Смешки от форума - 3

• 71 823
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Да не би да е искала да напише подписа?  Thinking

# 46
По-скоро "от поста" - с и д са съседни клавиши на фонетичната клавиатура Wink

# 47
Цитат
Надявам се да намеря отговори тук на моите въпроси, защото вече незнам какво да правя. От родилния дом си тръгнахме със MB2-631 зверски колики. Там са му давали НАН - имаше запек, сменихме с Фризолак - изприщи се и запек, започна да повръща, MB2-632 минахме на Фризовом - никаква промяна освен че оправихме запека. Така педиатъра каза - Аптамил АР. Пие го - запека изчезна, повръщането също, но останаха MB2-633 зверските колики. След последната консултация каза, че от аптамила са му по-силни коликите. Възможно ли е? Но пък от него не повръща. Каза да го пробвам да яде Розов Хип. Е да ама не - яде го и повръща, но ако го давам 50:50 с Аптамил АР няма проблем и коремчето MB2-634 му е по-спокойно.
Това е последното мнение в темата " Аз съм против задължителното вероучение".  Confused Може би скритият подтекст е, че от вероучението се получава запек?  Grinning

# 48
  • Italia
Дидева, а какво са MB2-631 зверски колики? Защо по-надолу стават MB2-633 зверските колики? Склонна съм да повярвам, че коремчето MB2-634 му е по-спокойно, но какво става с останалите коремчета (по груби сметки, 633 на брой)?

# 49
  • При хората, които обичам
Според мен това е броят на спазмите от колики, защото в течение на поста нарастват. Но не мога да твърдя със сигурност. Пък и остава висящ въпроса що е то МВ2.

# 50
Не ме разсейвайте, че още търся връзката с вероучението.  smile3529

# 51
Пък и остава висящ въпроса що е то МВ2.

Глави от Библията? Но те се отбелязват по друг начин...  Thinking

# 52
МВ302 е модел промишлен вентилатор, В-2 е модел бомбардировач. Става ми все по-страшно.

# 53
МВ302 е модел промишлен вентилатор, В-2 е модел бомбардировач. Става ми все по-страшно.
Представи си какво ще стане, ако бебето вземе,че пр...., изпусне газове.  newsm30

# 54

А на мен - зловещо:

# 55
Бъг в уиндоуса, надявам се. Не в бебето.

# 56
  • Sofia
Запис, че Joy

# 57
Бате Бойко щом сънувам, сутрин с милото палувам.  Flutter
Юнчето щастливо лази, Бате Бойко щом го пази.  Hug
Треперете, зълви, тъщи, Бате Бойко пак се мръщи!  Mr. Green

Joy

# 58
  • Варна/Лондон
Бате Бойко щом сънувам, сутрин с милото палувам.  Flutter
Юнчето щастливо лази, Бате Бойко щом го пази.  Hug