Смешки от форума - 3

• 72 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • на село
Ако сте гледали "Реквием за една мечта" на Дарън Аронофски, там едната героиня взимаше точно такива "хапчета за отслабване"(амфетамини), за да може да облече любимата си рокля, става завивима от тях, краят няма да ви разказвам.

От амфетамините човек не развива физическа зависимост, а психическа, ако ги взима дълго време. Общо взето амфетамините не са наркотик, който води до силна зависимост като хероина например.

Лека дрога, викаш....  Laughing

# 586
Ако сте гледали "Реквием за една мечта" на Дарън Аронофски, там едната героиня взимаше точно такива "хапчета за отслабване"(амфетамини), за да може да облече любимата си рокля, става завивима от тях, краят няма да ви разказвам.

От амфетамините човек не развива физическа зависимост, а психическа, ако ги взима дълго време. Общо взето амфетамините не са наркотик, който води до силна зависимост като хероина например.

Лека дрога, викаш....  Laughing

В сравнение с хероина е лека дрога, да.

# 587
  • Sofia

Обичам да ми говорят така  Flutter Говори ми..говори ми.. Не бе, то няма страшно Joy

# 588
  • на село
Майчице!  Shocked Сега се зачетох във темата. На тия момичета, да ме прощават, ама определно им хлопат дъските!

# 589
  • София
Майчице!  Shocked Сега се зачетох във темата. На тия момичета, да ме прощават, ама определно им хлопат дъските!
Дам, що просто не спрат да ядат, вместо да зобят амфетаминки.

# 590

Обичам да ми говорят така  Flutter Говори ми..говори ми.. Не бе, то няма страшно Joy

Напротив, има страшно. Амфетамините не те правят физически зависим от тях, не са като никотин,или хероин, но имат други вредни ефекти. Водят до безсъние и депресия, причиняват чувство на тъга, вредят зверски на кожата, водят до липса на апетит, ако човек пие алкохол,и взима амфетамини не се напива, а ако амфетамините се шмъркат като кокаин на линийка увреждат лигавицата на носа и обонянието. Водят до отслабване.

# 591
  • на село
А аз все се чудя, кой здравомислещ човек би пренебрегнал всичко гореизброено, само за да свали 2-3 кг. Ми да отидат на стадиона да побягат. По три- четири обиколки да правят на ден, пак ще ги свалят за месец, без да се дрогират.  Rolling Eyes

# 592
  • Sofia
Отилия, всичко това е точно така. Въпросът е защо под поста на Инфантилина реши да обясняваш, че амфетите не водят до физическа зав-ст, а до психическа и то след дълга употреба и че са "слаб" наркотик.
Лесно е някой да си каже "а, то било слаба работа". Дори да не си даваш сметка, така репликираш първия пост. Второ е офтопик в темата. Трето отдавна не се говори за "слаби" и "силни наркотици", а зависимостта си е зависимост. Спирам, че темата по идея тук трябва да е смешна..

# 593
  • Lost in a fairytale ...
Цитат
Инфантилина
  Joy
Звучи като лекарство някакво  Joy

# 594
Жените сте мързеливи. Както Отилия е помръзва за половин ден да почисти покрай кочинkата си, така и въпросната я мързи да потича сутрин и си вика - не може да няма медикаментозно "лечение".

# 595
Цитат
Инфантилина
  Joy
По- скоро като нафталин Simple Smile

# 596
  • Lost in a fairytale ...
Цитат
Инфантилина
  Joy
По- скоро като нафталин Simple Smile

ХАхах, да  Laughing

# 597
Цитат
ivo.apostolov, честито, леко бременеене на бъдещата мама и на теб

# 598
  • София
Цитат
... тия деца хора ше стават, няма цял живот деца да си бъдат...

# 599
  • София
"явно телешкото ти е много старо по-скоро овче"

Joy

Общи условия

Активация на акаунт