SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 26 731
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
към кой рилийз?

# 256
  • # супернатурална #
Субтитрите са от замундата, серията ми е от арената, няма разминаване Peace

# 257
Открийте разликите...  Thinking

# 258
# 259
 Joy Joy Joy
Физиономията на Джаред и потресената физиономия на Дженсън на втората снимка са просто безценни hahaha

# 260
Чак сега ще почна да гледам, дано довечера пък да мога да коментирам. Хубава ли е серията, а, а?

# 261
  • # супернатурална #
Много е хубава Laughing
Даже не останах разочарована, че Сам и Дийн бяха поддържаща роля. Вече знам като питат фенките"Коя е любимата ви серия" какво ще отговори Джаред-"Уикенд с Боби", щото работих само един ден Laughing
Имаше много свежи моменти, Дийн ръсеше лафове на всяко появяване. А забелязахте ли как се притесни Сам да не види, че бърка с ръкавица в трупа и бързо-бързо я скри Joy

# 262
А, защо така ви няма??????? Потретвате епизода ли? След коментара на Галичето, отивам да го гледам с удоволствие  Hug.
Дано после да има някой тук  Thinking

# 263
  • # супернатурална #
Ама и за режисьор ме бива, нали?

Освен за всичко останало...

# 264
  • срещу двата комина :)))
ееееее изгледах го,много ми хареса епизодчето #Crazy тоя Краули ми е пръв любимец Joy

# 265
Гледах го два пъти, много беше интересно и различно, Сам и Дийн бяха поддържаща, хахаха. А Краули... Краули ми е един от любимите демони, просто е велик, ама много.... и този сладък акцент...

# 266
Епизода изгледан още в 8 сутринта, сега изгледан втори път и останах много, много доволна! Краули определено беше най-свежото нещо, а на Боби погледнах по нов начин - никога не съм предполагала, че ежедневният му живот изглежда точно така! Този човек е нещо като координационен - информационен център за всички ловци. Simple Smile
Определено много ме израдва новия момент в историята, че може да убиеш демон като изгориш костите му, аз си мислех, че гадовете не умират. Twisted Evil

Освен това, както и в предишния епизод, спец. ефектите бяха на завидно добро ниво - нещо крайно необичайно за шоу с такъв бюджет - направо си бяха като в холивудска продукция. Simple Smile

От към сюжет, започва да се забелязва малко завръщане на стария Дийн (наби ми се сцената като хапваше сандвича и как дразнеше Краули по телефона), а Сами малко ми се губи в този епизод. Simple Smile

# 267
Ама и за режисьор ме бива, нали?

Освен за всичко останало...

Че и питаш  smile3508

Наистина епизода беше  newsm74. Определено на г-н Екълс му се отдава да е режисьор   ruporuu. Краули не мога да не го пропусна, нали е номер 4 в моя списък , та .... Фъргъс  Joy Joy Joy, а и как си галеше черепа  Joy. Дийн вече е моя Дийн от винаги, а Сам беше просто да го схрускаш.
Горкия Боби, не го оставиха да си хапне на спокойствие. А бе като цяло все още съм под въздействието на епизода, така че като се свестя, ще го коментирам като хората ....

# 268
  • # супернатурална #
Беше много смешно, че Боби за една бройка да се уреди с млада 50 годишна мацка. Ама как му се увърташе само Joy
Сам се появи за малко, но качествено. Хареса ми момента в който онази гад го затисна до колоната, ако ви попадне на снимка или гиф, моля споделете да му се порадваме Laughing

# 269
Сам се появи за малко, но качествено. Хареса ми момента в който онази гад го затисна до колоната, ако ви попадне на снимка или гиф, моля споделете да му се порадваме Laughing
Заповядай!  Hug

На мен пък в това гифче ми пълни душата погледа на Дийн  Heart Eyes.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 00:44 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт