Смешки от форума - 3

• 71 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
вероятно се шегува

# 541
  • София
Не ти, авторката на бисера  Simple Smile
Разбрахме се  Joy

# 542
 Това означава, че тези, които искат да получат знания са дискриминирани, а техните родители вместо да си лекуват децата, ги поощряват.

# 543
Цитат
Онзи ден си купих кайма от Бг магазина с орден Стара планина та ми е много интересно да я пробвам.

# 544
  • София
Цитат
Онзи ден си купих кайма от Бг магазина с орден Стара планина та ми е много интересно да я пробвам.
Joy Joy Joy
Е...много е добро!!!

# 545
Цитат
Joy Joy Joy
Е...много е добро!!!
Направо си е за орден  Laughing

# 546
Гоце раздава ордените като кюфтета и кебапчета по време на избори, как да не се объркат хората  Mr. Green

# 547
То нищо не е чудно, на каймата да й дадат орден "Стара планина".

# 548
То нищо не е чудно, на каймата да й дадат орден "Стара планина".
Тц, по- й мяза "Мадарски конник"! Ха, сетете се, що!

# 549
Местожителство:
София, център

# 550
  • София
К'во ти е смешно, Вълк?!
Тук има общини и райони. София е доста голяма. И става все по-голяма. За жалост.

# 551
Е ка да не е смешно бе. България се дели на две - София и провинцията. От своя страна София се дели на две - център и останалото.
Не само на мен ми е смешно, цялата глутница цвили. Собственичката на местожителство център пита защо са почнали да режат висящи кабели от центъра, а не от периферията.

# 552
  • София
И на мен са ми го клъцнали, Вълк. А жената явно просто е уточнила в коя точно част на София живее. Това си е стандартно. И "център" за София е много обширно понятие, то също се уточнява, но да не влизам в подробности.

И наистина не разбирам що са почнали от центъра? Като кърпят асфалта, все към околовръстното ги влече, ние тук си разбихме колите в дупките, ама като режат кабели - от нас почнаха Twisted Evil

# 553
Ако беше написала София, Люлин нямаше да има драма, предполагам.

# 554
 Вълк, и данък сгради се уточнява.
Да оставим въпроса с цените.

Общи условия

Активация на акаунт