SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
И аз тук вече и изгледала и бързам да попитам Simple Smile
АБЕ ТОЗИ ЧЕРНИЯ НЕ ВИ ЛИ ЗАПРИЛИЧА НА РАФАЕЛ ? newsm78
Адски много ми заприлича на Онзи черния архангел, който заловиха и който разпитваха за Господ в 5 сезон. И още нещо мен ми се стори, че той ги одраска и всъщност така те станаха вампири девойките.
Почвам да си мисля, че алфата на вампирите може да е от "добрите" от ангелите  #Crazy
Иначе Сам няма да го коментирам. Станал е изпечен лъжец и хвърля усмивки точно ала Луцифер докато беше в него. hahaha

# 556
  • Разпиляна във въображението
Аз започвам да си мисля, че е сключена някаква сделка с пълното съгласие на Сам, макар че той каза, че не знае кой и защо го е върнал. И въпреки това, той действа с ясното съзнание, че може да навреди на брат си и това не го спира. Дори няма и съжаление за това, което прави, дори се подсмихва. Не мисля, че е на страната на лошите. Според мен главната цел ще е изтребването на Алфите и това трябва да се направи на всяка цена без значение на жертвите.

# 557
WomanitKa за кой черен питаш, този в началото на серията ли?
Ако става въпрос за него, не е Рафаел, това е ловец от старите сезони, който мразеше вампирите и ги преследваше, но в крайна сметка те го превърнаха в един от тях и Сам го уби.

# 558
WomanitKa за кой черен питаш, този в началото на серията ли?
Ако става въпрос за него, не е Рафаел, това е ловец от старите сезони, който мразеше вампирите и ги преследваше, но в крайна сметка те го превърнаха в един от тях и Сам го уби.

Говоря за черния от видението на Дийн при разговора с "Таткото". Не знам виждала съм го със сигурност преди това и по4ти съм сигурна, че е ангел.

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 23:01 от WomanitKa

# 559
сега прегледах на кадър тази сцена и на мен ми е много познат този негър, но въобще не се сещам от къде
този, който го заловиха Дийн и Кас, беше същият Рафаил, който видяхме сега в епизод 3

# 560
  • # супернатурална #
Ми всъщност няма как да е Рафаел, защото ангелите ползват приемни тела, а това е преди доста години, точно този "весъл" сигурно не е бил роден. Даже когато бяха в миналото Уриел се яви в по-младия си вариант, а не както си го знаехме.

# 561
  • София
на мен актьора ми е страшно познат, но не мисля, че е от СПН точно....
за съжаление не пише кой е в каста на серията...

Не е Рафито със сигурност. - той е участвал само в 2 епизода...и този не е от тях Wink

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 23:29 от Angel_Dust

# 562
Рафаил е по млад. На мен по скоро ми заприлича на онзи негър дето Сам и Дийн търсеха в Рая (май се казваше Джошуа). Разбира се няма как да е той  Grinning Сигурно съм го виждала в друг сериал/ филм, защото и на мен ми е познат

# 563
  • # супернатурална #
М, то за нас всички черни си приличат Laughing

Лека нощ!

# 564
  • София
не е итой, я къв е миловидничък...

# 565
Aми сега като казахте и на мен ми е страшно познат (мисля че пак в СПН сме го виждали), но не мога да се сетя от къде. Simple Smile Иначе ИМДБ нищо не разкрива по въпроса кои са хората от допълнителния каст. Sad
Едва ли ми е познат от друг сериал, защото друго не гледам от доста време насам... трябва да е някой много правещ впечатление, за да ни се струва на всички познат....

Специално се разрових в С5, наистина прилича на Джошуа от Райската градина, но онзи има по-кръло лице и брада, някак си не мисля, че е същия, но определено прилича на него.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 00:14 от Dana_Scully

# 566
  • Разпиляна във въображението
Рафаел

# 567
  • София
нее  рафито...пуснах си серията.... и имам чувство че пак съм го гледала в нещо злокобничко...не казвам точно и сериал....кой знае...мн тъпо, че няма  пълният каст...

# 568
Значи или просто ни прилича на някой друг актьор, или е участвал в Supernatural, но с някаква съвсем незначителна роля. В сериалите често се случва да използват един актьор/актриса за 2 съвсем различни роли. Както например издателката на книгите от епизода "The Monster at the End of This Book" (4х18) е също така жертвата в епизода "The Usual Suspects" (2х7)

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 00:14 от prissson

# 569
И един голям Дийн за лека нощ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт