изпълнени тортички. Нямам думи честно. Само похвали мога да ръся. браво, браво.

Маринка, спокойно, от предишния ти пост разбрах, че всичко останало с бебка е суперско, не се тревожи за калция. Ако се подобрят резултатите перфектно, но ако не - здраве да е. Стискам ти палци, но по-важно е наистина здравето и финала на цялото наше "пътуване" до тук.

# 594
Много е хубава, берушка!  Heart Eyes Малко ми прилича на торта за извънземно бебе- момиченце  Embarassed. Никога не бих могла да направя такава торта, то не са глазури, топчета...  Много сложно ми се струва  Rolling Eyes Ще я носиш ли на рождения ден? На мен бими тежало на съвестта да я разрежа  Mr. Green Ама да снимаш и от вътре после, резанчето  Wink

Kölsches Mädel , браво за хубавите резултати! Какво по-хубаво от едно нормално успешно раждане.  Simple Smile

pufpaf  smile3501

Миньон , честит празник!!!! Да ви е жив и здрав малкия сладур!

Аз за изписването също няма да имам кой знае какъв избор за тоалет, в предвид килограмите ми  Tired , ама ще ми ностя и на мен пособия за въвеждане в приличен вид. Поне кратуната да прилича на нещо.

# 595
Добър вечер момичета Simple Smile
Аз за изписването също ще си облека някоя стара дрешка, само ще се гримирам и ще си оформя косата да приличам на нещо. Иначе за сега и косата и кожата са ми в много добро състояние, даже много хора ми казват, че съм по хубава от преди  Blush и бременността ми действа много добре. При мен бебо е отляво, а крачетата му стигат до дясната ръка, въобще не мога да спя на лявата страна, защото започва едно страшно мърдане и въртене ....

Миньонче да ти е жив и здрав рожденика, да ви радва много  newsm67

beru6ka тортата е страхотна  Simple Smile

Kölsches Mädel  Hug поздрави за добрите резултати, надявам се да ти дадат зелена светлина за нормално раждане ....

Приятна съботна вечер на всички  Wink

# 596
Много е хубава, берушкаHeart Eyes Малко ми прилича на торта за извънземно бебе- момиченце  Embarassed. Никога не бих могла да направя такава торта, то не са глазури, топчета...  Много сложно ми се струва  Rolling Eyes Ще я носиш ли на рождения ден? На мен бими тежало на съвестта да я разрежа  Mr. Green Ама да снимаш и от вътре после, резанчето  Wink

Хахаха и на мен ми навява извънземни асоциации. Няма да има рожден ден, за нас си я правих и затова не се старах много с украсата. Намятках някакви фигурки, колкото да видя как стават нещата. Следващия опит мисля да е по шарен  Mr. Green

Mimoza-Plovdiv това отгоре е захарно тесто, правих го с бонбони marshmallows, най лесно ми се видя с тях, а рецептата е разбира се от кулинарния подфорум. В интерес на истината не е никак трудно приготовлението на тортата. Вече имам идея за Коледно-новогодишна торта, да изненадам родата, до тогава ще тренирам  Mr. Green

П.С. Сори за тортения спам  Embarassed

# 597
.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:49 от Мозче

# 598
Миньон - ЧРД на баткото!!! Да ти е жив и здрав!!!  newsm59

# 599
pufpaf - браво за изпита!  smile3501 Преди и аз бях така с малкия до последно на изпити.

Общи условия

Активация на акаунт