Смешки от форума - 3

• 71 697
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна/Лондон
Е това последното ме убеди каква грешка допускам, че не чета КМ. Виж ти колко е напреднала и навлязла навътре  фотографията ... Tired

# 496
Цитат

Re: Защо децата ни не спортуват
« #359 Ср., 02 Март 2011, 00:43 »

Защото няма кой да се сети да ги запише - просто мисълта се изплъзва от ума.
newsm78Сега ми стана ясно.

# 497
Е това последното ме убеди каква грешка допускам, че не чета КМ. Виж ти колко е напреднала и навлязла навътре  фотографията ... Tired

еее, ама това е от "на пазар"... ся не ги набеждавай красавиците залудо   Laughing
тъкмо се гласях аз да го постна...  е, интересна идея си е, може да се окаже нова пазарна ... ниша  Mr. Green

# 498
Аз не разбрах за какво става дума SadПростете невежеството ми,някой ако може да обясни... Grinning

# 499
  • София
Аз не разбрах за какво става дума SadПростете невежеството ми,някой ако може да обясни... Grinning
Аз поне така го изтълкувах, без наличие на линк: някаква мома иска да си прави фотоепилация на интимната област, наричана още - триъгълник, в някакъв салон.
Ако съм права, то не виждам нищо смешно в поста на мацката, нито би ми хрумнало да го вържа с фотография. Все пак става дума за КМ, не за пост в темата за фотография  Peace
Ако не съм го изтълкувала правилно, ще ми се посмеете и здраве да е Mr. Green

# 500
Тонка, и аз така го изтълкувах,но реших,че аз съм в грешка нещо... newsm78

# 501
  • София
tonkabonka - Да, това е идеята на поста по принцип.  Peace И не става дума за КМ, а за форум На пазар. За непросветените обаче може да се разбере и по друг начин.... поне аз си мисля, че е смешно, а за вас не знам.  Simple Smile

# 502
Мале, аз помислих, че ще се снима и реших, че е новата мода.... Срам, срам...  Embarassed hahaha

# 503
  • Варна/Лондон
И аз вече час се срамувам в ъгъла...

# 504
tonkabonka - Да, това е идеята на поста по принцип.  Peace И не става дума за КМ, а за форум На пазар. За непросветените обаче може да се разбере и по друг начин.... поне аз си мисля, че е смешно, а за вас не знам.  Simple Smile

и по-смешно стана  Laughing Wink

какво фото, какви пет лева Joy 
че то нали всеки може да се щракне с телефона, ако му е дотрябвало баш такова фото  ...( за какво ли? newsm78) Mr. Green , а то има какво да се научи и в КМ ... аз така разбрах, че кавитацията няма нищо общо с гравитацията  Laughing

# 505
"Фото на интим" си е смешка отвсякъде. Никой не е длъжен да е в час със съкращенията на тази или онази процедура. Пък и нямаше да и се изтъркат пръстчетата на авторката, ако беше написала "фотоепилация"...

# 506
А ако някой търси фото на "Антим", ще стане съвсем смешно.  Mr. Green

# 507
Цитат
Искам да ви попитам, когато детето се роди в София, записват ли го като гражданин на София?

# 508
  • Талант на 2012,2013 г.
Цитат
Искам да ви попитам, когато детето се роди в София, записват ли го като гражданин на София?

Joy Joy Joy

# 509
Цитат
Naughty Ако е родено в София записват го като български гражданин. Tired
Да беше родила в България за да е софийски гражданин. Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт