Отговори
# 510
  • Пловдив
И аз сега се поразрових и наистина тези Памперс гащи са за възрастни..ох, вижда ми се малко странно, май ще си остана на гащите за еднократна употреба Simple Smile

# 511
Здравейте и от мен!

Vilkoni, дано всичко се нареди по най-добрия за вас начин. Божа работа!

Ванче, почивай си и говори на бебчо да не мърда  Simple Smile Всичко ще е наред.

И аз си нямах представа от еднократни гащи и памперс гащи. Беше ми полезно да науча и даже си ги добавих в списъка на 7/8 /нали от него плагиатствам  Grinning/.

# 512
Добър вечер момичета как сте вилкони  bouquet всичко да се подреди по най-добрия за вас начин Peace.Малкия си игаре ама аз нещо много ме стяга корема newsm78 Confused сега отиваме с таткото на лекар да видим какво става Praynigдано не раждам толкова рано стйскайте палци момичета Praynigще пиша като се върна лека вечер.  bouquet

# 513
........мамаPraynig  Hug

# 514
За бибите- всичко което влиза в устата на бебето и не е гърда ще ви попречи на кърменето. И аз тиках бибата с Явор и глюкозата, която загрижената педи ни изписа. Педиатрите казват че успокоява количките, да, успокоява ги но не бибата а сукането, като се слага на гърда при всеки плач се успокоява бебето и няма толкова колики  Peace
Аз бях писала за памперсите за възрастни- памперс-гащи, че са много удобни и смятам да взема такива за раждането  Peace
В момента коша за памперси е намален в асда http://direct.asda.com/Tommee-Tippee-Nursery-Essentials-Tub/0026 … 9,default,pd.html

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 20:50 от BebEshOnDeL

# 515
Ехооо  Grinning
Много ми гот днес. Сутринта бяхме на лекар - 2кг, 32 седмица, голям мъжага, мамин.
Купих и милата количка  http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.janeslalompro.org. … p;ved=0CCgQ9QEwBQ
Само да се похваля  Hug
Връщам се да чета.

# 516
Азазела, честито, не ми дава количка в линка , който си пуснала.
Бравооо, голям мъж отглеждаш Hug
пс Сега я видях, много е хубава, със здраве да си возиш бебока Hug

# 517
  • Пловдив
Ехооо  Grinning
Много ми гот днес. Сутринта бяхме на лекар - 2кг, 32 седмица, голям мъжага, мамин.
Купих и милата количка  http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.janeslalompro.org. … p;ved=0CCgQ9QEwBQ
Само да се похваля  Hug
Връщам се да чета.

Честито за количката Simple Smile  и от  декември месец да си я ползвате със здраве Simple Smile

# 518
ivka_007  Това са гащи които си се обуват като всички други,много е добра цената а и обуваш и хвърляш после  Peace Peace Peace
Разликата между памперс гащите и памперсите за възрастни е че гащите нямат лепенки направо ги обуваш,и ми казаха че не те стягат.Аз видях на мацката понеже тя си носи и като я оперираха и и беше много удобно PeaceТака че това ще е моя избор
Azzazela Честито количката е много хубава Hug Hug Hug да си я ползвате със здраве

# 519

Иначе днес купих помпата на Медела, няколко шишета и стерилизатор. Честно да ви кажа се отчаях сега в нас... гледам като индианец Simple Smile Нито мога да разбера принципа на помпата, нито на стерилизатора... не смея да ги разглобявам... ще чакам половинката май като има време да разучаваме заедно Simple Smile

А за бибероните за шишета какво бяха споделили мамите с опит? Силикон или каучук е по-добре? И също май Dobra беше споменала кое е по-добре между PP и PES за пластмасовите шишета...
Уфф аз с моя ю-тюб... но както и да е  Whistling Виж там клипчета за сглобяване и ползване на Меделата. То като за американци е обяснено  Joy
За шишетата, аз си взех РР и казах, че смърди ужасно  Sick Измих го 4-5 пъти с бебешко веро (Бочко), после 3 дена на терасата. Вече не мирише и го ползваме. Но аз не преварявам за 3 годишно.
Надали бисфенола е единственото "лошо" вещество. Просто за него се чу... Бих заложила на PES като материал. Имам една приятелка, доктор-инженер, която има бебе и работи с пластмаси. Ще се консултирам и ще споделя.
Най-добре на цица, да ни е мирна главата  Mr. Green
А за бибите -имат и доста плюсове, но минусите се явяват на късен етап, когато не можеш да реагираш и да промениш нещата  Tired Примерно когато другите набори ядяха препикан от котки пясък по площадките, моето си смучеше кротко биба и не пипваше от земята. Но сега въпросните други са със здрави зъби, а на моето се чудя как да ги спася  Cry

# 520
KalinaZ, смятам че си напълно права за температурата. Вероятно и ние ще се пробваме да поддържаме 20-22 градуса, но проблемът е че на мен ми е студено на такива градуси.  Blush

koqto, нищо не разбирам от тези подплънки. Но и на мен ми предлагаха еднократни 24 броя на Nuk, но прецених, че май предпочитам многократните на Avent, но въпросът е кои?

augustas, относно пристягащите гащи, гледах ги в Сердика мол в София в м-н Хиполенд, мисля че бяха точно Anita както KalinaZ е споменала - цената беше около 60лв. Питах ги как мога да разбера кой номер е за мен, а те ми отговориха, че след раждането трябвало да отида да си ги купя. Обаче голямата идиотщина е че нямат пробна (исках да меря сутиен за кърмачки). Не бих инвестирала толкова пари в нещо, което може да не ми стане. Май ще търся други алтернативи за магазин.

ludmilana, благодаря за информацията.

Vilkoni, освен една голяма Hug друго не мога да кажа.

vanqstoeva, да пазиш леглото. И аз съм долу-горе в същото положение - пия с шепите хапчета, но забелязвам, че най-малко са ми контракциите, когато не мърдам от вкъщи, не готвя, не чистя - само съзерцание и лежене. Wink

...........мама, стискам палци това да е фалшива тревога.

# 521
Dobra, благодаря ти за инфото пак Simple Smile Аз пък тези шишета не ги усетих да миришат на нещо... но ще взема да набавя и от PES тогава Simple Smile

Mary_Angel, мислех да ходя утре за тези гащи пристягащите ама явно сега няма да стане...

........мама, пази се! Почивка и пиши какво става! Стискам палци да е наред всичко  Hug

Azzazela, честита да ти е количката и декември със здраве да я ползвате с твоето голяяяяяямо момченце Wink

Лека нощ, момичета!

# 522
Добро утро момичета  wavey

Положението със съня става все по-зле. Днес се събудих не зная кога, към 05:00 може и по-рано и край, не можах да заспя. Това вече си е редовен номер при мен, явно е вид тренировка за декември, когато бебка излезе  Crazy

Vilkoni, много прегръдки  Hug и Господ да е с вас и да ви помага.

vanqstoeva и ...........мама, стискайте фронта момичета, още малко остана, почивка, лежане и това е, както каза и моя док "тия месеци не се прави на голяма домакиня, повече почивка и лежане"

За гащите аз мислех първо колан да си взема, а не гащи, но сега се замислям за гащи. Във Скай Сити Мол в Слатина на най-долния етаж също има магазин за бременни и продават същите неща като във Хиполенд в Сердиката, аз си взех от там сутиен, но там си има пробна и може да пробваш на воля, стига да имаш сили, че като се сгънеш два пъти и ти отиде желанието за пробване и шопинг  Joy

Хайде лек ден   bouquet

# 523
Добро утро мамчета  Hug.Едно кафенце от мен

Дано днес да се похвалим само с хубави неща  Praynig.
...........мама дано всичко да е наред.Незнам и на мен какво ми стана,но вчера вечерта като ме стегна корема Sad ,после ме отпусна,ама започнаха менструални болки и аз бая си се шашнах  Tired.Пих магнезий и нош-па и си легнах,а мъжа ми през цялото време дай да ходим до болницата .....И на всичкото отгоре и бебчо се чекнеше и ми опъваше корема и още повече ме боля  Crazy.Сега съм добре  PraynigМного се иплаших да не са контракции ,че четох ,че понякога не е нужно да те стяга корема на спазми,а може и да са като предменструални болки newsm78.

Сега видях ,че продават помпа на Медела мини електрик  във форума за 70лв.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 08:00 от The Girl

# 524
Добро утро и от мен,
........мама, душичко пази се много,много добре разбирам какво изпитваш сега ,да, истината е в покоя не трябва май нищо да се прави.Всички момичета са прави дето ни съветват да пазил леглото.

The Girl мерси за кафенцето и аз се присъединих.
Хайде засега чао до после.

Общи условия

Активация на акаунт