Отговори
# 720
miMozzza и при мен е същата работа, вчера ме заболя гърлото, нощес хрема, само кашлица нямам за сега и дано и да нямам, че тогава вече ще откача.
Аз все пак успях да свърша работа в болницата след 1 час висене ми взеха секрет за микро. Е сестрата беше на косъм да бъде удушена, особено след като на няколко пъти трябваше да напомням за себе си, и накрая като ми поогледа картона и вика ааа ма ти си при д-р еди кой си, що не казваш, друг път да знаеш да ми кажеш, да не чакаш  #Cussing out После ме прати на УНГ, там докора беше много мил, прегледа ме изписа ми разни неща и се надявам да помогнат да преборя тоя гаден вирус. Сега ще си пия илачите, лягам и дано да мога да поспя, че цяла нощ будувах и съм като парцал.

# 721
Добър ден и от мен, макар че е мрачен, нека да е добър  Wink

Аз днеска си изпих кафенцето с Малката мравчица, е вече обяда мога да го споделя с вас  Mr. Green

Жирафче, много ви се радвам с бебката, че сте си хванали режима вече и си се гушкате!  Heart Eyes

Берушче, аз миналия месец като взе да ме боли яко грълото, пих по 2 парацетамола на ден и почнах да смуча веднага Хомеожен 9  по няколко хапченца на ден, и не стигнах до по-лошия етап на болеста, т.е. не стигнах до кашляне и до температури. Иначе ядох и аз тогава много и мед и лимони и пих и чай, но си трябваше и нещо посилно, та и запушения и течащ нос и болките в гърлото преминаха за 4-5 дни   Peace  Писали сме по едно време, хайде тогава по-спий и дано се оправяш по-бързо. И поне супер, че си завършила работа с микрото  Peace

Кьолшесче, каква е тази среща на ФБ, на която си коментирала, от кой форум е?! Много яко са си прекарали хората, и като ги гледам всички, явно готини хора са, в готин форум..   Mr. Green

Всички болни мами да се оправят по-бързо,  а останалите да внимават да не се разболеят  Hug

# 722
Как ще се казва новата тема?

# 723
  • Козлодуй
giraf4e: много се радвам за теб и Йоана Simple Smile Качи малко снимки да й се порадваме и ние Simple Smile

# 724
eli_77 разчисти си пощенската кутия, че не мога да ти пратя ЛС.

# 725
Момичета, моята чанта за болницата вече е почти готова, остават само някои неща да пъхна. Нищо за бебето не съм взела, само за мен, понеже за него нищо не ми искат. Ако нещо се наложи като помпа, подплънки и други такива ще ми носят. Да ви питам сутиен за кърмене ще си взимате ли в болницата? Май ще трябва  newsm78
За омекотител и аз се чудя, но май няма да слагам, поне в началото - много химия се събира, пък и много ароматизирано става. Със Сано ще пера, той си е добре и без.
Мимче, много хубаво сте решили за сушилнята. Мои приятелки с деца ме посъветваха непременно да си взема. Било им е супер много от помощ. Ние си взехме, но досега я ползвах много рядко, че през лятото не си заслужаваше да я пускам при положение, че навън съхнат по-бързо. Тези дни обаче вече смятам активно да си я ползвам в това гадно време. Нашата седи върху пералнята в едно помещение, което е било предвидено за втора тоалетна. Имай предвид, че почти няма А класа сушилни. Да има най-много 2, 3 модела и са много скъпи. Не се притеснявай да вземеш B или C класа.
Вече е в къщи моята нова помощница - АЕГ, клас В  Mr. Green. Нямам търпение да я пуснем довечера, да се науча как работи и да почвам необезпокоявана с прането на бебешките дрешки, независимо от времето. Grinning
Хайде до скоро...

# 726
Маринка, честита помощница! Със здраве да си я ползваш.

А за име на темата - давайте предложения....., че не остана.

# 727
Здравейте и от мен !
Ние малко взехме да вдигаме кръвно та док изписа допегит 2 по 1/2
Днес вече е 120 на 80 дано все така да се задържи
Някой имал ли е такъв проблем
Аз по принцип съм с  мн ниско кръвно(110 на 70 на много е било до сега ) ма ся в 34 седмица взе да се вдига - оня ден в събота беше 135 на 85

# 728
  • Дъблин
viviq, аз взех да вдигам напоследък, в комплект с отоци по копитцата, та малко се притесних.
Започнах с ниско в началото - 90/60, постепенно го качих до 100/70, което е нормално за мен, но онзи ден вече беше 120/70  ooooh!
Казах на доктора днес, все пак беше еднократно толкова високо, не ми е изписал нищо, каза да продължавам да го следя всеки ден.

# 729
Да смърфиета и на мен така ми беше до съвсем скоро си беше все 110 на 70 което за мен си е нормално
Миналия път на ЖК беше 120 на 70 и аз малко се наострих вниманието
Та от време на време го мерех и така го хванах като се беше поикачило на 130 на 80
Сега с хапове го държим 120 на 80 ил;и 125 на 85  не ще да пада повече дано поне не се качва повече да си стои там
Четох ,че за високо кръвно се брои  140 на 90 и на горе ако има по-компетентни да кажат

# 730
Тук съм. Нямам време да пиша, а и няма с какво да се похваля Sad Пък и нямам нет по принцип и си покрадвам малко  Embarassed и имам доста проблеми с форума  Confused И само ви препрочитам отгоре-отгоре.
Като гледам доста болнички има Sad Да оздравявате бързо!!!  Praynig А другите да се пазите  Peace

Маринка, честита придобивка. Ще ти идвам на гости май да я изпробвам и аз  Laughing

Мимозка, браво за апартамента  Peace Ама доколкото разбирам нов не сте си намерили още?  Rolling Eyes Е, имате време да търсите Simple Smile

жирафче  Hug Много хубаво, че се справяш с кърменето. Дано всяка от нас се справи добре и да няма проблеми с това  Praynig Да нацелуваш малката по дупата  Heart Eyes

Аз ще кажа, че и айлан се изгуби - някой нещо да знае  newsm78

Иначе на мен доста почна да ми се стяга корема Sad Иии, много се притеснявам малкият да не вземе да излиза. Раничко е още... Поне да изчака да дойде ноември  Praynig Ама то и аз го тормозя много и хич не си почивам, но и няма как Sad

Само хубави неща да пишете  Hug

# 731
  • В две мънички очи...
Браво много сте активни днес Simple Smile
И аз да се обадя че съм тук Simple Smile Вчера разбрах що е това контракция появиха се няколко които усетих Simple Smile не бяха болезнени но пък малкия се опитва да се наглася и усещам едно неприятно напрежение над пикочния мехур. Ама мисля че има време Simple Smile
На болничките пожелавам бързо излекуване и да се пазите че тия вирусчета са много неприятни.
Иначе за сънищата и аз по цяла нощ раждам  Laughing

# 732
 wavey
Включвам се само да кажа , че аз от моята сушилня хич не съм доволна  Confused Може би има значение , че пералнята е със сушилня , а не е отделен уред . Но ми изкарва всички дрехи толкова намачкани , че после никакво гладене не ги оправя . А и много плетени неща се свиха в нея , та след първите няколко опити да се разберем с нея , аз се отказах . Ние живеем в къща и за сега в това мрачно време суша дрехите в механата на приземния етаж . Като пуснем парното , ще суша и по радиаторите , и без това трябва да внимавам да не е много сух въздуха .
А за омекотител , аз ще си ползвам за бебешките дрехи . Но в книгата " Близо до бебето" пишеше , че същата работа върши една супена лъжица сода за хляб към праха за пране . Ще пробвам да видя какво ще се получи , ако ми хареса може и така да процедирам .
Хм, имаше и друго но забравих  Wink

# 733
  • София
Хей, tonivil, моля да кажеш после за содата има ли ефект.  Peace
Последния път и моето кръвно беше 120/60, при нормално 100/70.  Peace

# 734
beru6ke-какво ти дадоха да пиеш за този вирус.При мен носа ме мъчи повече от гърлото,толкова много ме дразни едната ноздра сякаш ме щипе нещо вътре и непрекъснато едното ми оче сълзи  Cry А за носа ползваш ли нещо и какво?
Mimoza-Plovdiv-страхотна новина за апартамента,дано сега и вие да намерите желания от вас дом. Peace
viviq -това с кръвното хич не е добре,но ти си го следи стриктно.Аз съм с 90/60,а сега през бременността 100/6 и док.каза,че било чудесно.
MMka -не си давай много зор с училището да не се преумориш. Naughty
mim4ето -честито и тук за новата необходима придобивка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт