SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Разпиляна във въображението
Тук набързо. Вчера заспах на езипода, точно на КРОУЛИ!!! Не е истина, ноооо, не го сънувах, жалко. Днес ще го догледам.

В темата - ужасни гифове, Злата, веднага да се поправиш, моля Whistling

За форумската тематична среща - идвам, само намирам квартира в София и съм там.

Довечера ще пиша мнение, но... не е имало достатъчно Дженсън. То никога не ми е достатъчно, ама все пак Whistling

# 331
Рали Simple Smile Малко ама качествено Simple Smile Да го видиш милия как говори с Боби, а зад него подмятат Сам Simple Smile
А аз приключвам и 4-ти сезон днес Simple Smile До няколко дни и 5-ти е финито и не знам после какво ще се прави.  newsm78
Дейна замисли моля те пак някаква заигравка, че да минава седмицата по - лесно .

# 332
Ама не е толкова прашасала картата, аз редовно я показвам като ме инспектират  Mr. Green

Да, потвърждавам с двете ръце истинността на факта, ако изобщо се приемат такива застъпничества Joy    Цве не ни оставя да забравим факта, че Сам й лежи на сърцето от 1 сезон 1 епизод

# 333
Цоп и в тази тема  Laughing Макар, че не съм сигурна как ще го гледам този сериал  newsm78 . На първи сезон 8 ми епизод съм и нещо  newsm43 ... Аз ли съм се повредила или е страшничко  newsm78 ?!?

# 334
Не знам дали ти е страшно, може и да е, но пък е прекрасно... нямам иконка от хиляди сърчица да постна тука хахах...Кажи сега какво точно ти е страшно, да те успокоим.

# 335
  • # супернатурална #
NikencetoO0,  Hug
Страшничко е само в началото, после разбираш, че има кой да те пази Laughing

# 336
Страшничко е само в началото, после разбираш, че има кой да те пази Laughing

За Боби говориш нали  hahaha Joy

# 337
Здравейте, голямо писане сте му ударили днес, браво!

Я да не забравя, http://www.peopleschoice.com/pca/nominations/vote.jsp?pollId=110 … ;_requestid=84672 тук можете да гласувате за СПН за номинации People's Choice Awards 2011. Аз си поиграх да гласувам и в другите категории.

Уоми, ако искаш вярвай, тъкмо днес си мислех дали да не организираме ново занимание, с което да се забавляваме от събота до събота. Галчето ни държи  напрежение с разказчетата си с пиперлив край Simple Smile, но винаги се радваме да прочетем и фикшъните на всички пишещи в темичката ни.
Така че, мислех си за 2 нови теми на писателско поприще:
1. "Коледата на/със Сам и Дийн" - кратък трактат в колкото си поискате части. Приемат се всякакви истории - секси, забавни, страшни, неочаквани.... каквото ви душа иска и каквото ви хрумне. Срок за писане - до 20.12. Simple Smile

2. "Сценарий за 35-ти (или там някъде) сезон на СПН" - ориентир - далеч в бъдещето, предстоящ 3267-ми епизод на превърналото се в култово за поколения фенки шоу. Ние сме вече някъде къмто 80-годишни, но все още сме ценителки - на добрия лов, забавните пиперливи коментари и хубавите мъже. (Или синовете/племенниците/внуците на нашите двама хубавци). Simple Smile Свободата на творчество е толкова широка, колкото ви се иска Wink

NikencetoO0, Hug Добре дошла и да знаеш, че ако изгледаш сериала до 10 епизод на 1-ви сезон, ще забравши от какво те е било страх. Simple Smile Останалите могат да потвърдят. Simple Smile Нищо страшно няма, само е ХУБАВО! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 20:55 от Dana_Scully

# 338
Изгледах серията. Не е лоша. Хареса ми. Накрая почти съжалих Кроули, беше някак си смален все едно когато отиде да си прибере костите. Сам беше като в мъгла, някак си все едно го нямаше. Е, накрая се появи. В последната сцена на Сам и Дийн в колата очаквах да ги видя в една маааалка кола, като от филмите на Луи дьо Финес и да се накланят по завоите. Сладурско. Но, както казах и за предвата серия, искам повече кръв и повече напрежение.

# 339
Изгледах серията. Не е лоша. Хареса ми. Накрая почти съжалих Кроули, беше някак си смален все едно когато отиде да си прибере костите. Сам беше като в мъгла, някак си все едно го нямаше. Е, накрая се появи. В последната сцена на Сам и Дийн в колата очаквах да ги видя в една маааалка кола, като от филмите на Луи дьо Финес и да се накланят по завоите. Сладурско. Но, както казах и за предвата серия, искам повече кръв и повече напрежение.

За колата, съвсем накрая - забелязахте ли, че е с десен волан и Дийн караше в насрещното? (Едни фарове ги задминаха отляво и някой им бибиткаше)“ Ако това им е идеята да покажат, че са в Англия....  newsm78 Бюджет - толкоз, както се казва.

Иначе, Miriel, вярно щеше да е смешно да са качени в някаква малка колица като Луй дьо Финес. Simple Smile

# 340
Мили ми девойки така не съм се смяла от много отдавна -
Supernatural 6.05 Sneak Peek  
Supernatural 6x05 Sneak Peek #2Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Тази серия ще бъде трепач!

NikencetoO0, добре дошла!  Hug

# 341
Чудя се дали да ги гледам. Видях снимките, но май ще се въздържа от клипчетата.

Може да сте го виждали, но на мен сега като се ровех му обърнах внимание.

# 342
Хехе, Злата ме е преварила с двете нови промота на предстоящия епизод! Simple Smile Очертава се, че това ще е хита на сезона - щом чак аз нямам търпение за гаврата с Туайлайт дето предстои... (даже съм се леко позамислила дали да не хвърля един много бегъл поглед с половин око на Туайлайтовските филми, все пак да разбера всичките смешки, че иначе нещо може да ми убегне, както не съм запозната....) Simple Smile))

Особено второто промо ме размаза от смях! Joy Сам можеше ли да направи по-невинно-отвратена физиономия, само се чудя? Simple Smile

Добавям само още едно трето промо, което аз не бях гледала точно в този вариант. Simple Smile http://www.twitvid.com/OXZAN

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 22:09 от Dana_Scully

# 343
гаврата с Туайлайт дето предстои... (даже съм се леко позамислила дали да не хвърля един много бегъл поглед споловин око на Туайлайтовските филми, все пак да разбера всичките смешки, че иначе нещо може да ми убегне, както не съм запозната....) Simple Smile))

Дейна, питай, аз съм запозната и обещавам да те информирам подробно, ако не се сещаш нещо Joy Joy Joy

# 344
Мерси, хвала на такива готови да помогнат съфорумки Wink

Общи условия

Активация на акаунт