SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Форумска срещаааа  Flutter Flutter Flutter Ехаааа... И аз искам, и аз, и аз, и аз... Вземете и мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 01:22 от Пинокия а.k.a Winch_Whench

# 286
Искам и ааааааааааз, но не могаааааааа  newsm45. После да разказвате подробно ....  Hug (когато решите да я направите).

# 287
Ето ме и мен.. Много добър епизод Simple Smile Отначало ми беше много странно викането на Боби ама явно му е доста натоварено на човечеца.
И един въпрос: Какво мислите за новата линия? т.е. че демоните в крайна сметка са си духове! И защо по дяволите му върнаха костите...
Дали си познават костите демоните Simple Smile

# 288
И един въпрос: Какво мислите за новата линия? т.е. че демоните в крайна сметка са си духове! И защо по дяволите му върнаха костите...
На мен ми харесва тази нова линия, защото звучи логично, нали още от трети сезон ни обясняват, че демоните са били хора някога.
А костите му я са ги върнали, я - не, като нищо може да се окаже след няколко епизода, че са го метнали Laughing

Иначе епизодът ми хареса много, беше много свеж, а Руфъс и Боби на мен ми напомняха на сърдити старчета Laughing
И много се смях как след като ги намля мощно, Сам невинно каза - Боби, трябваше само да попиташ Joy

# 289
Добро утро!
Аз друго си мислех за костите, като е знаел Краули за този номер с горенето им и умиргането, защо не си ги е прибрал по-рано да е сигурен, че никой няма да му навреди, или да го изнудва. Не е като да не е знаел къде е погребан  newsm78.

Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 09:44 от Злата с метлата

# 290
А тази снимка е специален поздрав за Фейчето.  Laughing Hug

# 291
Я, гифчето с Джо и Елън много ми харесва, Джаред пак с най-изтрещялата физиономия Laughing

Епизодът на мен много ми хареса, най-добрият според мен от този сезон. Много го обичам Боби, а Краули е просто уникален. Както коментирахме с фейчето, напомня много на Бела - акцента, невъзмутимостта, чувството за хумор Grinning
И на мен ми е странно защо Краули не си е прибрал по-рано костите newsm78 И как изобщо разбрха, че изгарянето на костите е начин да убиеш демон? Всъщност убиват ли ги или ги пращат обратно в ада?

Ей, Злата, искам и аз поздрав пък? Crossing Arms

# 292
Я, гифчето с Джо и Елън много ми харесва, Джаред пак с най-изтрещялата физиономия Laughing

Епизодът на мен много ми хареса, най-добрият според мен от този сезон. Много го обичам Боби, а Краули е просто уникален. Както коментирахме с фейчето, напомня много на Бела - акцента, невъзмутимостта, чувството за хумор Grinning
И на мен ми е странно защо Краули не си е прибрал по-рано костите newsm78 И как изобщо разбрха, че изгарянето на костите е начин да убиеш демон? Всъщност убиват ли ги или ги пращат обратно в ада?

Ей, Злата, искам и аз поздрав пък? Crossing Arms
И аз, и аз...
Супер, още една фенка на Краули  hahaha

# 293
Добро утро!
Аз друго си мислех за костите, като е знаел Краули за този номер с горенето им и умиргането, защо не си ги е прибрал по-рано да е сигурен, че никой няма да му навреди, или да го изнудва. Не е като да не е знаел къде е погребан  newsm78.

Ами може просто да не са го вярвали Simple Smile т.е. да са толкова егоцентрични, че да се поставят над духовете, призраците и полтъргайсите.
Но би трябвало да си разпознават костите... Както и всеки дух да си познават тленните останки, а това изключва възможността да со го излъгали. И друго има защо ловците не са се сетили до сега за това  newsm78 и означава ли , че Сам с неговоите възможности срещу демони е можел да гони и духове  ooooh! Съвсем се опетлах  hahaha

# 294
Ей, значи, да не видите нещо!  Crossing Arms Поздрави им се прищяли.... Добре, че съм ларж и имам голямо сърце  Mr. Green Ето нека и Сами ви каже  Laughing

Поздрав!  Hug Hug

# 295
  • В средата на времето
Форумска срещаааа  Flutter Flutter Flutter Ехаааа... И аз искам, и аз, и аз, и аз... Вземете и мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Каква форумска среща? Grinning Тематична, на темата или на целият форум? Защото ако е тамитична съм първа китка на нея, да знаете  : Laughing

# 296
Ооооо, Злата, тенкю вери мъчччч Heart Eyes По-късно и аз ще попоздравявам...

# 297
Днес съм особено зла  Twisted Evil. Сега ще разбия сърцата на всички Мараканки  smile3508

# 298

Каква форумска среща? Grinning Тематична, на темата или на целият форум? Защото ако е тамитична съм първа китка на нея, да знаете  : Laughing
Тематична, бе Изи, хванахме те, че не четеш назад Laughing Hug

Злате, мерси за поздравите, една година вече гледам Джаред и не мога да спра да се удивлявам какъв идиот е hahaha

Цитат
И друго има защо ловците не са се сетили до сега за това
Е като се сетят, кво, къде ще ги дирят кокалите на съответните демони, то и време няма. Нали трябва да разбереш как се казва съответния демон, да установиш каква му е историята, къде е живял, къде му е гроба, сериозна работа, не може да стане практика.

Цвети, ти се появи, бря, пазя ти я членската карта, ама толкова прах има по нея, че не знам как ще я изчистиш Laughing

Apocalyptic city, шъ та науча как се правят гифчета, ама трябва да се добера до домашния компютър Grinning

# 299
  • В средата на времето
Тематична, бе Изи, хванахме те, че не четеш назад Laughing Hug

Супер Party

Не чета аз, вярно е Laughing Погледът ми по снимките пробягва бързо само. Ама е така, защото още не съм гледала сериите  Embarassed
Но пък до срещата, когато и да е тя, ще наваксам, за да съм в час с дебатите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт