SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Ще започнем да го наричаме "Злия малък предателски брат" това по-добре ли ви звучи на двете с Фейчето, м? Crossing Arms
О, Дейна, недей така, направо ще ни разплачеш #Puppy dog Joy Сценаристите ще оправят нещата, бе, много го преживявате Hug Нищо нямаше да му стане на Дийн, така като вампир беше много по-силен физически и опатка цялото гнездо за нула бройки. Струваше си да драйфането на черни гадости смятам. А и ако не се лъжа, това дето го сънува като припадна, ще им помогне да се доберат до алфата.

# 466
...чист и неопетнен, какъвто си го искаме Crossing Arms
Joy Joy Joy

# 467
  • София
Серията беше ОМГ....ето това чаках, най-после СПН, който обичам....

"Злия малък предателски брат"...оооо даааа....плюс всички останали многоточия от поста на Miriel...
Краули, абе не ми върви това, че всичко е заради демонската кръв....няма извинения...ако ще във всяка серия гол да се появява Naughty Чудя се обаче докъде ли още ще стигне още и дали това не е само началото на новото АЗ на Сами, което ще видим....обаче не очаквах Дийн да си замълчи, някак винаги е бил много по-директен в реакциите....

Обаче на началото много се хилих Joy Joy Joy

НО има и нещо хубаво...може би поне Лиса повече няма да я видим , а?

"А и ако не се лъжа, това дето го сънува като припадна, ще им помогне да се доберат до алфата."
Стич - той изобщо знае ли , че издирват алфи, щото...не ми изглеждаше много склонен да споделя.

# 468
Здравейте, отново!
Този път имам повече предкомпютърно време  Grinning.
Първо да благодаря на Дейна за промото на следващия епизод  newsm51. Надявам се там вече да ни го дадат доброто обяснение за поведението на Сам, за което спомена Ламята. Полуголите му изяви ще ги оставим за следващите серии  Mr. Green. Ако не ни обяснят нищо, поне да видя как Дийн ще му прасне един-два тупаника та да ми олекне  Twisted Evil.

Голям смях със Здрачните моменти  Joy
Особено в началото тези двамата даже приличаха външно на Бела и Едуард   hahaha
А Дийн като каза: Oh, God, I'm Pattinson, направо се сринах  Joy Joy Joy
Ооо, даааа  Joy Така се хилих в началото. Вампира и мацето бяха наизустили всички здрачни реплики. На мен да си призная честно - този вампир ми хареса доооста повече от Ед. Дийн и Сам като влязоха в стаята на девойката също беше голям смях - как се ококориха  Shocked като видяха всичките плакати и вампирски щуротии, а Дийн като четеше за Ромеро се изхилих на глас  Laughing. Общо взето до момента, в който вампиросаха Дийн не спирах да се подхилвам. В бара като решиха да се разделят да последват двамата набелязани вампири и Дийн изтърси - "Ти отивай с Ефрон, аз поемам Бийбър." - беше голям смях  hahaha. Да му се не надяваш на Дийн какви широки познания за тийн-идолите има, чак ми е съмнителен  Mr. Green. Пишманвампира дето Дийн го напердаши също беше много добро падение  hahaha, а пък като му каза "mmmbop your way out of here" вече бях така  rotfImbo.
И после като се почна с трагедията....  Sad. Не че и след това не се хилих - и за като Цвети се смях на загледания в спящата Лиса Дийн. Смях се и на старата кембълова рецепта против вампиризъм, дето приличала на супа  hahaha. Не знам дали умишлено са го вкарали този лаф в сцената, ама аз за това се сетих и ми стана смешно. А и това беше супер  Laughing

Въпреки, че горкият Дийн  Sad. Малко се поизхвърлиха с това как изтрепа всички вампири в гнездото - то вярно, че е голямата работа, ама пък чак толкова. Но както и да е  - приемаме, че  е най-печения тип box. Вярно, че много му се насъбра в тази серия, но най-мъчно ми стана за него накрая като питаше Сам дали може винаги да разчита на него да му пази гърба  Cry.
Стигнахме и до Сам  #Cussing out. Много ме ядоса в този епизод! Първо с това

А после като почна да подпитва Дийн какво било да си вампир и как било там в гнездото им. Ми да беше оставил него да го захапят като толкова иска да знае  Crossing Arms. Иначе Джаред направи страхотна роля - щом толкова сериозно му се ядосах  Grinning.
Дядото Кембъл малко ми се поиздигна в очите с това, че помогна на Дийн и накрая изказа съмнения за подбудите на Сам, но не чак толкова. Продължавам да не го харесвам  Crossing Arms.

"Злия малък предателски брат"
Joy Joy Joy

Галя, бая трябва да се напънете със Стичето и Фейчето та да оправдаете действията на Сам в този епизод. Голям праз, че искал да се добере до Алфата, да си намери други начини, а не да жертва брат си  Crossing Arms. Демонската кръв също не го извинява  Crossing Arms.

Стиче, възмут, възмут! Как така нищо нямало да му стане на Дийн. Той Сам изобще не е бил сигурен какво ще му коства на Дийн целия този екшън. Да не говорим как ни изтормози нас - горките фенки  Wink. Ще трябва бая да се съблича, за да ни умилостиви  Mr. Green

# 469
  • София
мда, нищо нямало да му стане, ако като зафукна към Лиса си беше пийнал малко пътьом....нямаше май супата да свърши работа...

# 470
  • # супернатурална #
Всъщност точно тогава Сам се притесни истински, а и наистина се зарадва и го потупа братски, когато разбра, че е вече излекуван. Добре де, няма да го оправдавам, но да знаете, че ако много го нападате съм готова да го защитавам с гърдите си, застанала срещу неговите гърди(голи). Все пак, ако има нещо, което да ме радва повече от полугол Сам, това е Сам, който обича и защитава брат си Rolling Eyes

# 471
  • София
е, нещо този последният Сами...се е изгубил леко в последно време...

# 472
Наскачахте му на Сами на бой, обаче аз съм сигурна, че за всичко си има обяснение. И естествено, че Дийн нямаше да пие кръв преди супата, това е вашият Дийн все пак, имайте му малко вяра, вижте Сами как не се съмнява в него, иначе щеше ли да остави да го превърнат в Патинсън Mr. Green

Злате, мерси за гифчето Hug Heart Eyes

# 473
  • В средата на времето
Прочетох коментарите за днешната серия. Не съм я гледала още. Нещо Сами се е сгаднил, а? Ти да видиш... Whistling Що така? А беше такова добро дете значи.... Crazy Laughing

# 474
  • # супернатурална #
е, нещо този последният Сами...се е изгубил леко в последно време...

Ми то и Дийн не е същия. Слага си ръкавици, докато бърка в труп, както каза Злата не е директен, лигосва се с Лиса по телефона...Помните ли серията за детето-антихрист, когато Дийн бодна Сам с копчето с което беше изпържен човек, за да си провери теорията? Сега нещата са с обратен знак, лошото е, че Сам не споделя за замисъла си

# 475
Айде, айде, градинарките моля не се напъвайте толкова  Naughty. Днес, каквото и да кажете в защита на Сам, няма да ви върже пред нас  Crossing Arms.

Прочетох коментарите за днешната серия. Не съм я гледала още. Нещо Сами се е сгаднил, а? Ти да видиш... Whistling Що така? А беше такова добро дете значи.... Crazy Laughing
Да му  се не надяваш, а?  Laughing Гледай по-бързо, та и ти да се включиш в голямата оплюванка на Сам  Mr. Green.

иначе щеше ли да остави да го превърнат в Патинсън Mr. Green
Потрес! Това не го казвай даже и на шега!!!  Naughty Laughing

BTW като ти гледам новото оформление се сетих за това  Wink

# 476
  • Разпиляна във въображението
Дори гол да се съблича Сам, хич няма да ме омилостиви Crossing Arms Първо защото не го виждам (макар че доколкото ви знам, градинарките, ще преповтаряте и препотретвате снимкита, да не говорим за гифчета с това момче Laughing), и второ - не можеше да е сигурен, че Дийн ще се въздържи да не пие човешка кръв, а това би го направило постоянно вампир Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Рискува брат си, а не му казва. Вижда го как страда, а с нещо не го показа. Доволната му физиономия когато онзи омазваше с гадната си кръв устата на Дийн....................................................................... (боже, още ме държи Shocked) Нищо не го оправдава, ама нищо. Демонска кръв, да бе да. Нали тази новата сценаристка казва, че това си е Сам. Ами този Сам много слаба психика бе. Прекара толкова пренепрежимо малко време в Ада в сравнение с Дийн, а така се промени Whistling

Фейче, душичо Hug

# 477
Гледай по-бързо, та и ти да се включиш в голямата оплюванка на Сам  Mr. Green.
Плюйте по него, плюйте, нали после ние ще го къпем, като го олигавите порядъчно Mr. Green

BTW като ти гледам новото оформление се сетих за това  Wink

Joy Много е яко Peace

Цитат
Прекара толкова пренепрежимо малко време в Ада в сравнение с Дийн, а така се промени Whistling
Eee, Мириел, друго си е Луцифър да се напъха в теб Laughing

# 478
  • # супернатурална #
Прекара толкова пренепрежимо малко време в Ада в сравнение с Дийн, а така се промени
- явно е било качество за сметка на количество Grinning

Ох, тази Лиса е заприличала на баба ми, хич не и отива такъв млад мъж Whistling

Уоу, Стич, чудесна идея, тичам за сюнгера и джапанките (гадната хавлия няма да я взимам)

# 479
  • Разпиляна във въображението
Ще го видим колко качествено. Може за най-кратко време да е измъчвал най-много хора. Това ще е качествена работа Whistling

Да, друго си е Луцифер да е бил в него, но пък преди това съвсем съзнателно си пиеше демонска кръв без някой да му я налива насила в устата. Разбира се и там си имаше доводи Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт