Отговори
# 705
  • Торонто/София
добро утро на всички - приятно кафенце
аз все още не спя пък минава 3 часа сутринта... днес целия ден се чуствам като парцал, не че ми има нещо специфично но много напрегнато ниско в корема, краката ме болят, страшно изморена и нищо не ми се прави освен да лежа, даже незнам дали ще мога да поспя малко  ooooh!
иначе утре най накрая ще водим баткото на специалист УНГ да видим какво ще ги правим сливиците и после цял следобед ще се занимаваме с водопроводчик та се очертава много дълъг ден
всички болнички оздравявайте бързо  Hug
Марси дано те отпуснат малко киселините
беруш дано успееш да свършиш работа
Мимоза-Пловдив - много хубави новини за жилището
толкова от мен отивам да си лягам

# 706
Добро утро в този мрачен Понеделник  Wear Umbrella
Присъединявам се към кафето макар и малко късничко  Coffee
Мен киселините не са ме навестявали, за което съм страшно доволна. Сега ще се метна на кантара, да видим как съм с килцата.....
Вече съм почти готова с половината дипламна работа, дано да успея да я приключа и завърша, защото 18-19 Ноември са защитите, а термина ми е на 21 Ноември  Crazy

Мимоза-Пловдив   fingerscrossed дано уредите жилищните проблеми

tonivil радвам се за добрите новини, на последния преглед и при нас имаше изоставане с една седмица, но дано бебчо да е наваксал  Wink

# 707
Добро утро и от мен!
miMozzza мерси за кафенцето!И ние си взехме същия конвектор,монтирахме го в събота и топли прекрасно  Peace
Снощи спахме в спалнята за първи път вече след ремонта, та ми беше малко странно с новия матрак, цяла вечер сънувах, че ми изтичат водите, а нямаме протектор на матрака   Joy
Мимоза - Пловдив - браво за жилището  newsm10

# 708
  • Дъблин
Добро утро и от мен, дано да не е късно за кафенце Simple Smile

Приключих с прегледите за днес, определихме и дата за секциото. Док каза, че ще се видим пак малко преди датата и ако няма проблеми, може и още да изчакаме.
Аз да си призная, нямам търпение вече, но нека расте вътре беба. Премери я към 2400 гр., ама +/- 350 гр. пише отклонение, та не знам точно колко е  newsm78 То с тези мерки и теглилки много се обърквам вече, важното е че си расте. Плацентата е 2-ра степен, каза че е така, защото наближавам термина.
И малко ме притесни, че няма да е на работа последната седмица на октомври, та силно се надявам беба да не реши да излиза сама точно тогава  Shocked

Бързо оздравяване на болните, топлете се вкъщи в този мрачен и ужасен ден  Wear Umbrella

# 709
  • София
  newsm07ДОРИ, и аз да честитя рожбата, голяма радост! Бъдете живи и здрави!
 Като гледам сега, времето наближава и ще имаме поводи за радости доста честичко!  Laughing
И аз ще ходя днес за дата за секцио. Приятен ден на всички и по-малко болежки.   bouquet

# 710
ДОбро утро и от мен! Присъединявам се към компанията, но с чаша чай, защото и нащето семейство сме с хремичка. Малчо го пуснах на градина, но ще видим довечера как ще си го взема и дали ще го пусна утре.
Ние решихме да си вземем сушилня и да я сложим на терасата, защото от сега не можем да се справим с многото пране и бавното съхнене, а като се появи бебка не знам. Тук въздухът е много влажен, така че няма изсъхване. Confused Някоя мама има ли и доволна ли е от покупката (и къде я държи ако може да сподели  Grinning )?
miMozzza, и ние имаме същите уреди и засега съм доволна  Wink
Хайде, до скоро  Hug

# 711
  • гр.София
Добър ден и от мен  Hug

Първо искам да честитя сина на Дори   bouquet Да и е жив и здрав малкия юнак,много да я слуша и радва

Не съм ви чела че в момента нямам време, но след малко и това ще стане.Искам само да ви питам нещо.Тъй като най накрая дойде и моето време да се заемам с   wash hang 1ironing искам да ви питам вие с какъв прах перете и слагате ли омекотител  Thinking

# 712
Здравей те, присъединявам се малко късно към кафето  newsm46 Coffee Утре и ние сме на изследвания. При нас времето е много лошо, вчера изпрах дрешките и чершавчетата на малчо и чакам да изсъхнат подгатвяме се вече че като гледам как са започнали да се раждат бебешорите  newsm09 несе знае коя ще е следващата мама.

лек ден за сега!

# 713
  • София
Аз пера с Тео бебе и не слагам омекотител - страх ме е малко за малко бебе да слагам. После като вляза  да раждам, мама ще глади всички дрешки, чаршафи и т.н. Сега само ги наредих и прегледах какво имам, разпределих по месеци - 3, 6, 9 и така видях какво имам и какво не.
Сушенето - и при мен не искаха да се сушат и вкарах една сушилка в къщи в коридора, където пускаме печка духалка, за да топлим цялата къща. Имаме изолация и не е толкова студено, но е влажно от дъждовете. Така изсъхват за 1 ден. А като пуснат парното, ще суша на него, само не в стаята на бебето.  Peace

# 714
Здравейте и от мен. Виждам,че са започнали трескаво подготовките,а мен ме е обвзела някаква паника ли незнам и аз как да я нарека.Изпаднала съм в някакъв стрес и незнам къде се намирам.Започнах да сънувам разни сънища(дано не са пророчески само),не спя по цели нощи,в главата ми са само раждания,упойки,кърмене,а от всичко това изпитвам някакъв ужас.Само при мен ли е така? Кажете ми как се справяте вие? Уж имам вече едно дете,а се чувствам страшно неподготвена,все едно ми е за 1-ви път  Weary

# 715
И аз благодаря за кафенцето! Спах като бебе до 11, закуско-обядвах и сега е ред на кафето!
Всички болни бързо да оздравяват!  Hug
Мимче, много хубаво сте решили за сушилнята. Мои приятелки с деца ме посъветваха непременно да си взема. Било им е супер много от помощ. Ние си взехме, но досега я ползвах много рядко, че през лятото не си заслужаваше да я пускам при положение, че навън съхнат по-бързо. Тези дни обаче вече смятам активно да си я ползвам в това гадно време. Нашата седи върху пералнята в едно помещение, което е било предвидено за втора тоалетна. Имай предвид, че почти няма А класа сушилни. Да има най-много 2, 3 модела и са много скъпи. Не се притеснявай да вземеш B или C класа.
janeta24 , хихихи, тези протектори начи ... Joy
Плана, внимавай мила, да не родиш пред комисията!  Joy
Мимоза-Пловдив, браво за жилището и за уговорката! Рядко се съгласяват така хората, а ако трябваше да се местите сега, ужас!
Мимозке, честито за конвектора!
Марси, съчувствам ти за тези киселини  Hug ! Говорих преди малко с братчедка ми, също бременна. И на мен и на нея много ни помогна течния Талцид, на гелче. Вземи си едно, две за проба.
Леле, ама колко много от вас си знаят датата за секцио!  Heart Eyes
Жирафче, да нагушкаш Йоана!  Hug  

# 716
Мама МиМи -Не се притеснявай за сънищата и аз имам всякакви такива мисли,но не се притеснявай според мен е нормално да сме така  напрегнати,защото чакането е изморяващо,но все пак ще се справим.На мен също ще ми е за 2ри път и също ме е страх,но се чувствам по-подготвена от преди.Вече нямам търпение да гушкана малката мишчица,но и това ще стане с всички нас,които така усърдно чакаме тези съкровенни мигове.Още малко остана имай сили.
liana85 -аз също ще пера със Тео бебе-течен,но от бързане забравих да си купя и си ги изпрах с нашият прах,а аз пера с Ариел-течен.Омекотител не ползвам не мисля да ползвам.Сега се сетих,че онзи ден разказвам на майка ми,че в спалнята ми намирисва на бебе,а тя ми се смее  "аз хич не се сещам,че бебешкия шкаф е изпран,изгладен и пълен".
Успех на всички,които  днес са на прегледи  Peace

# 717
  • Λάρισα
Аз слагам и омекотител, бебешки, същата марка като праха. Зълва ми ги е ползвала с племенника (и продължава да ги ползва) и е доволна, а тъй като аз не съм много наясно с марките тук, разчитам на нейния опит  Peace

Успех на всички, които са на преглед днес.

# 718
Dori - честита рожба!  bouquet

Да е жив и здрав малкия юнак!

# 719
  • Велико Търново
Mimoza-Plovdiv - отново благодарности - взех си ПИК-а и даже успях да вляза в сайта и да погледна справките. Голямо улеснение е!

Пробвах да се поразходя, ама то в тоя дъжд си беше направо проба - половин час и хайде в къщи на сухо и топло. Много се надявам прогнозата за времето да е вярна и от сряда да видим пак слънчицето.

МамаМиМи - и аз имам подобни сънища от едно известно време. И колкото понаближава края, толкова повече започвам да се притеснявам - как ли ще се справя? Предполагам, че е нормално, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт