Отговори
# 690
Здравейте отново. Да се похваля, че имам новини от Софийския ми доктор ендокринолог, който ме "следи" по мейла - просто му се родил син преди 2 месеца и нямал много време за работа  Mr. Green Засега ми дава зелена светлина за нормално, но каза, че трябва в петък отново да си пусна изследване на калция - дано да не продължава да спада. Praynig
Това е може би едно от "предимствата" на секциото- знаеш кога е и няма изненади!
Има, има...   Mr. Green
Коментара на милото беше- приличаш на бременен барбарон от пътното.
Joy Joy Joy
А Теди (Ммка) някой знае ли къде се губи тези дни? И още някой май ми бега от полезрението  newsm78
Хайде, и лека!

# 691
Честито и много здраво да е второто момченце на Дори!!! Дори, възстановявай се бързо!!!   bouquet Hug
Избрали сте страхотно име!!!

Много хубава новина... и изненадваща, въпреки чееее защо да е изненадващо,  вие вече почти всички сте в 9тия месец  Mr. Green
И аз като Терминатор някак съм сигурна, че ще раждам след 25. даже и ще си ви гледкам отстрани до последно Mr. Green Crazy

Берушче, аз си лекувам гърлото и с Исла или Прополки с вит.С, освен лимоните и меда  Peace И да знаеш, като ти видях тортата се успокоих, че не само аз се зачитам задълбочено в тортените теми  Laughing много хубава е станала!!

Миньонче, честит рожденник, макар и с малко закъснение!   bouquet

Да се похваля, че най-накрая имаме легълце, сглобено и чакащо бебо. С милото не можем да му се нарадваме и периодично притичваме до спалнята Laughing подозирам дори, че той му се радва повече от мен  Heart Eyes
Вече мога да започвам великото пране и гладене  Mr. Green

И мен ме интересува ММка къде се губи?!  newsm78

# 692
Дори честито и от мен!
много радост ви желая   bouquet  bouquet  bouquet

# 693
Дори , честито бебче  smile3525 Много радости да ви носи , а баткото и таткото много да помагат  Hug

Аз вчера бях да видя бебка , и да я похваля - за 2 седмици е качила почти половин килце , та вече моето момиче е точно 2,500  Heart Eyes И се успокоих , че няма да раждам скоро , в последните дни ме бяха почнали някакви контракции и придърпвания  ooooh! Плацентата док каза , че си е още високо и е със зрялост 0 ( newsm78 ) , водите си са нормално , така че има време  Grinning
И аз се присъединявам към болните . Малчо явно е донесъл някакъв вирус от детската градина , та и двамата сме с хрема и болки в гърлото , а той кашля като магаре . Тези дни ще си остава вкъщи да се лекуваме и да се гушкаме  Heart Eyes

# 694
.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 22:28 от Мозче

# 695
Ей защо не спите бе момичета  Simple Smile Аз се присъединявам към кафенцето на miMozzza . След малко отивам за тъпата микробиология, дано най - накрая ми вземат секрет, че чак днес ще има убийства  #2gunfire както не съм спала цяла нощ, и ми е едно криво. Вече освен, че ме боли гърлото се обзаведох и с хрема, много ме е яд как точно накрая се разболях. Дано да минава по бързо, явно е някакъв вирус, че се чувствам много гадно. Айде оплаках ви се за добро утро  Tired , сега отивам да си допия кафето.

# 696
.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 22:31 от Мозче

# 697
  • Козлодуй
Добро утро мамчета Simple Smile
Присъединявам се и аз към кафето, само че съм на..........топло мляко Simple Smile Важна е компанията обаче  Party
На болните желая скорошно оздравяване. Пазете се повечко. Трябва да сме напълно здрави бебо като се появи.
Аз засега съм добре. Болките утихнаха. Бях се уплашила по едно време, че няма да успея да вляза в деветия месец, обаче сега както съм си се закротила.......нищо чудно да си изкарам до термин Simple Smile Но пък съм спокойна, всичко съм си купила, подготвила и само чакаме ДЕНЯТ.
Дано днес не вали за да успея малко да се поразходя.
Лек ден и успешна седмица ви желая!

# 698
  • Велико Търново
miMozzza благодаря за кафенцето! Аз на моето добавих и мляко - то по-скоро стана мляко с кафе...

Моля да помощ - как да проверя на сайта на НОИ за предоставени болнични, статус на обработка и плащане. Дава ми грешка  newsm78. Знам, че темата беше обсъждана, но нещо се загубих тази сутрин и не мога да намеря в коя тема беше обсъждан този въпрос  Embarassed. А и някакъв код трябваше да се взема от някъде... ох нищо не помня... а мислех да ходя до НОИ за него. Ама сега не знам като ида в НОИ за какво да ги питам.

# 699
Добро утро и от мен!miMozzza -мерси за кафенцето.И аз съм от ранобудните,защото вечер си лягам раничко и си спинкам като къпана.А снощи тате ни беше на работа и с Неси си легнахме много раничко.Днес реших да я пусна на детска и я заведох, пийнах едно кафенце с приятелки и сега се прибрах.

# 700
Добро утро сладкишки,
miMozzza мерси за кафето.

Да ви се похваля снощи Вики за пръв път спа сам в хола, потготвял се милия за бебето, сам пожела и утре да спи в хола. Понеже нямаме детска Вики ще спи в хола на първо време, а ние с бебо в спалнята.
И другата новина е, че си продадохме апартамента, за тези които следяха моите перипетии, ние търсехме по-голям апартамент и продавахме нашия/преустроена гарсониера на хол, спалня и кухня е/. Та намериха се хора, които харесаха нашия. Уговорката е да изкараме зимата и тогава да се изнесем.
Сега усилено търсим за нас нещо хубаво и голямо. Малко всичко наведнъж, но поне до пролетта сме тук, та се успокоявам мъничко.
Стискайте ни палци, начинанието ни никак не е лесно.

Insolence, от НОИ се взема ПИК, попълваш една молбичка и ти го дават веднага. После от сайта www.nssi.bg отиваш на Справки -> Справка за изплатени парични обещетения и помощи и си пишеш ПИК и ЕГН и гледаш.
На едно място ще ти даде There is a problem with this website's security certificate
ти натисни Continue to this website (not recommended) и ще стане. 

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 08:54 от Mimoza-Plovdiv

# 701
  • София
Хайде добро утро и от мен,
miMozzza, мерси за кафенцето  Hug
Mimoza-Plovdiv , стискам палци всичко да мине ок. То обикновено така става: спокойствие и после хайде всичко наведнъж,
На болните: да оздравявате бързо  Hug
Аз след малко ще се пооправя и забягвам към док, че днес съм на консултация и после ще докладвам резултатите.

# 702
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
и аз се присъединявам към кафенцито от Мимизка. Wink
Да ви се оплаче, че цяла нощ не можах да мигна от тези киселини, този път нито талцида, ни то сода, ни ябълки успяха да помогната. Cry Дори за първи път откакто съм бременна тази нощ повръщах, накрая дремнах малко в полуизправено положение на стената. Embarassed
И аз след малко тръгвам за доки, днес ще правиме запис на тоновете.
tonivil страхотни мерки, браво на бебока. Laughing
На всички болни бързо оздравяване.
Лека седмица и от мен!

# 703
  • Велико Търново
Mimoza-Plovdiv - Благодаря за светкавичната реакция!   bouquet Аз след малко излизам, ще мина и през НОИ и като се върна ще докладвам.

Хубав ден и много усмивки!  Hug

# 704
честито Дори!!!!  smile3525 smile3525 smile3525 Да ти е жив и здрав малкия мъж и много да те радва, а другите мъже в къщи да ти помагат и да те гледат като кралица.... Бързо възстановяване и те чакаме обратно.

Аз да се възползвам докато малката спи и да се отчета набързо.... Засега се справяме успешно с кърменето и даже малката е направила бузки... Много бях щастлива като й се изчисти жълтеницата Simple Smile

Иначе обожава да спи в ръцете на мама и сега се учим да се носим в слинг, че поне малко да мога да се движа из къщи.... Дават, че в сряда ще има слънчице и смятам да направим една разходка из квартала, че засега гледаме света само през терасата Simple Smile

Поздрави на всички,

Общи условия

Активация на акаунт