Отговори
# 480
Здравейте   bouquet
Тъкмо да кажа добро утро и се усетих, че то вече обеда мина  Mr. Green

Ванче, не се напрягай излишно. Лежане му е цаката. С щерката имах разни ...хммм... признаци да излезе рано, рано, но накрая всички от отчетната родиха, а аз се депресирах от преносване. Бебо ще стои колкото трябва - ти само ще му помагаш с гледане на мнооого телевизия, четене на книжки и опъване на кълки по диваните  Heart Eyes Ставане само до WC  Peace но те лекарите са ти казали   Blush
Днес за стотен път влязох да разгледам дрешки за бебето и излязох с покупки за каката. Намаза милата, какво да я правя.
И да споделя, за който не е чул. Нали началото на годината гръмна голям скандал в Сандански за уж насилвано бебенце от баща му. Малкия го взеха в Пирогов, майката я изолираха, а бащата в ареста. Нещата се раздухаха по много извратен начин от медиите... Сега се оказа, че наистина случаят е свързан с неоткрито навремето заболяване. Дано вече лекуват детето адекватно... Пък изродите от медиите поне да се сетят, да се извинят. Подробно следях как си съчиняваха и измисляха...  #2gunfire  Ей, голям глад за кръв и зрелища!

# 481
Takaaa здравейте пак.
Аз пак на покупки и аз бях. Взех всичко необходимо за бебчо за болницата кремче п/в подсичане, олио и шапмоанче. Спрях се на Бебино. Бибка взех, колко ще я иска то ще си покаже, остана ми само памперси да взема един пакет от около 20 броя.
За мене си взех лигнин бял, че по мекичък. Довечера и него ще добавя в сака. Тоал. принадлежности до някъде съм ги събрала. Само трябва бабешки гащи да си взема, че аз със сигурност ще съм секцио и да не ми пада ластика на шева. Еднократни гащи има в dm  5лв. и нещо за 5броя. Незнам дали ще имам нужда от такова нещо.
Та така полека се пълни и моя сак, че дето се казва не остана, пък и да няма изненади по-рано.  Thinking
Това от тука, спокоен ден.

# 482
И аз да се похваля с моята покупка от ибей - помпа ръчна на Авент ,чисто нова за 22,15 лв. с доставката.Единственото нередно било в опаковката ,че кутията била леко повредена.Еййй камък ми падна от сърцето по цял ден се ровя и ги разглеждам тези помпи,сега дано да имам и кърма  Joy .Най-хубавото е ,че брат ми ми обеща ,че ще ми зареди картата ,с която пазаруваме от ибея  newsm44!!!
Сега трябва да следя и за стерилизатори...вие какво ще кажете по въпроса?За микровълновата вършат ли някаква работа?Все ми се струва ,че и обикновенна пластмасова кутия ще свърши същата работа,ама даже и в магазина не съм ги разглеждала хубаво и може да се бъркам.Чудно ми е ,защо са толкова скъпи  newsm78

# 483
  • София
(wind) , добре че спомена за тея гащи, че си ги намерила в DM, за да отида и аз да си купя, че почнах да се кахъря (ще каже човек, че всичко друго съм купила hahaha) откъде да взема, за да си ги избера аз, а не да оставя горкия ми мъж после да се чуди къде да ми търси
А те какво представляват? Като памрес ли са или като хартиени гащи? В смисъл еднократни, еднократни, ама мога ли да си ходя до тоалетна и после да са на мен? Оф, сещате се какво ви питам....  Joy  hahaha  Joy  hahaha  Joy  hahaha какви обяснения, какво чудо

И друго да ви питам - стават ли ви пръстените? халки/годежни пръстени? Аз не могада си ги сложа, ужасно е  Cry

# 484
А те какво представляват? Като памрес ли са или като хартиени гащи? В смисъл еднократни, еднократни, ама мога ли да си ходя до тоалетна и после да са на мен? Оф, сещате се

Гащите са от нетъкан текстил - разбирай като "ютените покривки" от соца, но по-фини разбира се. Подобни, но тип прашка дават в козметичните салони при интимна кола-маска. Ами удобни са, не се късат при събуване за WC. Еднократни са доколкото не стават за пране. В болницата си е 6 да си с такива. На мен 1 пакет от 5бр. ми стигна, но първите дни карах изобщо без гащи, стисках си кълките с превръзка за родилки и ходех като японка до WC.

# 485
  • Пловдив
 Joy оле, момичета, това с тези гащи ми звучи много смешно..Аз сега не разбрах, те стават ли да се сложи лиглин на тях, предполагам , че не са прашки  Grinning..Трябва и аз да отскоча до DM, че иначе не знам какви гащи трябва да си взема... newsm78

# 486
Момичета от кой ибей е най-изгодно да се пазарува?Става въпрос относно цената на доставката?

# 487
Бибка взех, колко ще я иска то ще си покаже

Имам чувството че повечето майки смятат биберона за задължение и не мога да си обясня защо. Те са по скоро вредни, отколкото полезни. Да не говорим, че ако бебето е кърмаче и тикането на този биберон в устата само може да го отбие от гърдата. Или майките решават да им тикнат бибата в устата, за не "се обажда" по много бебето.
А трябва ли бебето да "иска" бибката? Ако изобщо никога не му се предложи такава то как ще знае примерно, че ще му липсва?
Как мислят тези, които имате вече едно детенце и сте минали пътя с бибата? Дали е вярно също че и биберона може да изкриви зъбите?

Сега трябва да следя и за стерилизатори...вие какво ще кажете по въпроса?За микровълновата вършат ли някаква работа?Все ми се струва ,че и обикновенна пластмасова кутия ще свърши същата работа,ама даже и в магазина не съм ги разглеждала хубаво и може да се бъркам.Чудно ми е ,защо са толкова скъпи  newsm78

Може би за да вземат парите на хората, но и аз бих искала да зная, ако тази кутия за микровълнова (нали има едни капаци) върши работа да си спестим парите за стерилизатор. Аз гледах в един магазин стерилизатор на Чико за 30 лв, като че ли не е толкова скъп,ама ако мога да ги спестя защо да не му купя на бебето нещо друго за тези парички. А и за стерилизатора не мисля да избързвам, ако детето е кърмаче няма да ми трябва първите месеци. Дано!

# 488
Здравейте бременни мацки Hug Времето е ужасно ,цял ден вали и е потискащо ooooh! не ми влияе много добре,но какво да се прави,все пак идва зима!!!

Джозефа аз имам голям проблем с халката,не мога да си я смъкна от пръста,а да не говорим че освен нея на пръста си нося и годежния пристен и него не мога да помръдна-оня ден падна голяма борба,щях да си счупя пръста,но нестава hahaha дано като отслабна след раждането да мога да ги поразмърдам Wink

Аз днес ходих при доки на преглед и съм много доволна,защото бебичка се е обърнала с главата надолу,дано така да си остане до края Praynig Тежим 1600кг. и сме с 10 дена напред.Кръвотока към плода е добър!!!Прегледаме и вагинално,защото тия дни се бях много притеснола-нали си имам бяло течение,но 2 сутрини поред като стана и отдолу направо усещам как ми се стича рядко и бистро като вода-какви ли не работи ми минаха през главата-да не е изтичане на околоплодните води и да зема да родя Shocked,но нещата са добре-течението ми е от бременността,не е страхно за плода,но ми изписа едно таблети,които да слагам вагинално вечер 10 дена.Искам да питам някоя мама дали е ползвала такива и дали има ефект,дали ще изчезне течението-става въпрос за Гино-Певарил newsm78.,големи са като свещичките

# 489
Момичета от кой ибей е най-изгодно да се пазарува?Става въпрос относно цената на доставката?

От английския Мари. Ние вече имаме три успешни покупки от там.  Peace

# 490
  • София
Здравейте и от мен!
Аз най накрая спрях да работя, взех си 2 седмици отпуска и от 27.10 ми започва болничния.В сряда ходих на очен лекар и познайте какво стана???Изтъняване на 3 места на ретината и на двете очи и на дясното дупка в ретината #Crazy, нормално раждане при мен е забранено Sad.Направиха ми заздравяване на едното око, щях да родя преждевремменно Shocked, другото око ноември месец, но въпреки това изобщо да не се глася за нормално раждане.
Радвам ви се на всички че сте си накупили това онова за бебоците, аз още нищо не съм купувала, нека да спре дози досаден дъжд и ще се поразходя да направя някакъв шопинг.
Ванче  пази леглото, има още време до финала
Вилкони,не мога да намеря думи..... Praynig всичко да отмине и тези неприятности да останат назад.Всички те подкрепяме и сме с теб
мама Ива, Стас ми писа че е записала Кимбърли и Реасон, така че сме 4 корема за сега, нямам на идея колко време ще отнеме "представянето" Grinning, не съм ходила на други такива мероприятия, няма да е повече от час и половина.Ако ти се разкарва може да направим по едно клюкарско кафе Simple Smile

# 491
⅞ ...and Happily Ever After ,напълно я подкрепям за бибата!Аз зорлям я тикнах, детето не я искаше но аз упорита!Сега горчиво съжалявам, ами още заспива с нея!И не само това, при кърмените бебета се разваля сукателния инстикт заради бибата, тоест те го задоволяват чрез смученето на биба и после може да сучат неефеткивно, отам проблем с къремено и така!
Наистина няма смисъл, бебето не понава вкуса на бибата и не изпитва подребност от нея!Много по-добър вариант е честото слагане на гърда, така и кърменето ще е по-успешно и бебата ще е доволна Peace
Пипи, мерси!Ще разгледам.
Николино, браво, че всичко с бебо е наред!Правиха ли ти микробиология?Тук така ли изписват вагинални свещички, без микробиология?
Ивонх, честито, отдай се на почивка сега Hug
Към списъчето за болницата аз бих добавила и дезинфектант за ръце  , удобно е особенно за мамите родили секцио, които няма да могат да стават първите дни да си мият ръцете.Във всички болници и клиники предполагам, че има такива вградени преди да влезеш в стаята , но все пак

# 492
  • Varna
Nikolinko, и на мен днес ми изписаха Гино-Певарил / свещички/  и Розалгин / промивки/, защото имам някакви бактерии за първи път във влагалището. Свещичките са три - по една за през вечер и 5 вечери промивки. Успокоиха ме, че не били някакви сериозни бактерии. Дано, че.....
Иначе сме добре, каза доки. Води, плацента, бебе - и тежим 2400г според видеозона обаче.
хубава вечер на всички!

# 493
⅞ ...and Happily Ever After ,напълно я подкрепям за бибата!Аз зорлям я тикнах, детето не я искаше но аз упорита!Сега горчиво съжалявам, ами още заспива с нея!И не само това, при кърмените бебета се разваля сукателния инстикт заради бибата, тоест те го задоволяват чрез смученето на биба и после може да сучат неефеткивно, отам проблем с къремено и така!
Подкрепям и двете. Бибата е лоша работа. Не веднъж се оплаках, но моето чаве на почти 3г. още си я търси. И не само нямаме напредък, а по-зле става. Вече не е балък, схваща като я лъжем... къде ни трябваше да я започваме  ooooh! Ако ползвате избощо, спрете я преди годинката, а най-добре без  Peace В началото я давах без причина ... ей така, да има...

Joy оле, момичета, това с тези гащи ми звучи много смешно..Аз сега не разбрах, те стават ли да се сложи лиглин на тях,.....
Тези гащи са дълбоки тип бабешки. И при секцио се падат високо над шева. Стават за лигнин, превръзка ... абе гащи  Mr. Green

# 494
За бибата си мислех,че се дава за успокоение на бебето  newsm78 и аз купих една...хмммм ,не помня кой,но някой ми беше писал да си приготвя в багажа за болницата и бибата  Thinking.Сега като се замисля наистина няма полза от нея освен бебо да не плаче и да се занимава там с нещо си....

Общи условия

Активация на акаунт