Смешки от форума - 3

• 71 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Онзи ден си купих кайма от Бг магазина с орден Стара планина та ми е много интересно да я пробвам.
Joy
Много яка тема.

# 556
Е ка да не е смешно бе. България се дели на две - София и провинцията. От своя страна София се дели на две - център и останалото.
Не само на мен ми е смешно, цялата глутница цвили. Собственичката на местожителство център пита защо са почнали да режат висящи кабели от центъра, а не от периферията.

Имаше една тема за диференцирането и идентифицирането.   Laughing  Това, със българското и софийското село, си е баш за там. Остава "баш- център" и "периферен център".

# 557
Цитат
Чела съм,че Нострадамус /бил е трамплиер!/...
   Laughing Laughing Laughing

# 558
  • София
Цитат
Чела съм,че Нострадамус /бил е трамплиер!/...
   Laughing Laughing Laughing

Joy
На трамплин ли е скачал или е трампил яйца за мляко със съседа?  Thinking

# 559
Е ка да не е смешно бе. България се дели на две - София и провинцията. От своя страна София се дели на две - център и останалото.
Не само на мен ми е смешно, цялата глутница цвили. Собственичката на местожителство център пита защо са почнали да режат висящи кабели от центъра, а не от периферията.

Имаше една тема за диференцирането и идентифицирането.   Laughing  Това, със българското и софийското село, си е баш за там. Остава "баш- център" и "периферен център".
"Баш център" са тия със софийското гражданство предполагам Wink

# 560
Цитат
Немога да си представя детето ми само да се издере така, само щото имало малки нокти или да се е сърбяло от пъпки ??? Той неможе още да се сърби, на една годинка и 4 месеца е, още незнае какво е сърбеж!?!? Другата учителка казва че въобще не е викал и като се обърнала и ХОП - ИЗДРАН ! Ще ги съсипя, всички институции ще вдигна на крак!

Поводът да се пусне темата никак не е смешен, ама... Как "се сърби" дете? И от каква възраст започват да "се сърбят" децата?  Thinking
Но пък има група във фейса, който иска, може да се присъедини.  Hug

# 561
Това, за "сърбенето", откровено не го разбрах. Що за чудо е? Дай линк.

# 562
  • София
Това, за "сърбенето", откровено не го разбрах. Що за чудо е? Дай линк.
Е, горе-долу става ясно. Детето явно ходи на ясла и майката го взела от там издрано. Или поне майката така смята, тъй като детето според нея не е в състояние самичко да "се сърби", т.е. да се почеша  Wink Съответно ще вдига всички институции на крак заради посегателството върху отрочето й!

# 563
Ами на мен въобще не ми е ясно. Ясленски теми отдавна не чета /ако терминът е от такава/.
Има и едни за бабините девитини, може и такова чудо да е.
И "почеша" за детето ли ползват? Съвсем ми стана мътно.

# 564
Цитат
Темата и без това замря,.......................................,та си викам 'я да разбулим духовете'   Whistling  Laughing  Wink

# 565
  • На морето!
Ей, някои от конака живеят във филм, егати. Чак пък заплахи на лични Mr. Green

Ох, много бих искала да видя съдържанието... "Гюлфие не е долна курва, курвата си ти, тъпа краво, сикиш да не видиш!"  Mr. Green
Ей това направо ме разби  Joy Смея си се тук, в офиса, вече половин час...

# 566
Цитат
Добро утро и от мен, току що си изпих първото хапче стара лида и много се притеснявам за страничните ефекти (дано не умра #Crazy #Crazy  ).

# 567
Цитат
Добро утро и от мен, току що си изпих първото хапче стара лида и много се притеснявам за страничните ефекти (дано не умра #Crazy #Crazy  ).
Като знам как действа хапчето първоначално човек може да напише някоя смешка във форума, а след това направо да си умре.

# 568
Кажете какво е това хапче, че се притесних за потребителката newsm78 някаква дрога ли е

# 569
Аз дрога не съм взимала, но веднъж взех такова хапче от приятелкка и около 5-6 часа бях в ужасно състояние.
Иначе хапчето е за отслабване.

Общи условия

Активация на акаунт