Смешки от форума - 3

• 71 819
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Куциндрел
Не разбрах коя е лесбийската тема. Rolling Eyes

# 31
  • Варна/Лондон
Не разбрах коя е лесбийската тема. Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531355.0
Само за интелигентни обратни е.... Laughing

# 32
  • При хората, които обичам
Е, ама фактът, че си обратен, не те ли прави интелигентен автоматично?

# 33
  • Варна/Лондон
Е, ама фактът, че си обратен, не те ли прави интелигентен автоматично?
Това е най- краткият път към поумняването и интелигентността. Laughing

# 34
Ако авторката може да го прочете това на един дъх, ще я призная.
Допускам, че тази по-долу може да е леководолаз, а и други предположения имам, ама.. Embarassed
Цитат
и аз съм върл фен на ботушите имам към 10-15чифта просто като видя красиви ботушки ми се разтреперва сърчицето даже снощи зърнах на една витрина едни бежовички с ресни трябва да отида да ги вида отблизко и ако има моя номер просто познайте какво ще се случи аз също не харесвам чизми на ток-вулгарно ми изглежда любим магазин ми е Дейчман има много ботушки и номерации което за мен си е проблем-40 номер по принцип зимата гледам да се съобразявам със зим. обстановка ако е мокро обувам кожени за да не ми се намокрят велурените обо взето много си пазя ботушките даже и при дъждовно време предпочитам да не изляза а да си остана вкъщи за да не пропуснат ботушите защото после трябва да ходя вечно с мокри крака

# 35
  • sofia
Цитат
и аз съм върл фен на ботушите имам към 10-15чифта просто като видя красиви ботушки ми се разтреперва сърчицето даже снощи зърнах на една витрина едни бежовички с ресни трябва да отида да ги вида отблизко и ако има моя номер просто познайте какво ще се случи аз също не харесвам чизми на ток-вулгарно ми изглежда любим магазин ми е Дейчман има много ботушки и номерации което за мен си е проблем-40 номер по принцип зимата гледам да се съобразявам със зим. обстановка ако е мокро обувам кожени за да не ми се намокрят велурените обо взето много си пазя ботушките даже и при дъждовно време предпочитам да не изляза а да си остана вкъщи за да не пропуснат ботушите защото после трябва да ходя вечно с мокри крака
  hahahaКолко топлота към бутушКите ме лъхна. Ма таз жена ги обича, ей! Ми що въобще ги обува?! А не им се любува отдалеч?!  ooooh! Joy

# 36
  • София
Големи сте злобарки! Жената е сложила 1 точка на тия 6 реда и вие да го правите на проблем, че не можете да си поемете дъх!!!

Мен ме разби пюрето от банан и онова за "рошавата"  Joy Joy

# 37
  • При хората, които обичам
Е, рошавата и на мен ми е фаворит. И не "рошава" а "недо...сресана". Нюансът е важен.

А такива като горния пост са само за измерване обема на белия дроб.

# 38
Тема: А защо ена желае да ражда?
Цитат
Ай да се изходя и аз, нищоче само на високосна година влизам тука Simple Smile
Моите наблюдения и опит са горе-долу следните:
1. на млади години - ами аз го обичам и искам да се женя и да родя от него.
2. Кат ударят 30-така - ми вече ми е време - га ша раждам, да го гледам и т.н.
3. На около 35-40 /ако е първо/ -изтървали влака отвсякъде и гледат да хванат последния вагон - па ко ще да става./казах ако е първо/
Естествено, че случаи и модификации много и нямат изброяване.
Кат се почне от изконния курвенски номер "аз да забременея, че да го вържа", та се стигне до"ами щото искам"
...
Та айде кажете - що жените искат да раждат и ни го навират в очите постоянно?
В края на краищата една жена не може роди от толкова мъже, на колкото жени аз мога направя бебета  Laughing
Ма ние не им го навираме тоя факт в очите
п.п: и настана вой Simple Smile

ooooh! ooooh! ooooh!
Авторът и е голям комплексар  Sick !

# 39
  • Шотландия
И на мен банановото пюре с точилка ми е фаворит. И жената с ботушки - витринка за тяяяях, витринка вкъщи - изобщо да не докосват тази земя, че е мръсно...  Joy Иначе, сериозно, мъничко завиждам на подобни жени, които си пазят така дрехите и обувките, ама на тези, дето отвътре им иде... Аз съм от другия тип - с "футболни наклонности", що се отнася до обувките  bowuu

# 40
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524841.0
За една загубена тарантула и мгого подобни траги- комични истории!
Приятно четене Popcorn

# 41
Цитат
Да, не е равнозначна. По-вредна е от цигарите и алкохола. Те все пак са природни продукти. Тютюна расте на нивата, алкохола се прави от плодове (стига да не е менте). А колата е 100 % чиста химия. Направо ви се чудя на безгрижието да я пиете. Бременни или не.

Става дума за Кока-кола  Laughing

# 42
  • София
Цитат на: ...
Хората са нетърпеливи да се изявят - справка дис. Whistling
Цитат на: ...
Те винаги са били нетърпеливи. Цяла година пръхтят на старта...  Laughing

Laughing

А тези девойка от предната страница с рецептата за сандвича е феноменална. Така не съм се смяла от много време.

# 43
Мдааам, и много жалко, че изтриха темата иначе щеше да прочетеш още много свежи рецепти  Mr. Green !

Попаднах на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531723.0 Самото съдържание си е окей, обаче заглавието е  Mr. Green ! Този тип поезия ми идва малко в повече!  Joy

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 12:17 от Kölsches Mädel

# 44
Цитат
***, от подта ти съдя, че в чужбина се прави по-лесно бизнес отколкото тук
Тази съфорумка така се поти че й личи че е от чужбина. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт