SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!
Брей, как сте се вихрили снощи! Завид, че ви изпуснах  ooooh!.

Сонче, благодаря за прекрасната закуска!  Hug

Благодаря на всички ви за чудесните пожелания за малката Божидара!  Hug

Дейна,   love001 за тази снимка! И аз мисля, че не е истинска, но пък е толкова добре направена, че докато някой не ми покаже убедителен оригинал ще си мисля, че е Дженсън  Mr. Green

А пък за тази получаваш   love001  love001Grinning

Много ми хареса тоалета за конни надбягвания  Heart Eyes. Ей, значи, Изи, аман! Как не спря да го бъзичкаш човека! Че ние отдавна си знаем що за тежкарче е, ама това не ни пречи да се сърцеразтупкваме от всяка снимка. И освен това съм убедена, че екипа за поло ще му стои чудесно  Crossing Arms, също както размъкнатите гащи, с които играеше футбол  Heart Eyes. Или забравихте за тях?  Mr. Green

И още една   love001 за Дейна, за този агнешки Дженсън  Heart Eyes

Пуловера може и да е на Импала, ама на него му стои по-добре   Mr. Green

Че и още една   love001 за новото промо! Дейна, яко те олигавих днес  Laughing

Снимката на Дженсън с вълчите кожи даже няма да я коментирам, ще кажа само  rotfImbo

Аз пък си лягам с една от "Reasons we love the Impala: because Dean and Sam fits perfectly inside it"  Wink .
Импалка, причината е чудесна, само не разбрах заедно, или по отделно?  Mr. Green

# 616
  • В средата на времето
Много ми хареса тоалета за конни надбягвания  Heart Eyes. Ей, значи, Изи, аман!

Хайде сега Grinning. Тоалетът е аз го харесах, отделих му внимание Grinning Някой да разгледа снимката, но Дженсън пура ли държи в ръката си? Crazy

Добро утро и от мен  bouquet 

# 617

Пускам отново Свръхестествено от първия сезон до сега и си водя бележки колко пъти Дийн е трябвало да спасява Сам и колко обратното.
Води си бележки и колко пъти Дийн е взел грешното решение в дадена ситуация, ще останеш изненадана Laughing

Изи, по-скоро на пурета прилича Grinning

# 618

Пускам отново Свръхестествено от първия сезон до сега и си водя бележки колко пъти Дийн е трябвало да спасява Сам и колко обратното.
Води си бележки и колко пъти Дийн е взел грешното решение в дадена ситуация, ще останеш изненадана Laughing

Изи, по-скоро на пурета прилича Grinning
има ли вече резултати от разследването?
направо умирам от любопитство за горното промо
в офиса нямам звук на компа и ще го гледам чак довечера
направи ми впечатление, че за няколко серии Дийн се срещна с две алфи и нито една от двете не го уби - а можеше..... Thinking

# 619
Хайде сега Grinning. Тоалетът е аз го харесах, отделих му внимание Grinning Някой да разгледа снимката, но Дженсън пура ли държи в ръката си? Crazy
Ти хубаво му отдели внимание, ама не пропусна да подметнеш за полото  Mr. Green. Не е достатъчно дебело за пура, май си е обикновен фас.

Е колко пъти пък де е взимал грешно решение? Мириел, моля те, ако може наистина да погледнеш за това, че после заедно да натриваме носа на Фейчето.  Twisted Evil

По повод новото промо ето какво намерих за Gabriel's Horn, ако ви е интересно да прочетете.

# 620
Е колко пъти пък де е взимал грешно решение? Мириел, моля те, ако може наистина да погледнеш за това, че после заедно да натриваме носа на Фейчето.  Twisted Evil

До трети сезон водех статистика - винаги, когато двамата са спорили как да се постъпи в определена ситуация, в крайна сметка Сам се оказваше прав. За първи път в епизода със затвора и девственицата, Сам като че ли взе грешното решение и в крайна сметка се оказа, че пак е бил прав. На Сам единствената му грешка беше Руби.
Ама въобще не искам да ги противопоставям, аз си ги обичам и двамата. Искам Мириел да остави Сам на мира. Мечти Laughing

# 621
Абе, Злате, моля ти се, бе, нима ще отречеш, че Дийн все отсича и бърза кат' парле пред майка си да изпълни каквото си е намислил. Винаги е бил краен и нетолерантен, ама във вашите очи сигурно принципен изглежда. На Дийн все му убягваше сивото, той само бели и черни ги вижда нещата. Точно от там му идват грешните решения.

И никой да не посяга на носа на Фейчето, че пускам кръв и прегризвам гръцмули Twisted Evil Joy

Цитат
Искам Мириел да остави Сам на мира.
А, що, бе, да му яде ушите кат' иска, тя и цялото мараканско войнство, дето му ги ръфат, само да внимават да не им приседнат Wink Laughing

# 622
А, що, бе, да му яде ушите кат' иска, тя и цялото мараканско войнство, дето му ги ръфат, само да внимават да не им приседнат Wink Laughing

Нееее, не пипайте красивите ушенца на сладичкото момченце, моля ви се сега, как така ще му ги ръфат...

# 623

Таквиз сладки уши нивга няма да ни приседнат  Laughing. Ще си ги ръфаме колкото си искаме. И Дийн не е краен и нетолерантен, ами страстен и импулсивен, ако искаш да знаеш  Crossing Arms  Laughing. А за това кой - крив и кой - прав ще си говорим Мириел като направи рисърча, че отдавна не съм преговаряла епизодите и не мога да се сетя за конкретни примери за правотата на единия или другия.
За примера на Фейчето с девственицата ще кажа, че Дийн си беше прав. Успяха да се справят с демоните без да жертват момичето. Нито той, нито Сам можеха да предположат, че Лилит ще пристигне после и ще утрепа хората. Това, че тя дойде не доказва по никакъв начин, че Сам е бил прав.

# 624
А за това кой - крив и кой - прав ще си говорим Мириел като направи рисърча, че отдавна не съм преговаряла епизодите и не мога да се сетя за конкретни примери за правотата на единия или другия.
Айде, един пример щ'и дам, който аз се сещам. Дийн искаше да утепа вампирите, дето не ядяха хора, а се хранеха с кравешка кръв, само защото били вампири Crazy А Дийн колко чийзбургера е изял, а, А? Да го утепаме и него Laughing
А Мириел сама си каза, то не че не й личи Crazy, че е пристрастна, тъй че нейния рисърч може да си го ползвате само за собствено удовлетворение, ако желаете Laughing

# 625
А Дийн колко чийзбургера е изял, а, А? Да го утепаме и него Laughing
Айде сега, щото Сами само на фотосинтеза го кара - той мръвка не вкусва, затова отпра такива мускули. Той и Сам искаше да ги трепе в началото, ама после се убеди, че са вегетарианци. Същото стана с и Дийн - колкото и да му беше трудно, щом разбра, че не убиват хора ги пусна да си ходят. Просто вамповете решиха да се покажат колко са добрички първо на Сам.

А Мириел сама си каза, то не че не й личи Crazy, че е пристрастна, тъй че нейния рисърч може да си го ползвате само за собствено удовлетворение, ако желаете Laughing
Да не говорим, че тя така и не е казала дали изобщо ще прави подобен  Laughing Но ако случайно се съгласи, не виждам защо да не е обективна. Пък може и някоя градинарка да направи такъв и после ще сравняваме.

# 626
За примера на Фейчето с девственицата ще кажа, че Дийн си беше прав. Успяха да се справят с демоните без да жертват момичето. Нито той, нито Сам можеха да предположат, че Лилит ще пристигне после и ще утрепа хората. Това, че тя дойде не доказва по никакъв начин, че Сам е бил прав.
Изобщо не беше прав, крайният резултат беше, че ако бяха послушали Сам, щяха да спасят хората, а понеже Дийн настоя да я спасява, сите загинаха.

Цитат
Той и Сам искаше да ги трепе в началото, ама после се убеди, че са вегетарианци. Същото стана с и Дийн - колкото и да му беше трудно, щом разбра, че не убиват хора ги пусна да си ходят. Просто вамповете решиха да се покажат колко са добрички първо на Сам.

Големи сте манипулаторки, значи Laughing Сам не знаеше, че може да съществува такова нещо като тревопасен вампир. В момента, в който разбра, се отказа да ги трепа. Дийн разбра, че са тревопасни, но въпреки това настояваше упорито да ги утрепат. За всеки случай. Laughing Накрая мирна, защото разбра, че не е прав. И какво каза на Сам тогава помните ли - добре че си ти, та да ме спираш да не правя глупости.  Laughing

И въобще колко пъти Сам е осъждал Дийн за постъпките му,  за това какъв е, колко пъти е напирал да го шамари, само защото не е доволен? И колко пъти Дийн е сочел с пръст Сам и го е осъждал. Дийн е супер праволинеен, винаги е бил такъв, пардон, страстен и импулсивен Laughing

# 627
Напротив Фейче. Ако бяха послушали Сам демоните щяха да успеят по бързо да стигнат до Лилит и да докладват. И спасиха хората, които бяха обладани. Иначе нямаше да спасят и тях.
А и в крайна сметка нямаше да е прав Сам, защото както видяхме Дийн беше прав за Руби, а тази идея дойде от нея. Така че ДИЙН В СЛУЧАЯ БЕШЕ ПРАВ.

# 628
Напротив Фейче. Ако бяха послушали Сам демоните щяха да успеят по бързо да стигнат до Лилит и да докладват. И спасиха хората, които бяха обладани. Иначе нямаше да спасят и тях.
А и в крайна сметка нямаше да е прав Сам, защото както видяхме Дийн беше прав за Руби, а тази идея дойде от нея. Така че ДИЙН В СЛУЧАЯ БЕШЕ ПРАВ.
Предложението на Руби беше да разкара всякакви демони наоколо, включително и Лилит щеше да го отнесе, въобще нямаше да може да припари демон до полицейския участък.

# 629
Така нещо не помниш.
Лилит изобщо не беше на около.
Лилит се появи след като един демон се измъкна от полицейското управление и отиде при нея. Да обяснявам ли за колко време един демон стига до някъде ???
Тя каза 5 километра и ще прогони и себе си. Като знаем колко е саможертва се едва ли е било нещо повече от разкарване както примерно Катиел разкара Майкъл за 5 мин Simple Smile Достатъчно за да могат да се измъкнат братята. Изобщо не й дремеше дали ще оцеле някой от останалите.
Лилит изобщо не беше наоколо за да я прогонва.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт