Смешки от форума - 3

• 71 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за инфото Hug

# 571
Баш дрога си е, амфетамин.

image, в темата, от която цитирам, всички знаят как действат хапчетата, но това не ги спира да ги взимат.

Може би наистина трябваше да уточня, че лида са китайски хапчета за отслабване, а не лекарство.

# 572
Малко спам, не съм чела темата, но отказвам да повярвам, че някой се е чувствал като мен и е продължил да взима това. Още повече, че не виждам как ще се отслабне. 5-6 часа ме държа и въобще не съм мислила за ядене, но след това си имах завиден апетит.
Нооо...луди всякакви.

# 573
 Ако сте гледали "Реквием за една мечта" на Дарън Аронофски, там едната героиня взимаше точно такива "хапчета за отслабване"(амфетамини), за да може да облече любимата си рокля, става завивима от тях, краят няма да ви разказвам.

# 574
Олеле, взима хапче за отслабване и стиска палци да не умре  ooooh!
Да си слаб е по-важно, отколкото да си жив.

# 575
не вярвам да са с амфетемин тия таблетки , по-скоро са с ефедрин , като хербалайф ..

# 576
ето още една причина да си остана дебела  Flutter

# 577
  • Sofia
Слаб и с изпържен мозък - гениално. Ех, защо не четат тези момичета Tired

# 578
Слаб и с изпържен мозък - гениално. Ех, защо не четат тези момичета Tired
hahaha Може би нямат какво да им се изпържи....

# 579
Онзи ден си купих кайма от Бг магазина с орден Стара планина та ми е много интересно да я пробвам.

Това е много яко. Сигурни ли сте, че не е нарочно търсен ефект? Мисля да го популяризирам сред познатите си, още повече че това дето са го лепнали наистина прилича на орден... Joy Joy

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 10:13 от Iris04

# 580
  • На морето!
Онзи ден си купих кайма от Бг магазина с орден Стара планина та ми е много интересно да я пробвам.

Това е много яко. Сигурни ли сте, че не е нарочно търсен ефект? Мисля да го популяризирам сред познатите си, още повече че това дето са го лепнали на истина прилича на орден... Joy Joy
А и като се има предвид Президентът как го раздава- като сувенир от България, с който се измъква когато не знае с какво да впечатли някого.

# 581
Цитат
За 2- годишна бонбониера - 20 лв. с пощата

# 582
  • София
Цитат
Така, извадено от някакъв контекст, нищо не се разбира. Или поне аз не схващам  Peace

# 583
Цитат
Така, извадено от някакъв контекст, нищо не се разбира. Или поне аз не схващам  Peace
Мда, вярно
От продавалника е, обява за комплектче за момиченце  Laughing

# 584
Ако сте гледали "Реквием за една мечта" на Дарън Аронофски, там едната героиня взимаше точно такива "хапчета за отслабване"(амфетамини), за да може да облече любимата си рокля, става завивима от тях, краят няма да ви разказвам.

От амфетамините човек не развива физическа зависимост, а психическа, ако ги взима дълго време. Общо взето амфетамините не са наркотик, който води до силна зависимост като хероина например.

Общи условия

Активация на акаунт