SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Изгледах серията. Мисля да отворя речник на гадните думи и да почвам да описвам Сам цветисто. Това ..., това ... същество, което прави своята ... работа, и следва своите ... нещица, които са адски ... Та, този Сам, ... ... ... ... .................

Дийн беше чудесен, прекрасен, толкова красив за разлика от ... Сам, който ...

Ядосана съм. Като гледате серията ще пишем отново, а аз ще се успокоя.

# 451
  • София
Голям смях със Здрачните моменти  Joy
Особено в началото тези двамата даже приличаха външно на Бела и Едуард   hahaha
А Дийн като каза: Oh, God, I'm Pattinson, направо се сринах  Joy Joy Joy

# 452
Честита събота и от мен!

Само да кажа, че изгледах епизода и ми се ще да му плясна едшн шамар на Сам  Crossing Arms. Много ме ядоса!  #Cussing out

Именно затова бързах да го изгледате, за да се възмутя публично! Crossing Arms Сам на края на този епизод бих го замерила с нещо по-тежко, ако можех! Rage

# 453
Не накрая, още в началото, как може да гледа така почти подсмихвайки се как чудовището.... брат му.... #Cussing out
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 454
  • София
ах, какви коментари Simple Smile  Miriel твоят направо ме развесели, при все, че нищо не разбрах:) нямам търпение детето да заспи след малко Simple Smile

# 455
Интересно ми е как ще оправдаят поведението на Сами, ще трябва да е много добро обяснение за да му се прости Crossing Arms
+няколко епизода полу гол поне Mr. Green

# 456
Интересно ми е как ще оправдаят поведението на Сами, ще трябва да е много добро обяснение за да му се прости Crossing Arms
+няколко епизода полу гол поне Mr. Green
.... поне това, да!  smile3515

Дано сценаристите следващата седмица да са ни подготвили ужасно добро обяснение на случващото се и най-вече нещата да минат в нормалния си ред! Не искам да гледам епизодите с бухалка в ръка, готова всеки момент да цапардосам някой!  Crossing Arms  smile3516 smile3511

# 457
На мен мъжа ми се смя как си гледам филма - първо се възмутих бурно, а после продължих да гледам мърморейки Laughing

# 458
  • София
 hahaha hahaha hahaha
ти го описа като бабките със сапунките направо Joy

# 459
На мен мъжа ми се смя как си гледам филма - първо се възмутих бурно, а после продължих да гледам мърморейки Laughing
Аз затова го гледам предвидливо в ранния час преди събуждане на милото - първо: Избягва се вероятността да ме скастри, задето неподготвена точа лиги по някоя и друга сцена, в която Сам прави гимнастика полу-облечен и второ, спестявам си неподготвена да ми поднесат нещо, което ме изненадва и искам да си го върна, за да го видя пак (а той много мрази да връщаме, когато гледаме заедно). Simple Smile

# 460
Момичета, изгледахте ли вече епизода, аз си умрях от смях  Joy Как бяха пресъздали някои сцени с големи детайли, а Дийн гОркия гледа замаяно любимата докато спи hahaha  

Но забелязвам как винаги Сам (и Дийн) тряска компютрите все едно са щайги с картофи  Mr. Green Не така, Сами, по-нежно с техниката Crazy

# 461
  • Разпиляна във въображението
ах, какви коментари Simple Smile  Miriel твоят направо ме развесели, при все, че нищо не разбрах:) нямам търпение детето да заспи след малко Simple Smile

Сори, че е така, но съм абсолютно, напълно и неотменимо анти-Сам. Досега му виждах сянката и ми беше като в мъгла, но сега направо го зачерквам. Само очаквам едно хубаво обяснение, ама да е доста добро, иначе ще спра и да му пиша името дори. Само като си представям, че съм си го включила в ФФ, това ..., това ..., да ... Сори, спирам. Все още ме държи.

Доколкото си мисля Кембълите търсят Алфите на "лошите създания". Това, което ме подразни е че Дийн имало много от Кембъл. Хайде де, та те дори допреди време не знаеха, че майка им е била ловец Crossing Arms Те са си Уинчестър, но "Сами" май е забравил. Обаче и дъртия Кембъл има някаква друга уговорка щом крие неща от "Сами" и Дийн. Обаче искрено се изненада, че "Сами" е скрил за противоотровата.

# 462
Ех, че яка серия, бе, яко се израдвах на злия Сам Twisted Evil И колко искрено беше възмутен от дядо си, че се усъмни в него Mr. Green Горкия pretty Дийн, колко мъки му се наложи да изтърпи, заради лошото си малко братче, което искаше да се добере до алфата  action032  hahaha

Ех, как искам гифче с физиономията на Сами, докато изчакваше да вампирясат Дийн Mr. Green

ще спра и да му пиша името дори
Мириел, Фейчето няма компютър сега, обаче наднича през телефона и ме помоли да ти предам, че ще ти е дълбоко благодарна, ако верно спреш да го споменаваш Сами Grinning

# 463
ще спра и да му пиша името дори
Мириел, Фейчето няма компютър сега, обаче наднича през телефона и ме помоли да ти предам, че ще ти е дълбоко благодарна, ако верно спреш да го споменаваш Сами Grinning
Ще започнем да го наричаме "Злия малък предателски брат" това по-добре ли ви звучи на двете с Фейчето, м? Crossing Arms

# 464
  • # супернатурална #
Коментираме ли вече Laughing
Сега го гледам за трети път, само и само да открия нещо в защита на Сам. Мислех си, че ще му простя всичко, ама това даже за мен е трудно за преглъщане. Това не ми пречи да търся обяснение. Единственото, което се сещам, е това, което ни припомни някой от тук(забравих кой), че за да влезе Луци в Сам той трябва да изпие толкова демонска кръв, че тя ще го промени завинаги. Това е някакво успокоение, защото първо-не е виновен Сам, а демонската кръв и второ, както знаем, в този филм нищо не е завинаги, дори умиргането, какво остава за промяната към лошо. има и нещо друго. Сам пренебрегна живота си за по-висшата цел, това не го оправдава, че рискува живота на брат си, но може би мисли, че е вреда на нещата да заложиш живот за да спасиш много други. Момента в който се усмихна докато онзи поеше Дийн направо ме побърка, успокоих се до някъде, като разбрах, че е знаел за лека, въпреки, че се опита да го скрие. И все пак си отдъхна, когато разбра, че Дийн не е пил човешка кръв и все още може да бъде спасен. Сега да му мислят сценаристите как ще го измъкнат чист и неопетнен, какъвто си го искаме Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт