SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 744
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
нееее, тази вечер рускинчетата ми скриха шапката! Mr. Green

Предполагам, че следващата снимка трябва да събуди първичното у всяка от нас: hahaha

A това просто избива рибата, раците и всички земноводни в реката! hahaha Joy
Направете се, че не сте го прочели, но с този грим, дори и Дженсън би се вписал идеално в ролята на вампир в Туайлайтите: (Само не знам защо бившата на Джаред го е гушнала така мило, но тук историята мълчи) Simple Smile

# 601
 Joy Joy Joy Joy Joy Къде ги намираш тези снимки?

Тази не я бях виждала. Нова ли е?

А относно тази...

правили са и по хубави монтажи. Тук прекалено много личи

# 602
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Аз исках вампирясал Дийн.... Hug Hug Hug Страшен агент си ей! Усещам, че тази нощ се вънувам в бяло  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 603
Joy Joy Joy Joy Joy Къде ги намираш тези снимки?

Тази не я бях виждала. Нова ли е?

И аз не я бях виждала. Simple Smile Мисля, че е манипулация, но доста добра. Иначе представа си нямам от коя ли фотосесия може да е този кадър. Simple Smile

# 604
  • Разпиляна във въображението
М-м-м Heart Eyes

Обаче така най-много го харесвам

Дейна, може ли да я крадна вампирската снимка?

# 605
Miriel, нека бъде твоя, щом ти харесва. Simple Smile

# 606
И аз не я бях виждала. Simple Smile Мисля, че е манипулация, но доста добра. Иначе представа си нямам от коя ли фотосесия може да е този кадър. Simple Smile
След като отново я погледнах смятам, че ако е истинска (което не ми се вярва) със сигурност не е нова. Като гледам косата колко му е къса го асоцирам с Дийн от 3-ти сезон. Най вероятно са взели някоя снимка от Comic Con 2008 и са направили наистина много добра манипулация.

# 607
  • В средата на времето
А, само да ви покажа, че освен, че сме голяма работа и играем голф, което е едно от любимите неща, които както знаем Изи най-много цени и харесва у Дженсън, Mr. Green, сме и мнооого тежкари да ходим на конни надбягвания и при това не се обличаме как да е:

smile3544 конни надбягвания Crazy Ти да видиш Crazy Е, поне се е облякъл по-добре в сравнение с асамблето за голф Crazy Какво остана? Голф, конни надбягвания имаме...Може би поло?...С принц Филип? Crazy

Дженсън в бяло и с кръстосан крак е един изискан Волтури Grinning (ако спазим преплитането на Здрач с SPN Grinning )

# 608
Хайде на първото по-дългичко промо на новия епизод: You Can't Handle the Truth: http://www.youtube.com/watch?v=q51htzQVCws&feature=player_embedded Нежелаещите да се спойлерират, моля да не гледат. Simple Smile

Изи, ама естествено, че и поло играе с принц Филип, а после сядат по на следобеден чай с английската кралица и си говорят незначителни small talks за времето... Simple Smile Поне екипчето за голф, както правилно отбелязваш, е изчезнало от гардероба му и мен крайно ме радва да го виждам в по-неглежиран за едно истинско денди вид. Simple Smile Mr. Green

# 609
Взех че се спойлирах както си пише по книгите.

Пускам отново Свръхестествено от първия сезон до сега и си водя бележки колко пъти Дийн е трябвало да спасява Сам и колко обратното.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 23:41 от Miriel

# 610
Това, извинявай, какво му е спойлериращото, че даже и в бяло? Simple Smile Като извадиш калкулацията, моля те постни я тук, за да направим равносметка Wink)

# 611
Това, извинявай, какво му е спойлериращото, че даже и в бяло? Simple Smile Като извадиш калкулацията, моля те постни я тук, за да направим равносметка Wink)

Ами чудех се Laughing Все пак Дийн отново тръгва да оправя бакиите на Сам и отново се пита какво му е и ще го спасява. Обаче искам да имам разузнаването на Кас. Перфектен е.

Може и да я постна, но по-скоро - не. Прекалено пристрастна съм.

# 612
Ееех, Miriel, сподели със съфрумките, не си дръж ценната информация само за себе си, както Злата си кътка агнешкото само за нея си! Mr. Green Simple Smile

Доказателство, че това фенският труд и творчество не познава граници:

Ако се чудите какво ли е това на снимката, представлява картичка с изрязани профилите на Сам и Дийн от един единствен лист хартия. Авторката е ldenson от LJ, а тук има още нейни неща: http://ldhenson.livejournal.com/258201.html?view=2331289#t2331289  

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 23:59 от Dana_Scully

# 613

Я Shocked , къде ми бил пуловера!

Добро утро.

Аз пък си лягам с една от "Reasons we love the Impala: because Dean and Sam fits perfectly inside it"  Wink .

# 614
Добро утро!

Боже, Дженсън като вампир... пак е умопомрачаващ!

Снощи докато гледах "Gilmore Girls" милото хвърля поглед към екрана: "Я, това не е ли оня, Пада-нещо си?", аз (опитвайки се да не звуча прекалено ентусиазирана и развълнувана): "Мдаа, той е."  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт