SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Не знам името на актьора или къде още е играл, но ми е познат от тук - прегледайте осемте снимки.

# 571
  • София
Оооо да, Импалке...ето къде е...аз съм ги гледала падналите преди време...явно от там ми се е забол...мисля и на др места е играл също.
http://www.imdb.com/name/nm0941796/ и в някои  CSI е играл.... и в Dark Angel  от където може би е познат на всички и го свързват някак с Дженсън...

# 572
  • Smallville
Черният пич се казва Rick Worthy и игра един от сайлоните в Battlestar galactica.Срещала съм го и в други продукции,но не се сещам конкретно.

# 573
Мдам възможно е Simple Smile И аз гледах преди няколко месеца "Падналите ангели" ама поне познах, че е ангел и е от добрите ахахаха Simple Smile

# 574
Вярно бе - точно от Паднали ангели ми е познат, ама нямаше сама да се сетя  Heart Eyes
Е поне не сме го гледали в СПН, ще е нов персонаж  Simple Smile

# 575
Леле, яко вихрене е било от събота насам... hahaha
Първо, серията беше суууууперрр, страшно се забавлявах.
Второ, тая Лиса, тая лелка, няма ли да я разкарат най-накрая, ужасно ме дразни, не я понасям. И все се чудя защо на Дийн му избират подобни жени, ни една не ми харесва - нито негърката, забравих й името, нито Ана, нито Лиса... гадост.
Колкото до Сам, аз го обичам лош, няма проблем Embarassed и съм сигурна, че има обяснение за поведението му и скоро ще разберем за какво става дума.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 11:46 от Apocalyptic city

# 576
  • София
аз пък Ана супер я харесвах Embarassed

# 577
Здравейте!

Мен още ме държи от вчера това с позирането на момчетата и намерих къде точно са се гъбаркали - оказа се е, че е от закуската с Миша и Джаред от Чикаго, която аз така и не бях гледала (голям пропуск  Embarassed) - Ето го клипчето - http://www.youtube.com/watch?v=U17C29CbGgI
Понеже качеството  на звука е лошо ето и буквички  Grinning:
Jared: We had a big “Mondo Shoot” is what they call it—which is if you watch the previews, there’s new pictures where like sexy Dean is staring at the camera while sexy Misha walks in—
Misha: And we see sheepish Sam is in the back
Jared: All this stuff is like before the episode, after the episode, and “Next Week”—everybody’s splayed out
Misha: It is pretty ridiculous. And it’s funny too coz they do the set up, like all these lights and shadows and they put you in these really tight clothes—extra tight and sexy and leathery, and you’re like, “This is ridiculous!” and when the camera gets on you, you’re like, [strikes a pose]. There’s just something about it you can’t resist.
Jared: As you’re walking towards the set, you’re like, “I’d never wear this. I don’t feel good.” [strikes a pose]. You’d be like, “I hate these stuff” [strikes a pose] “Can we get another fan, guys? My hair’s not blowing enough.”

Joy Joy Joy Joy

Да се надяваме, че ще видим повече от тази сесия  Praynig, например клипче за това  как са я правили  newsm44, че тази милисекунди дато ги дават на промоклипчета хич не са ми достатъчни  Crossing Arms Mr. Green

След като Миша и Джаред напозираха едно хубаво, ще е срамота да  не покажем и възмажностите на Дженсън, ето го и него  Wink

А това второто гифче ме уби от смях - колко лесно ставало  Joy Joy Joy

# 578
Да ви почерпя - днес рано сутринта съм станала леля на малката Божидара.

# 579
  • София
оооо страхотна новина Heart Eyes...да ви е честита...жива и здрава Simple Smile Hug Hug Hug

# 580
  • В средата на времето
А това второто гифче ме уби от смях - колко лесно ставало  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Трябваше да предупредиш преди това Naughty. Мен 3 пъти ме погледна преди да се сетя да отговоря Joy. Дали ще са тризнаци? newsm03

Да ви е жива и здрава малката племеница, Злате!  bouquet Hug

# 581
Благодаря ви!  Hug

Мен 3 пъти ме погледна преди да се сетя да отговоря Joy. Дали ще са тризнаци? newsm03

Изи, ти не се занасяй с погледите на Дженсън, ами коментирай серията. Пък ако са тризнаци - чудесно!  Wink Аз поне в момента съм имунизирана и мога да си го гледам колкото си искам  Mr. Green.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 12:53 от Злата с метлата

# 582
  • София
http://www.imdb.com/name/nm0941796/ и в някои  CSI е играл.... и в Dark Angel  от където може би е познат на всички и го свързват някак с Дженсън...

Тъкмо съм на края на втори сезон на Dark Angel и много се забавлявам с Дженсън - млад, зелен и много сладък  Grinning
Умрях от смях като го видях в една серия с боксьорски гащета  hahaha

# 583
Здравейте!
Честита племенница, Злате! Да е жива и здрава!

Започнах да гледам един друг сериал, за попълване на времето, и какво да видят очите ми още в първия епизод Shocked  - любимият ни Алистър Mr. Green, пак лошият... Само гласът му не е толкова тръпкопобиващ Mr. Green
Сериалът се казва the Sanctuary - http://www.imdb.com/title/tt0965394/ и изобщо не е на нивото на Supernatural, но за разсейване от скуката става.

Между другото днес научих, че "Алистър" е играл в Здрач - Маркус Волтури Crazy Е, никога не бих го познала hahaha

P.S. Ох, този поглед на Дийн... Добре че съм защитена Mr. Green

# 584
Е то нали знаете Simple Smile 100% сигурност няма Simple Smile Освен ако не е една лъжичка мед вместо Simple Smile
Алистър / Маркус такъв глас вади в Здрач- Новолуние, че просто.. Simple Smile Той и в Свръхестествено е пич ама там направо кърти мивки.

Общи условия

Активация на акаунт