SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Хайде да си кажа и аз мнението  Grinning. Епизода много, ама много ми хареса. Не знам дали се дължи чак толкова на перфектната режисура на Дженсън, по-скоро е заслуга на отличния сценарий и невероятните Джим и Марк  Heart Eyes. Тандема Боби/Руфъс беше уникален, много ми напомняха на Ригс и Мърто от последните две Смъртоносни оръжия  Grinning. Милия Боби какво натоварено ежедневие има  Crazy така и не можа да си опита сладкиша. И както винаги беше на ниво докато им крещеше на идиотите  Laughing, а пък на сцените със засуканата комшийка се хилих с глас. Краули беше едно малко бижу, пускаше невероятни лафове - това с дъгите и двуглавите кученца няколко пъти го връщах да го гледам  Joy. Изобщо не съжалявам, че Сам и Дийн имаха толкова малко участие в серията.
Никога не съм била фенка на кънтрито и Кени Роджърс, но тази песен му пасна като ръкавица на Боби. Един поздрав за лека нощ - Kenny Rogers-The Gambler

# 271
  • # супернатурална #
Добро утро!

Joy

Злате, благодаря за гифчето!

Злата с метлата

Заповядай!
Hug

На мен пък в това гифче ми пълни душата погледа на Дийн
Heart Eyes.
Е, то ти ако не знаеш как да съчетаеш нещата така, че да има за всекиго по нещо... Whistling Laughing

Третата ми е особено любима

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 11:37 от Г. Краули

# 272
Епизода беше мн приятен (личи си, че новият режисьор си го бива  Rolling Eyes ) Ама пък усетих липсата на Дийн и Сам, които бяха заместени от Свръхдоза Боби  Laughing Но беше добър! Нещата започват да си идват на мястото  Praynig

# 273
Здравейте!

Градинарките, не се моткайте, ами гласувайте за Джаред! Той е идин от илядите, дето се борят да влязат в класацията Portrait's Top 30 Under 30.

It's that time again! Just like last year we want you to vote for and ultimately help us rank the Top 30 celebs under the age of 30 for 2010! Who do you think showed talent, charisma, common sense and just plain awesomeness and won your heart this year? Cast your vote now and spread the word to your friends to do the same!

Прегледах го списъка с номинираните и се оказа, че са ми познати едва 5-6 имена. Или аз съм много задръстена, или съм вече много стара и не знам кои са идолите на днешните тинейджъри, а най-вероято и двете заедно  Grinning.

Ето тук може да гласувате - http://www.portraitmagazine.net/

# 274
  • В друго измерение
Опаля, да драсна нещичко и аз   bouquet
Много готин, определено различен и разтоварващ епизод ми беше на мен новият. Някак ми е някакво откъсване от тежки теми като какво става със Сам и защо това между братята никак не е наред, а и един вид като "стягайте се, че ангелите искат нов Апокалипсис, на момчетата ще им припари пак на секси д-тата".

И поздравче за всички  Hug

# 275
Здравейте момичета!

Приемат ли се блудно завърнали се все-още-свръхествествени-фенки?
Fairy, дали ми пази членската карта за градинката  Heart Eyes  Mr. Green

Да се включа и аз с мнение по последната серия - най-накрая да обърнат внимание и на Боби, но пък твъъъъъъърде малко Сам в кадър, ех...  Crazy

# 276
Здравейте, да ви поздравя и аз за днес. Simple Smile Тъкмо сядаме да гледаме епизода отново, а снощи си мислех да ви пиша нещо и съм забравила: Пак загатнаха, че разните гадини, които са изпълзели след предотвратяването на апокалипсиса се държат странно, а забелязахте ли, че това, което Сам и Дийн ловуваха, докато Боби се чудеше къде да скрие трупа, дето го домъкна Руфъс, беше не нещо друго, ами Ламя? (вероятно не като Ламята Спаска). Даже Боби се учуди "че не се срещали извън Гърция". Не знаех, че ламите били гръцки чудовища, аз мислех, че славянските народи сме ги измислили тез гадинки, дето препречват изворите и после искат най-хубавата девойка в селото, за да пуснат водата. Simple Smile :тwisted:

# 277
  • # супернатурална #
Аз го чух като Ламия, ако не се лъжа на турски означава "Светлина", не знам дали това се има впредвид newsm78
Веднага се поправям

Ламия (гръцки Λαμϊα) в древногръцката митология е чудовище. Някога била царица на Либия и любима на Зевс на когото родила няколко деца. Хера превърнала красивата Ламия в кърваво чудовище, а децата - убила. Освен това я лишила от сън. Затова Ламия бродела по нощите. В отчаянието си Ламия започнала да отнема децата на други майки. Съжалилият я Зевс и дал възможност да си маха очите, за да заспи и само тогава тя била безвредна. (Suida, Hesych.). Ламия наричали нощните привидения, които пиели кръв от младежите. (Страбон 1 2,8; Diod. XX 41).

* В митологията на някои европейски народи ламия е наричан зъл дух, змия с глава и гърди на красива жена. Счита се, че Ламия убива децата, че, както сукубите, може да съблазни мъжете и да изпие кръвта им. Живее в гори и изоставени замъци. При южните славяни ламята е чудовище с тяло на змия и глава на куче, което се спуска над полята и градините, и унищожава плодовете на земеделския труд.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 21:05 от Г. Краули

# 278
Според мене чисто Ламя си имаха предвид, ами сценаристите не знаят, че като са ровили в Уикипедия да видят какво ще да е туй чудо, поне да бяха чули и как се произнася, иначе на латиница "я"-то като се спелува "ya", нормално е да го казват като "иа". Wink

# 279
  • # супернатурална #
Така е Дейна, съгхласих се Hug

# 280
Веднага се поправям аз - изпреварила си ме с инфото от уикито - не знаех, че имало мацка от древногръцката митология, която се е казвала Ламия. Иначе ламята (явно е друго, може в епизода и да не са имали нея предвид, си е славянско чудовище - това дето със земеделието и плодородието е свързано).

Mерси за инфото Hug

# 281
  • # супернатурална #
Дейна си мълчи, ама аз ще се похваля. Laughing Днес си спретнахме среща на живо и си прекарахме сууупер, та освен за обичйните СПН неща си говорихме и за това, колко ще е хубаво да си направим форумска среща. Ако сте навити, предлагайте дата и място.

# 282
Не си мълча, ами бях в банята и тъкмо се завръщам да се похваля и аз. Simple Smile Срещата ни наистина беше много приятна, благодаря ти за което и се надявам в най-скоро време да повторим, защото ми е много сложно да си намеря наживо някой, с който да си говоря толкова дълго и напоително за сериала, без да досадя на отсрещната страна. Simple Smile
Иначе за обща среща на всички тук присъстващи фенки на Сам, Дийн, Боби, Краули, Кас, Азазел и компания винаги съм "За". Simple Smile

# 283
Прекрасен епизод. Дига нивото сериала отново, скоро ще си имаме и съвсем истински Сам и Дийн, сигурна съм. Единственото което ме плаши е че всеки следващ епизод ни приближава към края, не може ли сезон от поне 50 епизода, моляяяяяя Praynig
В този ред на мисли, знаете ли колко епизода ще е сезона?

И аз съм за среща(ако не ме хванете в работен пик), тук само прекрасни дами пишете, а и имам много хубави спомени от няколко срещи на туайлаитския форум
Злата, гласувах за нашето момче, мерси че даде линк bouquet
Беше 9 ти като гласувах, утре ще повторя от офиса Mr. Green

# 284
  • # супернатурална #

Общи условия

Активация на акаунт