SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Изи, много ми хареса подписа ти - "Лятото не е само време, то е и място."    bouquet  Hug

Да го допълня - "Освен това е мигрираща твар и обича да се мести на юг през зимата." И аз обичам, ама няма за мен юг. 

# 301
  • В средата на времето
Да го допълня - "Освен това е мигрираща твар и обича да се мести на юг през зимата." И аз обичам, ама няма за мен юг. 

И това го имаше в подписа. Съкратих го вчера ли, онзи ден ли беше Grinning Hug

# 302
Здравейте!

Градинарките, не се моткайте, ами гласувайте за Джаред! Той е идин от илядите, дето се борят да влязат в класацията Portrait's Top 30 Under 30.

It's that time again! Just like last year we want you to vote for and ultimately help us rank the Top 30 celebs under the age of 30 for 2010! Who do you think showed talent, charisma, common sense and just plain awesomeness and won your heart this year? Cast your vote now and spread the word to your friends to do the same!

Прегледах го списъка с номинираните и се оказа, че са ми познати едва 5-6 имена. Или аз съм много задръстена, или съм вече много стара и не знам кои са идолите на днешните тинейджъри, а най-вероято и двете заедно  Grinning.

Ето тук може да гласувате - http://www.portraitmagazine.net/[/size]
Гласувах и от офиса, Джаред е станал 10 ти, а в неделя беше 9 ти Sad

# 303
Добре, че съм ларж и имам голямо сърце  Mr. Green Ето нека и Сами ви каже  Laughing

Злата, сигурна ли си, че за сърцето ти говори, м? Flutter На мен ми се струва, че нещо друго визира, но айде да не се отплесвам Laughing

Мерси за поздравчето Hug Макар и измолено Crossing Arms Wink Joy Hug

# 304
Марк Шепърд ще участва в Доктор Кой - Omnipresent scifi character actor Mark Sheppard is headed to Doctor Who

Злата, сигурна ли си, че за сърцето ти говори, м? Flutter На мен ми се струва, че нещо друго визира, но айде да не се отплесвам Laughing
Ех, вие Градинарките с вашите чисти и непорочни духовни мисли, все нещо друго визирате..... Wink Laughing
Разбира се, че за сърцето ми говори, нали, Сами?

Laughing

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 12:31 от Злата с метлата

# 305
Ех, вие Градинарките с вашите чисти и непорочни духовни мисли, все нещо друго визирате..... Wink Laughing
Злате, пак ме обърка с Фейчето. Аз никога не съм имала претенции за непорочност и не съм треперила за имиджа и репутацията си, за разлика от някои, дето няма да споменавам, само ще ги погледна Rolling Eyes Joy

# 306
Злате, пак ме обърка с Фейчето. Аз никога не съм имала претенции за непорочност и не съм треперила за имиджа и репутацията си, за разлика от някои, дето няма да споменавам, само ще ги погледна Rolling Eyes Joy
Стиче, извинявай! Ама покрай прокламациите на Фейчето за чистота и непорочност все забравям, че ти си последователка на другата градинарска школа.  newsm53

# 307
Хелоу Heart Eyes !

Преди да се върна да изчета всичко, което съм пропуснала, да задам тъп въпрос: Обсъждано ли е някъде какви са особеностите на Дженсъновото режисиране и има ли ги изобщо? ‘Щото гледах внимателно епизода, но нали съм тиква, не направих разлика с останалите Rolling Eyes .

# 308
Стиче, извинявай! Ама покрай прокламациите на Фейчето за чистота и непорочност все забравям, че ти си последователка на другата градинарска школа.  newsm53

Злата, продължавай в същия дух моля, моля, прекрасен ден стана днес Joy
Fairy, чакам да завземеш компютъра с нетърпение.

# 309
Хелоу Heart Eyes !
Преди да се върна да изчета всичко, което съм пропуснала, да задам тъп въпрос: Обсъждано ли е някъде какви са особеностите на Дженсъновото режисиране и има ли ги изобщо? ‘Щото гледах внимателно епизода, но нали съм тиква, не направих разлика с останалите Rolling Eyes .
Ооооо, Импалка, здрасти!  Hug Къде се изгуби?
Аз също не направих разлика с останалите, което означава, че Дженсън се справя доста добре като режисьор, или поне толкова добре, колкото и останалите режисьори на шоуто. На мен повече впечатление ми прави от кого е написан епизода, отколкото от кого е режисиран.

Apocalyptic city,  bowuu стараем се.  Grinning

# 310
Аз също не направих разлика с останалите, което означава, че Дженсън се справя доста добре като режисьор, или поне толкова добре, колкото и останалите режисьори на шоуто. На мен повече впечатление ми прави от кого е написан епизода, отколкото от кого е режисиран.

А каква разлика трябва да направим с останалите, признавам, че режисьорската част за мен е абсолютна енигма, знам, че е много важна и съществена за филма, но изобщо не мога да усетя добрия и лошия режисьор. Embarassed
И аз забелязвам автора на епизода повече.

Импалка, добре се завърнала Grinning

# 311
Аз нали отдавна започнах да се подготвям за тазседмичният епизод (то пък една подготовка - изгледах Вампирските дневници  Mr. Green), та да ви покажа нещо забавно в духа на вампирската серия  Laughing.

# 312
Понеже и аз не разбирам нищо от режисиране, затова питах: нали уж всеки режисьор имал собствен стил. При всички положения, изумително приличащият на моя Ди-й-йн новоизлюпен режисьор се е справил добре. Толкова добре, че ще му дам с удоволствие да ме 'изрежисира' в някой дълъг и напоителен филм от един специфичен жанр... Тук мога да кажа нещо за мармотите, но ще оставя да си го прочетете сами от тук надолу. И както обикновено съм 2-в-1 Wink : едновременно си dream-я и разбивам платоничната градинарска школа  Twisted Evil , която иначе много уважавам като недостижим за една ненаситница идеал.

PS. Злате, Fairy, Hug . Много обичам Милото да ми каже: ‘Импала, събери си багаж за седем дни.” И скоро ще върна жеста, който пък беше връщане на жеста ми за лятната ваканция и така...

PPS. Още чета темата дотук и се заливам от смях Joy Joy Joy – благодаря ви Heart Eyes .

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 15:24 от Impala

# 313
Добър ден и от мен   bouquet  bouquet
Импала, добре завърнала се, липсваше  Hug Hug Hug
Златенце, мерси за гифчетата   bouquet , наистина деня стана по хубав ... Hug
Моето скромно мнение за режисирането на Дженсън е че се справи мноооооого добре. Епизода даже ми хареса повече от другите, ама не защото го е режисирал Тренера  Naughty
Кокалите на Краули, накефих се как се галеше (почистваше). Най вероятно не си ги е прибрал по рано, защото надали някой е знаел, че той е умрял през 1600 и някоя си година. Ако не беше духът на сина му и Боби нямаше да знае къде е погребан  newsm78 newsm78 newsm78
И друго, само на мен ли ми се струва или епизодите сякаш са по кратки. Докато го пусна и той вземе, че свърши. Все едно гледам "Приятели" или "Как се запознах с майка ви" ......

# 314
И друго, само на мен ли ми се струва или епизодите сякаш са по кратки. Докато го пусна и той вземе, че свърши. Все едно гледам "Приятели" или "Как се запознах с майка ви" ......
Хахахаха, същите са си, ненаситница такава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт