SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Злата честито! Да е жива и здрава племенницата и може някоя снимчица да пуснеш по-нататък да й се порадваме

и да намериш кой да гушка бебето ето така

# 586
  • София
Започнах да гледам един друг сериал, за попълване на времето, и какво да видят очите ми още в първия епизод Shocked  - любимият ни Алистър Mr. Green, пак лошият... Само гласът му не е толкова тръпкопобиващ Mr. Green
Сериалът се казва the Sanctuary - http://www.imdb.com/title/tt0965394/ и изобщо не е на нивото на Supernatural, но за разсейване от скуката става.

Между другото днес научих, че "Алистър" е играл в Здрач - Маркус Волтури Crazy Е, никога не бих го познала hahaha

Точно снощи гледах новата/втора серия от трети сезон и там Bigfoot/Кристофър Хейердал/ и Уил/Робин Дън/ си говорят за Здрач. Уил пита Bigfoot харесва ли Здрач и кой му е любимия герой, а Bigfoot отговаря  - Маркус  hahaha

# 587
Добър ден и от мен,
момичета вие по малко не може ли да пишете ??????? Близо час ми отне да ви изчета (изразходих си почивката  Mr. Green).
Злате, да ти е жива и здрава племенницата   bouquet

За епизода ..... явно само аз Ще съм от тия дето не им е харесал  ooooh!
Началото ме развесели с точните Здрачни реплики и мимики. Гифчетата с майтапите, това са сцените дето най ми харесаха. Сам ми беше просто потресен (през целия епизод). Вампирите ми бяха ужасни  Sick (ама в СПН аз никога не съм ги харесвала). Дядото си спечели половин точка  Peace С две думи очаквах повече от епизода. За сега "Уикенда на Боби .." най ми харесва от целия сезон (до сега).
Не ми харесва тази студенина която се усеща м/у братята, дразни ме. За Сам, той го е казал в интервю, че се е върнал от Ада самичък, така , че не търсете извинение за поведението му в частици останал Луци ....  Laughing

# 588
Е да де върнал се е сам ама кой сам Simple Smile  hahaha Може да е някой клонинг на Сам Simple Smile Whistling

# 589
За Сам, той го е казал в интервю, че се е върнал от Ада самичък, така , че не търсете извинение за поведението му в частици останал Луци ....  Laughing
какво ще рече, че се е върнал сам
защото, аз така казано разбирам, че сам е издрапал от клетката обратно и всъщност никой не му е помогнал да излезе от Ада
Е да де върнал се е сам ама кой сам Simple Smile  hahaha Може да е някой клонинг на Сам Simple Smile Whistling
аз точно това си мисля, че е сам, но не е Сам   Thinking

# 590
За Сам, той го е казал в интервю, че се е върнал от Ада самичък, така , че не търсете извинение за поведението му в частици останал Луци ....  Laughing
какво ще рече, че се е върнал сам
защото, аз така казано разбирам, че сам е издрапал от клетката обратно и всъщност никой не му е помогнал да излезе от Ада
аз точно това си мисля, че е сам, но не е Сам   Thinking

... това ще рече, че се е върнал като Сам Уинчестър, и никой не е обладал тялото му. Че мисли и действа по свое усмотрение .... Някъде по назад (май в старата тема,) превеждах интервюто от кънвекшъна им в Барселона .....

# 591
не искам да вярвам, че толкова се е променил, но и без това очаквам в следващата серия всичко да се изясни  Confused
от мен чао, аз заминавам на концерта на Скорпиънс  Heart Eyes

ох от вратата се върнах да си споделя мисълта, която ми мина през главата
лъч надежда за Сами - искрено се надявам, дори да е нашия Сам, всичко което прави да има една единствена цел - накрая всичко да се оправи, все едно никога не се е случвало и дори да загуби Дийн примерно, ако изпълни мисията всички да са добре
не успях много добре да си формулирам мисълта, но понеже бързам се извинявам, сигурна съм ще разберете какво имах в предвид
целувки и чао  Hug

# 592
Честита племенница Hug , Злате! Късметлийка е Божидара с такава леля.

И да знаеш, няма такова нещо като имунитет срещу свръхестествените далекобойни *** способности на Ди-й-и-н, надявам се Praynig .

# 593
Ако в момента включите на БНТ1, ще се насладите на малко младо агнешко - Джаред в Момичетата Гилмор  Grinning

# 594
  • # супернатурална #
За съжаление в момента се наслаждавам на детско филмче по Дисни  Laughing

Злате, живо и здраво бебенце Божидара   bouquet, вярвам, че като порасне ще наследи добрия вкус на леля си за мъже. Laughing

Ако сте се наситили на агнешко по БНТ, ето ви един гръцки бог с вълнена зелена шапка
 Heart Eyes

Тези виждали ли сме ги? newsm78
 Дженсън прави компромати Joy

Ооо!

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 19:38 от Г. Краули

# 595
Честото ти племенниче, Злате  Hug Hug Hug Да ти е живо и здраво  Hug

# 596
Злате, да ти е честита, жива и здрава племенничката! Hug

Срещу погледите на Дийн от гифчето се сещам само за една имунизация, Mr. Green но точно в момента на мене не ми се ще да се имунизирам Mr. Green Wink

Импала, ще се причислиш и ти към Адските хрътки на намиране на информация за каста на СПН - много навременна реакция за "открийте кой е черния актьор и от къде ни е познат". Като казахте, че е играл в Дарк Ейнджъла се сетих от къде ми е познат. Simple Smile

От това по-тугедър-тугедереста снимка трудно може да се намери! Mr. Green

Кой искаше да види Дженсън като елегантен вампир?
(цък за голяма)

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 20:53 от Dana_Scully

# 597
  • # супернатурална #
От това по-тугедър-тугедереста снимка трудно може да се намери! - Нали, нали? Joy Как са допряли буза до буза, не мож се шмугне човек Crossing Arms
Това

може би заради брошката Mr. Greenми прилича на сцена от "Далас". Да не би да е част от тексаската носия Laughing

# 598
Злате, честита племенница   bouquet Жива и здрава и прекрасно детство желая!

Аз не съм гледала серията, умишлено. Свикнах да гледам поне по две серии и сега ми е кофти една по една , ще чакам следващата и тогава  Crazy

Прекрасен Джейсън като вампир  Heart Eyes. Упс, елегантен вампир.
Абе прекрасен е всякакъв...

# 599
Прекрасен Джейсън като вампир  Heart Eyes. Упс, елегантен вампир.
Абе прекрасен е всякакъв...
Така си е, Самсара. Simple Smile Малко са мъжете, на които бял костюм им стои добре, но от опит знаем, че на Джаред и Дженсън подобно облекло им стои зашеметително добре! Heart Eyes Всъщност, те двамата както и да са облечени (и особено съблечени Mr. Green ) си изглеждат сърцеспиращо! Simple Smile Heart

А, само да ви покажа, че освен, че сме голяма работа и играем голф, което е едно от любимите неща, които както знаем Изи най-много цени и харесва у Дженсън, Mr. Green, сме и мнооого тежкари да ходим на конни надбягвания и при това не се обличаме как да е:

P.S. Това точно пред него е Кейти Касиди, по-позната в СПН като русото Руби. Simple Smile

Ха, имало и други тугедерести снимки:

И още агнешко, подарък за Злата, което аз лично не бях го виждала: (цък)

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 21:53 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт